18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Bacsa11
és az enyémre?

V43 1105
Üdv, jóestét!

Kérdésedre a válasz : Nincs ..

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Bacsa11
örülnének neki sokan de elméletileg nem és nincs is benne multi

16gaborm
Hali Érdeklõdni szeretnék hogy a Haulinban van-e ?Multiplayer mod?Vagy lehet-e beleépíteni?

Mert sztem mindenki örülnek egy Multiplayer-es fuvarozós játéknak!

Köszi elõre is!

csáó<#wave><#help>

TDU.:Meszi20 Amd Athlon 64 Sapphire Radeon HD 2600XT

Bacsa11
nem! a zmodelert mint programot

RS
Zmodellerrel?
Bár én ehez hülye vagyok!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Bacsa11
Sziasztok! Valaki tudna adin egy linket regisztrált zmodelerhez amivel Haulinhoz lehetne szerkeszteni? mert egy cimbimmel megpróbálnánk magyarosítani

istenostora03
Me' ha' van neki humora xDD
#15516 : Tudod n00b-okkal nemszokás foglalkozni ! Másnap .. talán azért mert valaki "üzletel" is a cuccokkal ! :/

baaka
mert amikor letöltöd (gondolom a Sheryo3d féle r620-as ról van szó) azokat a scs. fájlokat zippelned kell (nem tudom milyen tömörítö progit használsz)!<#crazya>

RS
Már írtam privit!

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi mûanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Rs köszi a segítséged!!
Valaki tudna segíteni #15466???
Mert Rs elfelejtett!!
daf xf
ne itt a kép.:

AMD Athlon 64 x2 4200+|ASUS M2N4-SLI|Point of View GF8500gt 512mb @594/1188|2GB dual chanel DDR2 KINGMAX 800mghz|powerLogic 500w táp

Krapo
Valaki ajánl vagy ad egy jó kamiont ?<#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1><#rolleyes><#rolleyes>

caseih9400
<#idiota>

khm...khm...

Attila889
a legeslegfrisebb kártyafrissités van rajta

RS
<#buck>Ez van...

Truck Driver001
Kössz a felvilágosítást Butha.<#smile>

Mit mond a hülyegyerek az anyjának? apa.

Krapo
Jah meg van egy kamionom amit siker beraktam, csinaltam rá új festést de csak rózsaszín a kamion (vagyis nem látszik a színe) 😞 ez miért van ?

Krapo
Na köszönöm volvo már nem kell !

Krapo
Valaki tudna egy VOLVO FH16 ot ????? Nagyon kéne ! köszönöm!

Krapo
Magyaritást nem tok, am kössz a segitséget ha nemis tudtál sokat, és fuvart odamész a kapuhoz a cégbejárathoz a kerek forgo izéhez XD ott enter és kiválasztod mit, hova .

Én nem vágom mi lehet a baj, cask azért szóltam, mer nem értettem hogy mit kérdezel elõször. Viszont bajom nekem is van, hogy lehet fuvart keresni a legelején, sehol nem találok😞 És magyarítás van-e a játékhoz?

Vilnius Fabrik Tuning Sport /VFTS/ Simsonracing Rally

Krapo
De várjál az ne mnagyon lehet, mert az összessel ezt csinálja !

Krapo
Orvosolni nemlehetne ? Vagy valaki tud mûködõ fh-16 ja ?

Gondolom nem tudja betölteni és megakad.

Krapo
BOCS a hibákért, csak siettem , na akkor, miért nem megy a játék ha berakok egy kamiont ? Akkor az scs és a többi ien logó után a haulinos logónál a zene megy és igy megakad. Ez mért van és mivel lehetne orvosolni ? Mert amugy a dijcos combo scania val megy ? Segithetnétek !Szeretnék egy volvo fh 16 ot berakni de akkor csinalja ezt és más kamionnal is !

RS
ROCCO, azért segítesz? Vagy valaki?
1 db kérés: Aki tud az adott pályára (Romanian + EU Map) tudna csinálni egy telephelyet a cégemnek.
Aki tudna segíteni azt elõre megköszönném.
+Ha valaki ért a kamion belselye alakításában az szóljon. (mármint amit kívülrõl látunk belsõt)

Azért, mert nem használsz vesszõt se sem, és nem lehet érteni amit mondassz.

Krapo
Sziasz tok elég kezdõ vok ! segítsetek nem találtam sehol se választ <#szomoru1><#szomoru1><#szomoru1>ezért a kérdésem a kezdõ kép a 18 wos haulinnál fagy ki a játk ha belerakok kamiont csak a Dijco-s combo val megy ez mért van ?

.Kiváncsi lennék hogy hogy kell szerzödésel játszani mi a menete?Hogy kell céget alapitani?A magyar mapánál a kamiont és a tréjeleket majd nekûnk kell majd beteni vagy majd bene lesz.A készûlt videon lévö zenne bene lesz esetleg?

LTomi
Ez a drabik-féle nem hivatalos 1.6. a Hivatalos (vagyis polog4-é) nem publikus.

Los Angeles, California

Truck Driver001
Ott van az..csak optikai csalódás.<#szomoru1>

V43 1105
Ebben nem igazán látok DOVERT .. <#hehe>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Elkedtem a karriert, és sehol nem találk pótkocsit. Mit kell csinálni az elején?

Truck Driver001
Nem ez az 1.6?😄

RS
Jóvan na...

http://kamionszimulator.extra.hu/

Leszedtem kamionokat, és jelszót kér a zip kicsomagolásához. Mi a jelszó?

V43 1105
Láttam és ? <#wilting> EU Map 1.6-ot te sehol nem fogsz tölteni öcsibusz .. <#nevetes2>

RS
Ami ROCCO-nak van eu map, azt aki tudja hol lehet letölteni, kérem szóljon! Köszönöm!
ROCCO, küldtem privit!

szavulyzsolt
Akkor nem tudom nalam mi baja van? Folyton kidob egy bizonyos ido utan prism3-al...

Csak a döglött halak úsznak az árral!

Légyszi segíts már akkor mert nagyon szerteném vezetni a taligát!<#buck>
Nekem minegy,hogy itt vagy privátban,de szerintem nem nagy titok.
Akkor légyszi segíts már.Most teszem újra. 😄
RS
Én tudnék segíteni!

Bocsi,de elírtam!!<#falbav><#falbav>
Scania R620 V8
<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help>
Van nékem egy 'Scania R62 V8' néven futó taligám,és annyi a gond,hogy nem látszódik a játékban!Azt írta,hogy rakjam a truckstorage-ba amit kell.Ez megtörtént bemásoltam a mod mappába az scs fájlt,de semmi!<#rinya><#rinya>
Ha valaki ezel a szekérrel megy vagy tud valamit ,hogy miért nem tudom használni a játékban az légyszi írja már meg!Ja nincsen fent semmi ijesmi,hogy kerekek meg hasonló.
RS
Nekem nem.
Prímán mûködik.

szavulyzsolt
haliho, nektek is fagy a eu.tztruck?

Csak a döglött halak úsznak az árral!

LTomi
Sehonnan.

Los Angeles, California

Fodorgyurma
és honnan lehet ezt a mapot letölteni??

RS
<#eljen>

baaka