35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • CseNo
    Amikor újraraktad a játékot, a Dokumentumokból is töröltél mindent? Mert ha ott maradt valami hibás config fájl, akkor megette a fene a reinstallt.
  • papi08
    KösziiiD:
  • majkapapíí
    Ha gondolod átküldhetem az enyémnek a telepítőjét...:D nekem tökéletesen müködik:D
  • papi08
    3 Fajta Haulin, 2 XP.... azóta sem jó:( :S Mennyi modellt ki tudtam volna adni...
  • kazai21
    Arra gondoltam,hogy csinálok egy banner,és ahoz jó lenne ha adnátok jó minőségű képet,hogy majd abból csináljam meg:)
  • kazai21
    Töltsd le újra:)
  • papi08
    Mázlista.... Neked jó a hulinod...:D
  • majkapapíí
    Sofőröket a hoteleknál találsz álltalában szóval aludj hotelben és előbb-utóbb fel tudod venni őket :D
    vannak tölthető magyar mapok a játékhoz de amiket kiadtak sajnos tele vannak láthatatlan falakkal:S sztem fuvarozz a Mapa Polski 1.0-án (nekem nagyon bejöttek ezek a lengyel mapok:D)
  • Piercingesffi
    Én most kezdtem a haulinnal játszani és sikerült kamiont vennem + pótot.
    Megbízásba be is tudtam tenni, de sajnos sofőrt nem tudom hol és hogyan tudok szerezni? Ebben kérném a segítséget.

Jah!
    Ha beteszem valahogy a magyar map-ot a játékba akkor magy.-országon fuvarozok? (ez remélem nem barom kérdés :))

Előre is köcce a válaszokat.
  • papi08
    Újabb kisérlet:
    HSZ
    "Sziasztok! Ritkán kérek segítséget, de most megteszem.
    Nos. Már rég játszanék Újra a Haulinnal, ám valami nem jó.
    Méghozzá az hogy kidob. Ha valamit teszek a mod-ba akkor egy bizonyos merc.mat-ot nem talál, ha üres a mod, akkor indok nélkül dob ki.
    Mellékelem a legutolsó prism3d.log-ot. Ez akkor készült mikor üres a mod.
    prism
    Kérem aki tud, az segítsen! Sok dologgal meg tudom hálálni:)"
  • aixamos
    Sziasztok!

Tudna nekem valaki egy normális torrentet mutatni,mert eddig csak ilyen BIN meg még vmi más fájlosat találtam!

Köszi!
  • majkapapíí
    Kössz:)és hát annyiban változott kb h tényleg jobbak a textúrák meg 1-2várost jobban kidolgoztak(lagalábbis sztem ennyi...)=)
    #33724: Kössz:D
  • Fagyas Trans
    Baba gép!
    #33723: sztem sokkal jobb mert jobbak az utak meg szebb az egész!
  • Tominho94

Mapa polski 1.0?:)
    Miben változott a 0.9-hez képest?
  • majkapapíí
    Sziasztok! rég raktam képet ezért most dobok 2képet az utamról...:) egy kép Pila fele...:D

és még egy Pila-ban felrakodás után... holnap indulok Gdanskba:)
  • krisztianp16
    Én is elég sok gépet nem találokmeg, pedig frisiteni akarom az oldalamat is..
  • Fagyas Trans
    Hello!
    Ha jóltom ez fent van eurotruckersen!
  • TOPLINE
    Hello mindenki kis segítség kellene régebben játszottam elég sokat a játékkal aztán most mondom újra elő kellene venni és minden kamion meg pót meg van kivéve egy volvot ha esetleg valakinek megvan vagy tudna müködő linket hozzá azt megköszönném dobok fel róla egy képet is

