18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Na mind1 úgy néz ki,hogy mostmár van helpem.
De azért kösszi.<#worship>#worship>
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Mi az a windows?
A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!
Mi az a windows?
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
valaki mondja már el nekem hol lehet a szövegforditást megcsinálni?<#help>#help>
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
"Osama Bin Ladenen fejbelövése napján Barcelona mez volt. Azóta sem tudják, hogy meghalt, vagy csak színészkedik..."
Kérek linket ahonnan egy normálisat le lehet tölteni!
Köszönöm
Haulin dolgai jók a Long Haulba, de a Long Haul dolgai nem jók a Haulinba!
Mi az a windows?
Mi az a windows?
pl:xenonlámpa motor fék tuning a kamionok és a potok nekem nem jok a hauliné a long haulba
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Ha hülyeséget kérdezek, bocsi elõre is 😄 Szóval mikor új játékot kezdek, ott állok a garázsnál, akkor hol lehet feladatot kapni?
Nekem ment.
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
\"Ha nem állsz ki semmiért, elesel mindentől.\" http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
\"Ha nem állsz ki semmiért, elesel mindentől.\" http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php
miért van ez?
\"I\' love this game\"
Köcce!!
asdasdasdasdasdasdasdasdasd
Tud valaki vezethetõ tûzoltó autót a játékhoz?
Üdv.