18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

papi08
Nos, van már telepünk is!:

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Nagyon szívesen!

Most már kvittek vagyunk!😄

13 éve itt. Szép idő.

majkapapíí
Sziasztok! Kicsit módosult a scaniam=) a Játékba való visszarakásért 1000köszönet papi08-nak és a zmodos tanításért szintén 1000 köszönet Rencesnek😄 van még mit csiszolni a kicsikén és nem valami nagy szám de nekem bejön...😄 (elsõ munkám...😛)

Köszönjük!<#wink>

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

Fagyas Trans
Sziasztok!
Ponyvás pótokrol nem tudtok linket schmitz és krone kelleene aki tud lécci linkeljen!!!
ELõre is köszönöm!

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

papi08

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Na, de ne csak kéregessek:

Original model: ???

Convert and Modify: SSzemtelen (me)

LETÖLTÉS/DOWNLOAD

+

Original model: ???

Convert: SSzemtelen (me)

LETÖLTÉS/DOWNLOAD

Egészségetekre váljék!

Egy "köszönöm"-öt elfogadok!😊

13 éve itt. Szép idő.

papi08

Valakinek ez az interior nincs meg?
Elõre is köszi!

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Nagyon nagy köszönet Majkapapíí-nek, hogy átküldte a játékát! Köszönöm!
Most, hogy megjavult a Haulinom:

Kommenteket kérnék😊

Figyelem!
Mostantól vállalok egyedi, személyre szabott kamionok készítését, konvertálását!
Kell az alapmodell,és az alkatrészek linkje!

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Szûz XP-re is próbáltam már telepíteni.
De köszi!

13 éve itt. Szép idő.

Amikor újraraktad a játékot, a Dokumentumokból is töröltél mindent? Mert ha ott maradt valami hibás config fájl, akkor megette a fene a reinstallt.

http://truckgamesmods.atw.hu &#1071; &#1083;&#1102;&#1073;&#1083;&#1102; &#1090;&#1077;&#1073;&#1103;!

papi08
KösziiiD:

13 éve itt. Szép idő.

majkapapíí
Ha gondolod átküldhetem az enyémnek a telepítõjét...😄 nekem tökéletesen müködik😄

papi08
3 Fajta Haulin, 2 XP.... azóta sem jó😞 :S Mennyi modellt ki tudtam volna adni...

13 éve itt. Szép idő.

kazai21
Arra gondoltam,hogy csinálok egy banner,és ahoz jó lenne ha adnátok jó minõségû képet,hogy majd abból csináljam meg😊

Mi equipo favorito: Real Madrid

kazai21
Töltsd le újra😊

papi08
Mázlista.... Neked jó a hulinod...😄

13 éve itt. Szép idő.

majkapapíí
Sofõröket a hoteleknál találsz álltalában szóval aludj hotelben és elõbb-utóbb fel tudod venni õket 😄
vannak tölthetõ magyar mapok a játékhoz de amiket kiadtak sajnos tele vannak láthatatlan falakkal:S sztem fuvarozz a Mapa Polski 1.0-án (nekem nagyon bejöttek ezek a lengyel mapok😄)

Én most kezdtem a haulinnal játszani és sikerült kamiont vennem + pótot.
Megbízásba be is tudtam tenni, de sajnos sofõrt nem tudom hol és hogyan tudok szerezni? Ebben kérném a segítséget.

Jah!
Ha beteszem valahogy a magyar map-ot a játékba akkor magy.-országon fuvarozok? (ez remélem nem barom kérdés 😊)

Elõre is köcce a válaszokat.

www.ingpiercing.atw.hu Szalon: Bp. V. ker Kecskeméti u.2. 30/536-98-34

papi08
Újabb kisérlet:
HSZ
"Sziasztok! Ritkán kérek segítséget, de most megteszem.
Nos. Már rég játszanék Újra a Haulinnal, ám valami nem jó.
Méghozzá az hogy kidob. Ha valamit teszek a mod-ba akkor egy bizonyos merc.mat-ot nem talál, ha üres a mod, akkor indok nélkül dob ki.
Mellékelem a legutolsó prism3d.log-ot. Ez akkor készült mikor üres a mod.
prism
Kérem aki tud, az segítsen! Sok dologgal meg tudom hálálni😊"

13 éve itt. Szép idő.

Sziasztok!

Tudna nekem valaki egy normális torrentet mutatni,mert eddig csak ilyen BIN meg még vmi más fájlosat találtam!

Köszi!
majkapapíí
Kössz😊és hát annyiban változott kb h tényleg jobbak a textúrák meg 1-2várost jobban kidolgoztak(lagalábbis sztem ennyi...)=)
#33724: Kössz😄

Fagyas Trans
Baba gép!
#33723: sztem sokkal jobb mert jobbak az utak meg szebb az egész!

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

<#eljen><#eljen>
Mapa polski 1.0?😊
Miben változott a 0.9-hez képest?

Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)

majkapapíí
Sziasztok! rég raktam képet ezért most dobok 2képet az utamról...😊 egy kép Pila fele...😄

és még egy Pila-ban felrakodás után... holnap indulok Gdanskba😊

krisztianp16
Én is elég sok gépet nem találokmeg, pedig frisiteni akarom az oldalamat is..