Íme ez a volvo kellene:
  • Fagyas Trans
    Sziasztok!
    Valaki 1 log mapot belinkelne?
    Előre is köszi!
  • Athus
    Köszi az infót!:)
  • Pisti96
    Igen van magyarítás
    (de nem tom hogy reklámnak számít e)
    a HAULIN -n van de most valami baj lehet vele
  • Athus
    Sziasztok!Új vagyok még ebben a témában és szeretnék segítséget kérni: van a játékhoz magyarosítás és ha igen,tudna vki adni egy linket?Köszi szépe előre is!
  • ac
    Igen rendesen felraktam csak rohadt win7 szivatott driverrel azóta jó köszi.
  • Pisti96
    kifelejtettem hogy a nőit csináltam meg
  • Pisti96
    Üdv mindenkinek!(látom sajnos eléggé kihalt de mind1)
    Nem nagyon szoktam segítséget kérni de sztem itt az idő!
    A haulin'/alh-hoz kidobtak már lassan 3 éve egy magyarítást ami tartalmazza a szöveget és a cb hangokat! Nos én megcsináltam azokat, beleraktam de nem működik=először a magyarítás.scs fájljába aztán a base.scsbe, végül nem csak a nőhöz hanem a férfiszöveghez is! de ekkor elment a hang! <---ez az alhnál volt
    kérhetnék segítséget hogy hogyan csináljam meg?
  • papi08
    írja:)
  • kazai21
    Rendesen fel telepítetted?
  • Prémium driver
    honnan tudod, h ezt hányan töltötték le?
    de am télleg jó ötlet..
  • kazai21
    Jó ötlet.
  • ac
    Sziasztok egy olyat szeretnék kérdezni,hogy feltettem a játékot beállítottam de a bill.kiosztásnál nem látja a kormányt se a pedált.Pedig előtte álítottam be a controllernél.Ha elindítom a játékot gázadásra padlót ad és vissza se veszi a féket pedig nem is érzékeli.Win7 32bit,logitech momo racing.Mi lehet a gond?Előre is köszönöm.
  • papi08
    Sziasztok!
    Mostantól hetente/havonta fogok kiadni egy-egy úgynevezett "Építő Csomagot", Melynek tartalma csomagról-csomagra változik.
    Első csomag tartalmaz egy Volvot, egy ajándékot és pár képet.
    FIGYELEM! A csomag nem tartalmaz sem égőket, sem .scs fájlt! Épp ezért "Építő Csomag"!
    Minél többen szedik le, annál gyakrabban lesz ilyen csomag.
    És persze minél többen szedik le, annál szebb gépek jönnek fel ide csomagként.
    Az első csomag borítója:

És a csomag letöltése:
    Letöltés.
  • papi08
    Sziasztok! Ritkán kérek segítséget, de most megteszem.
    Nos. Már rég játszanék Újra a Haulinnal, ám valami nem jó.
    Méghozzá az hogy kidob. Ha valamit teszek a mod-ba akkor egy bizonyos merc.mat-ot nem talál, ha üres a mod, akkor indok nélkül dob ki.
    Mellékelem a legutolsó prism3d.log-ot. Ez akkor készült mikor üres a mod.
    Prism3d.log
    Kérem aki tud, az segítsen! Sok dologgal meg tudom hálálni:)
  • Fagyas Trans
    Nem tom megnyitni amit küldtél:S
  • Fagyas Trans
  • csexesz
    Ez az új vasam.

• csexesz
    [img=http://www2.picturepush.com/photo/a/2755560/220/2755560.jpg][/url]]volvo
    ez az uj gépem mondjatok véleményt rola.sziasztok
  • krisztianp16
    Oks, köszi!
  • Fagyas Trans
    Köszi!
    #33698: Majd utána nézek!
  • krisztianp16
    Értem:SAkor majd újra feltöltök mindent:)
    Fsza kis kamion:P:)amugy nem tutsz fasza dhl-es scaniát?:Dvagy más cégesen is jó:)meg mondom összintén nincs nagykedvem skinelni:D
    De ha nincs akor csinálok:)
  • DOBERMAN1993
    Fasza gép