18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dylan96
kell az 1.6 os patch es utana meg tod ra venni a szervizbe!!!!!!!

honan tudok spoilert letölteni d20 as manhoz?

KAMIONOS KOGYO
Ezért írtam ide mert azon mostanában nem nagyon látlak.
Na mind1 úgy néz ki,hogy mostmár van helpem.
De azért kösszi.<#worship>

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Schwarz
Legközelebb egyértelmûen fogalmazz, ha már nem a saját topikjában kérdezed. Bár azt most úgyse olvasom, amíg le nem nyugszanak... semmi kedvem esténként 700 hozzászólást átnyálazni, annak 70%-át törölni...

Mi az a windows?

KAMIONOS KOGYO
tudom ,de én a E*S-t akarom forditgatni!!!!!

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Schwarz
"csá" nélkül is kész van a magyarítás már kb másfél éve. Weblapomról letölthetõ.

Mi az a windows?

Schwarz
Vedd meg, akkor nem lesz idõkorlát.

Mi az a windows?

devid1414
magyarosítást??

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

KAMIONOS KOGYO
csá all
valaki mondja már el nekem hol lehet a szövegforditást megcsinálni?<#help>

devid1414
ha felrakod akkor tod tuningolni a kamionokat

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

a patch mire való pl 1.06-os

matyi0323
Sziasztok! Azzal fordulnék hozzátok, hogy hogyan tudok kamionokat betenni?? Tudom olvassam el a FAQ-t😄, de lenne segítségre szükségem ezekhez😄 Meg ha vlaki tudna nekem küldeni 1-2 kamiont póttal( eu-sra gondolnék ) azt megköszönném! Nem akartam nagyképünek tünni azzal, hogy idejövök aztán egybõl követelõzök, de a seítséget megköszönném<#vigyor2><#worship>

"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."

sziasztok,valahogy be lehet állitani a g25ös logitech kormányom hogy szekvenciálisan menjen a sebválto?köszönöm elõre is
schmitz cargobull bilentõs potkocsija akinek van küldje el kérem msn en [email protected]

srácok Ti honnan töltöttétek le a Fraps-ot, mert nekem 30mp után leáll automatikusan!
Kérek linket ahonnan egy normálisat le lehet tölteni!
Köszönöm

Nem megy!
Haulin dolgai jók a Long Haulba, de a Long Haul dolgai nem jók a Haulinba!

Schwarz
Itt, ahova kalapálod be a szöveget, van egy "kép beszúrása" nevû gomb, a "mehet" gombtól balra kettõ, na azt kéne használni.

Mi az a windows?

srácokképet hogyan tegyek fel ide elmaondaná valaki köszönöm

Schwarz
Próbálkozz, elképzelhetõ, hogy van amelyik hiba nélkül fut, de lehet, hogy elszáll a prism3d, ha nem tetszik neki valami.

Mi az a windows?

marko37
némejik dolog eggyezik a long haullal
pl:xenonlámpa motor fék tuning a kamionok és a potok nekem nem jok a hauliné a long haulba

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

ezt tudom én is, de ha a long haulhoz van valami az ugyanigy kompatibilis haulinnal?

gyemant04
nem kapsz semmit. neked kell menni a cégekhez.

... Mixed Martial Arts

FZoleee
Hali!

Ha hülyeséget kérdezek, bocsi elõre is 😄 Szóval mikor új játékot kezdek, ott állok a garázsnál, akkor hol lehet feladatot kapni?
belapeter
De amit letöltesz a haulinba az megy a Long Haulba.
Nekem ment.

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

elmondjátok hogy hogy lehet a haulin ba kamiont berakni lécci!!!

krisztianp16
Ugy tudom át lehet konvertálni

Idioták kiméljenek!!! :)

sombre
nem

Srácok, ha American Long Haul-hoz töltök le valami járgányt, akkor azt tudom alkalmazni a Haulinba is?
kazai
Akkor át küldöd a Volvot?

\"Ha nem állsz ki semmiért, elesel mindentől.\" http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php

Fodorgyurma
de ronda!!

Ja igen jó lett. Köszi szépen.

Srácok, ha ALH-oz töltök le valami járgányt, akkor azt tudom alkalmazni a Haulinba is?

Hol lehet ezt a pótkocsit letölteni?

marko37
az uj skin-em

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

blackjoe
ja meg valaki tudna egy Scania 124l-es skin templatet?

\"I\' love this game\"

kazai
Ákos jó lett a tgx?

\"Ha nem állsz ki semmiért, elesel mindentől.\" http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php

blackjoe
hali! tudja valaki hogy miért van az hogy: berakoma kamiont ahogy azt írják fasza is megyek vele, majd átírom a definitonjában az interiort másra mint az eredeti és akkor már nem lép be a játék!
miért van ez?

\"I\' love this game\"

Meghiszem azt haver. Köszi.

Fodorgyurma
Fõnök csinál rá egy jó kis skint azt nem szép lessz hanem gyönyörûûûû!!!xd

IMG
Talán így nagyobb méretben lesz a kép.

]IMG
Egy újabb kép a géprõl.

MANdriver
ezt a sima FH-s Volvo-t mint az Ákosé honnan lehet leszedni ?

dodo60
Szasztok! Van a haulinhoz MAN TGA XLX/XXL/LX. Ha igen akkor valaki tudna küldeni egyet, én sehol nem találok😞
Köcce!!

asdasdasdasdasdasdasdasdasd

sombre
<#idiota>

Hát végre sikerült megtalálnom. 😄

'Napot!

Tud valaki vezethetõ tûzoltó autót a játékhoz?

Üdv.

devid1414
csak nem megvan régen ahitot kamion??<#vigyor2><#crazya>

sombre
értem köszi

Schwarz
Nem kell letölteni, része a játéknak, elõhívod a konzolt a 0 gombbal (nem a numerikus területen levõvel) és beírod "edit" + enter.

Mi az a windows?