35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
CseNo #33736 Amikor újraraktad a játékot, a Dokumentumokból is töröltél mindent? Mert ha ott maradt valami hibás config fájl, akkor megette a fene a reinstallt. -
#33735 KösziiiD: -
#33734 Ha gondolod átküldhetem az enyémnek a telepítőjét...:D nekem tökéletesen müködik:D -
#33733 3 Fajta Haulin, 2 XP.... azóta sem jó:( :S Mennyi modellt ki tudtam volna adni... -
#33732 Arra gondoltam,hogy csinálok egy banner,és ahoz jó lenne ha adnátok jó minőségű képet,hogy majd abból csináljam meg:) -
#33731 Töltsd le újra:) -
#33730 Mázlista.... Neked jó a hulinod...:D -
#33729 Sofőröket a hoteleknál találsz álltalában szóval aludj hotelben és előbb-utóbb fel tudod venni őket :D
vannak tölthető magyar mapok a játékhoz de amiket kiadtak sajnos tele vannak láthatatlan falakkal:S sztem fuvarozz a Mapa Polski 1.0-án (nekem nagyon bejöttek ezek a lengyel mapok:D) -
Piercingesffi #33728 Én most kezdtem a haulinnal játszani és sikerült kamiont vennem + pótot.
Megbízásba be is tudtam tenni, de sajnos sofőrt nem tudom hol és hogyan tudok szerezni? Ebben kérném a segítséget.
Jah!
Ha beteszem valahogy a magyar map-ot a játékba akkor magy.-országon fuvarozok? (ez remélem nem barom kérdés :))
Előre is köcce a válaszokat. -
#33727 Újabb kisérlet:
HSZ
"Sziasztok! Ritkán kérek segítséget, de most megteszem.
Nos. Már rég játszanék Újra a Haulinnal, ám valami nem jó.
Méghozzá az hogy kidob. Ha valamit teszek a mod-ba akkor egy bizonyos merc.mat-ot nem talál, ha üres a mod, akkor indok nélkül dob ki.
Mellékelem a legutolsó prism3d.log-ot. Ez akkor készült mikor üres a mod.
prism
Kérem aki tud, az segítsen! Sok dologgal meg tudom hálálni:)" -
aixamos #33726 Sziasztok!
Tudna nekem valaki egy normális torrentet mutatni,mert eddig csak ilyen BIN meg még vmi más fájlosat találtam!
Köszi! -
#33725 Kössz:)és hát annyiban változott kb h tényleg jobbak a textúrák meg 1-2várost jobban kidolgoztak(lagalábbis sztem ennyi...)=)
#33724: Kössz:D -
#33724 Baba gép!
#33723: sztem sokkal jobb mert jobbak az utak meg szebb az egész! -
Tominho94 #33723
Mapa polski 1.0?:)
Miben változott a 0.9-hez képest? -
#33722 Sziasztok! rég raktam képet ezért most dobok 2képet az utamról...:) egy kép Pila fele...:D
és még egy Pila-ban felrakodás után... holnap indulok Gdanskba:)
-
#33721 Én is elég sok gépet nem találokmeg, pedig frisiteni akarom az oldalamat is.. -
#33720 Hello!
Ha jóltom ez fent van eurotruckersen! -
#33719 Hello mindenki kis segítség kellene régebben játszottam elég sokat a játékkal aztán most mondom újra elő kellene venni és minden kamion meg pót meg van kivéve egy volvot ha esetleg valakinek megvan vagy tudna müködő linket hozzá azt megköszönném dobok fel róla egy képet is
Íme ez a volvo kellene:
-
#33718 Sziasztok!
Valaki 1 log mapot belinkelne?
Előre is köszi! -
Athus #33717 Köszi az infót!:) -
Pisti96 #33716 Igen van magyarítás
(de nem tom hogy reklámnak számít e)
a HAULIN -n van de most valami baj lehet vele -
Athus #33715 Sziasztok!Új vagyok még ebben a témában és szeretnék segítséget kérni: van a játékhoz magyarosítás és ha igen,tudna vki adni egy linket?Köszi szépe előre is! -
#33714 Igen rendesen felraktam csak rohadt win7 szivatott driverrel azóta jó köszi. -
Pisti96 #33713 kifelejtettem hogy a nőit csináltam meg -
Pisti96 #33712 Üdv mindenkinek!(látom sajnos eléggé kihalt de mind1)
Nem nagyon szoktam segítséget kérni de sztem itt az idő!
A haulin'/alh-hoz kidobtak már lassan 3 éve egy magyarítást ami tartalmazza a szöveget és a cb hangokat! Nos én megcsináltam azokat, beleraktam de nem működik=először a magyarítás.scs fájljába aztán a base.scsbe, végül nem csak a nőhöz hanem a férfiszöveghez is! de ekkor elment a hang! <---ez az alhnál volt
kérhetnék segítséget hogy hogyan csináljam meg?
-
#33711 írja:) -
#33710 Rendesen fel telepítetted? -
#33709 honnan tudod, h ezt hányan töltötték le?
de am télleg jó ötlet.. -
#33708 Jó ötlet. -
#33707 Sziasztok egy olyat szeretnék kérdezni,hogy feltettem a játékot beállítottam de a bill.kiosztásnál nem látja a kormányt se a pedált.Pedig előtte álítottam be a controllernél.Ha elindítom a játékot gázadásra padlót ad és vissza se veszi a féket pedig nem is érzékeli.Win7 32bit,logitech momo racing.Mi lehet a gond?Előre is köszönöm. -
#33706 Sziasztok!
Mostantól hetente/havonta fogok kiadni egy-egy úgynevezett "Építő Csomagot", Melynek tartalma csomagról-csomagra változik.
Első csomag tartalmaz egy Volvot, egy ajándékot és pár képet.
FIGYELEM! A csomag nem tartalmaz sem égőket, sem .scs fájlt! Épp ezért "Építő Csomag"!
Minél többen szedik le, annál gyakrabban lesz ilyen csomag.
És persze minél többen szedik le, annál szebb gépek jönnek fel ide csomagként.
Az első csomag borítója:
És a csomag letöltése:
Letöltés. -
#33705 Sziasztok! Ritkán kérek segítséget, de most megteszem.
Nos. Már rég játszanék Újra a Haulinnal, ám valami nem jó.
Méghozzá az hogy kidob. Ha valamit teszek a mod-ba akkor egy bizonyos merc.mat-ot nem talál, ha üres a mod, akkor indok nélkül dob ki.
Mellékelem a legutolsó prism3d.log-ot. Ez akkor készült mikor üres a mod.
Prism3d.log
Kérem aki tud, az segítsen! Sok dologgal meg tudom hálálni:) -
#33704 Nem tom megnyitni amit küldtél:S -
#33703 -
csexesz #33702 Ez az új vasam.
-
csexesz #33701 [img=http://www2.picturepush.com/photo/a/2755560/220/2755560.jpg][/url]]volvo
ez az uj gépem mondjatok véleményt rola.sziasztok -
#33700 Oks, köszi! -
#33699 Köszi!
#33698: Majd utána nézek! -
#33698 Értem:SAkor majd újra feltöltök mindent:)
Fsza kis kamion:P:)amugy nem tutsz fasza dhl-es scaniát?:Dvagy más cégesen is jó:)meg mondom összintén nincs nagykedvem skinelni:D
De ha nincs akor csinálok:) -
#33697 Fasza gép