Idioták kiméljenek!!! :)

Fagyas Trans
Hello!
Ha jóltom ez fent van eurotruckersen!

TOPLINE
Hello mindenki kis segítség kellene régebben játszottam elég sokat a játékkal aztán most mondom újra elõ kellene venni és minden kamion meg pót meg van kivéve egy volvot ha esetleg valakinek megvan vagy tudna müködõ linket hozzá azt megköszönném dobok fel róla egy képet is

Íme ez a volvo kellene:

SCANIA szív Svéd lélek Scania FAN leszek amíg élek Amíg a földön nőnek a sirályok a kamionosok lesznek a királyok!!!

Fagyas Trans
Sziasztok!
Valaki 1 log mapot belinkelne?
Elõre is köszi!

Köszi az infót!😊
Igen van magyarítás
(de nem tom hogy reklámnak számít e)
a HAULIN -n van de most valami baj lehet vele

\"A jövőm oly\' fényes hogy fel kell vennem egy napszemüveget\"-Kirk Hammett :) \"Rocker vagyok vállalom...\"-Ossian

Sziasztok!Új vagyok még ebben a témában és szeretnék segítséget kérni: van a játékhoz magyarosítás és ha igen,tudna vki adni egy linket?Köszi szépe elõre is!
ac
Igen rendesen felraktam csak rohadt win7 szivatott driverrel azóta jó köszi.

kifelejtettem hogy a nõit csináltam meg

\"A jövőm oly\' fényes hogy fel kell vennem egy napszemüveget\"-Kirk Hammett :) \"Rocker vagyok vállalom...\"-Ossian

Üdv mindenkinek!(látom sajnos eléggé kihalt de mind1)
Nem nagyon szoktam segítséget kérni de sztem itt az idõ!
A haulin'/alh-hoz kidobtak már lassan 3 éve egy magyarítást ami tartalmazza a szöveget és a cb hangokat! Nos én megcsináltam azokat, beleraktam de nem mûködik=elõször a magyarítás.scs fájljába aztán a base.scsbe, végül nem csak a nõhöz hanem a férfiszöveghez is! de ekkor elment a hang! <---ez az alhnál volt
kérhetnék segítséget hogy hogyan csináljam meg?

papi08
írja😊

13 éve itt. Szép idő.

kazai21
Rendesen fel telepítetted?

Prémium driver
honnan tudod, h ezt hányan töltötték le?<#idiota>
de am télleg jó ötlet..<#eljen>

Jamaica a Jamaicaiaké.

kazai21
Jó ötlet.<#eljen>

ac
Sziasztok egy olyat szeretnék kérdezni,hogy feltettem a játékot beállítottam de a bill.kiosztásnál nem látja a kormányt se a pedált.Pedig elõtte álítottam be a controllernél.Ha elindítom a játékot gázadásra padlót ad és vissza se veszi a féket pedig nem is érzékeli.Win7 32bit,logitech momo racing.Mi lehet a gond?Elõre is köszönöm.

papi08
Sziasztok!
Mostantól hetente/havonta fogok kiadni egy-egy úgynevezett "Építõ Csomagot", Melynek tartalma csomagról-csomagra változik.
Elsõ csomag tartalmaz egy Volvot, egy ajándékot és pár képet.
FIGYELEM! A csomag nem tartalmaz sem égõket, sem .scs fájlt! Épp ezért "Építõ Csomag"!
Minél többen szedik le, annál gyakrabban lesz ilyen csomag.
És persze minél többen szedik le, annál szebb gépek jönnek fel ide csomagként.
Az elsõ csomag borítója:

És a csomag letöltése:
Letöltés.

13 éve itt. Szép idő.

papi08
Sziasztok! Ritkán kérek segítséget, de most megteszem.
Nos. Már rég játszanék Újra a Haulinnal, ám valami nem jó.
Méghozzá az hogy kidob. Ha valamit teszek a mod-ba akkor egy bizonyos merc.mat-ot nem talál, ha üres a mod, akkor indok nélkül dob ki.
Mellékelem a legutolsó prism3d.log-ot. Ez akkor készült mikor üres a mod.
Prism3d.log
Kérem aki tud, az segítsen! Sok dologgal meg tudom hálálni😊

13 éve itt. Szép idő.

Fagyas Trans
Nem tom megnyitni amit küldtél:S

Fagyas Trans
<#eljen>

Ez az új vasam.

[url=]volvo
ez az uj gépem mondjatok véleményt rola.sziasztok
krisztianp16
Oks, köszi!

Fagyas Trans
Köszi!
#33698: Majd utána nézek!

krisztianp16
Értem:SAkor majd újra feltöltök mindent😊
Fsza kis kamion😛😊amugy nem tutsz fasza dhl-es scaniát?😄vagy más cégesen is jó😊meg mondom összintén nincs nagykedvem skinelni😄
De ha nincs akor csinálok😊

DOBERMAN1993
Fasza gép<#eljen>

Az álmod valósággá válik. Tartozol azzal, hogy megéld!