18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Saját készítés?
\"Ha nem állsz ki semmiért, elesel mindentől.\" http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php
gigamen szép lett a Mercedes
\"Ha nem állsz ki semmiért, elesel mindentől.\" http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php
Schwarz: én úgy tudom ,hogy képet regelés után egybõl lehet felteni , csak URLt nem szúratsz be, de nem biztos.
Karmen: A hotelokban nem mindig van sofõr , ezért én néha cheatet szoktam használni (cheat driver) , erre akpasz egy sofõrt aminek kemiont kell adnod a notebook sofõrök menüpontjában (de lehet h pótot is) és magátol csinálja a feladatát. Néha azért elenõrizd a kamionja állapotát mert hamar öszetörik.
Eyke és gigamen: Nagyon jók a gépek , de gy kis élsimítás még rájuk férne.
Karmen: A hotelokban nem mindig van sofõr , ezért én néha cheatet szoktam használni (cheat driver) , erre akpasz egy sofõrt aminek kemiont kell adnod a notebook sofõrök menüpontjában (de lehet h pótot is) és magátol csinálja a feladatát. Néha azért elenõrizd a kamionja állapotát mert hamar öszetörik.
Eyke és gigamen: Nagyon jók a gépek , de gy kis élsimítás még rájuk férne.
nem látom a poton a skint
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
de hogy ismerkedjek vagy hogy mennyek be a motelba és mit csinálljak?
Feltöltöd pl. a kepfeltolto.hu-ra, vagy ha van saját tárhelyed oda. A feltöltés után adják a linket, ahol a kép elérhetõ. A sok hivatkozás közül a már említett "direkt linket" kell megadod itt a kép beszúrása gomb megnyomása után.
// de ha jól tudom, reg után valamennyi ideig nem tölthetsz fel képet...?
// de ha jól tudom, reg után valamennyi ideig nem tölthetsz fel képet...?
Mi az a windows?
a haulin ban hogy lehet embereket alkalmazni?
de hol van diekt link a töbit megértettem .
fol toltod vhova es ott van egy olyan hogy DIEKTLINK aszt ki jel olod es utana masolas!itt meg KEP BESZURASA oda beileszted es le okezod!es kesz
akkor elmondja valaki részletesen hogy hogyan kell képet feltenni?
jaja modelezni kéne miért tusz?
Valamenyit értek hozzá , de jól mûködõ modelt nem tudtam még összehozni.Ha gondolod holnap eltudom mondani azt a keveset amit tudok.
Köszi srácok , valahogy újra kéne éleszteni ezt a fórumot mert eléggé szét van bombázva , nem is írok töbet mert csal Ltomi hsz-ét kopintanám.
Eyke: majd holnap leszek msn en olyan 1 óra körül ,majd segítek ha tudok.
Eyke: majd holnap leszek msn en olyan 1 óra körül ,majd segítek ha tudok.
oks😉 köszi a kamiont😄
ezt a kamiont honnan lehet letölteni??
Én nem idekeskedek, csak sajnálom a topikot. Néhány hónapja (ahogy visszaolvasgattam) a színvonal jóval a 0 alatt van sajnos az ETS topik is ilyen veszélybe került, de azt még idõben lezárták, persze csak a hivatalos megjeleésig. Érdekes, régen nem volt ennyi a láma, de látom, hogy a régi emberek sem nagyon néznek már be ide, eléggé kicserélõdött a társaság.
Los Angeles, California
tomi ne idegeskedj mindig is volt van és lessz is ijen nem tudsz "tudunk" ellene semmit tenni
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Azt én is tudom ,de hova töltsem fel a képet????,mert én a képfeltoltésre szokom feltolteni de oda meg nem engedi...
tud valaki modelezni kamionokat?
Az elõzõ hsz.-emben az ilyen kérdésekre céloztam. 😄
Egyébként ott van a kék "Kép beszúrása" feliratú gomb.
Egyébként ott van a kék "Kép beszúrása" feliratú gomb.
Los Angeles, California
Off: OMG, néhány hete nem jártam itt, most mégis benéztem (jövõben ilyen nem nagyon fog elõfordulni), most meg csak nézek, hogy mennyire szétzüllött a topik. Régen színvonalas(abb) beszélgetésekrõl, szép képekrõl, stb.-rõl szólt, most meg a lámák törzshelye lett, most csak értelmetlen, FAQ-ban megtalálható kérdéseket láttam. Kicsit szigorúbb moderálásra férne a topik, bár gondolom, hogy Schwarz ígyis kiteszi a lelkét.
Los Angeles, California
én annyit nem értek, hogy elvileg az elsõ kamion nem alvófülkés és mégis tudok benne aludni, akkor az alvófülkés mire jó???
jah és pótot, hogy tudok betenni?
jah és pótot, hogy tudok betenni?
1 gomb megtalálása nehéz?? -.- asszem 2 választható gomb van
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Sziasztok!
Megcsináltam az itt lévõ dolgokat : http://sulyokg.hu/page.php?30 és amikor indítom el a játékot akkor megáll a 18 Wheels of Steel Haulin logónál és nem megy semerre, mi lehet a hiba?
Megcsináltam az itt lévõ dolgokat : http://sulyokg.hu/page.php?30 és amikor indítom el a játékot akkor megáll a 18 Wheels of Steel Haulin logónál és nem megy semerre, mi lehet a hiba?
de a szervizbe ott mejik menüpontban lehet vásárolni rá cuccot?
mert nem tudjuk kinek írsz. Amúgy a kamion