18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Dylan96
szep!
(egy kicsi el finomitas ra ferne)
de szep!

kazai
Saját készítés?

\"Ha nem állsz ki semmiért, elesel mindentől.\" http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php

gigamen
kösz szépen fiúk
kazai
gigamen szép lett a Mercedes

\"Ha nem állsz ki semmiért, elesel mindentől.\" http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php

Dylan96
niceos ocsi!

]IMG
Bocsi az elõzõért. Eltoltam.

EYKE
Még nincs teljesen kész...

EYKE
Nem tudna nekem valaki adni új Renault Magnum inetort???

Dylan96
es mit csinaltal rajta?ra raraktal egy par betut?

EYKE
Köszi,hát szerintem is...

varsanyi92
Schwarz: én úgy tudom ,hogy képet regelés után egybõl lehet felteni , csak URLt nem szúratsz be, de nem biztos.

Karmen: A hotelokban nem mindig van sofõr , ezért én néha cheatet szoktam használni (cheat driver) , erre akpasz egy sofõrt aminek kemiont kell adnod a notebook sofõrök menüpontjában (de lehet h pótot is) és magátol csinálja a feladatát. Néha azért elenõrizd a kamionja állapotát mert hamar öszetörik.

Eyke és gigamen: Nagyon jók a gépek , de gy kis élsimítás még rájuk férne.

gigamen
marko37
nem látom a poton a skint

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

EYKE
Skint csináltam

gigamen
Dylan96
es te mit csinaltal rajta?

de hogy ismerkedjek vagy hogy mennyek be a motelba és mit csinálljak?

EYKE

Szerintetek hogy néz ki???

Schwarz
Feltöltöd pl. a kepfeltolto.hu-ra, vagy ha van saját tárhelyed oda. A feltöltés után adják a linket, ahol a kép elérhetõ. A sok hivatkozás közül a már említett "direkt linket" kell megadod itt a kép beszúrása gomb megnyomása után.

// de ha jól tudom, reg után valamennyi ideig nem tölthetsz fel képet...?

Mi az a windows?

leho94
bemész a hotelba

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

a haulin ban hogy lehet embereket alkalmazni?

de hol van diekt link a töbit megértettem .

Dylan96
fol toltod vhova es ott van egy olyan hogy DIEKTLINK aszt ki jel olod es utana masolas!itt meg KEP BESZURASA oda beileszted es le okezod!es kesz

akkor elmondja valaki részletesen hogy hogyan kell képet feltenni?

]IMG

Schwarz
Senkit nem érdekel senkinek az msn címe sem!

Mi az a windows?

jaja modelezni kéne miért tusz?

varsanyi92
Mien tutorial kéne modelezés vagy mien ? Ha berakássam van gondod akkor abban tudok segíteni.

varsanyi92
Valamenyit értek hozzá , de jól mûködõ modelt nem tudtam még összehozni.Ha gondolod holnap eltudom mondani azt a keveset amit tudok.

varsanyi92
Köszi srácok , valahogy újra kéne éleszteni ezt a fórumot mert eléggé szét van bombázva , nem is írok töbet mert csal Ltomi hsz-ét kopintanám.

Eyke: majd holnap leszek msn en olyan 1 óra körül ,majd segítek ha tudok.

Fodorgyurma
Powaaaaaaaa!!😉

Dylan96
niceos dani<#eljen>
zsoca0710=tanuld meg hasznalni a valasz ggombot!!!!!!

oks😉 köszi a kamiont😄
EYKE
Hello,igen stíl a volvo!!!

varsanyi92
Elösször is tanuld meg használni ezt a gombot, mert nem tudjuk kinek írsz. Amúgy a kamion errõl az oldalról letölthetõ ,de ha nem akarsz regisztrálni akkor innen tudod .

ezt a kamiont honnan lehet letölteni??
varsanyi92

LTomi
Persze akinek nem inge, ne vegye magára, tiszteletem a kivételnek.

Los Angeles, California

LTomi
Én nem idekeskedek, csak sajnálom a topikot. Néhány hónapja (ahogy visszaolvasgattam) a színvonal jóval a 0 alatt van sajnos az ETS topik is ilyen veszélybe került, de azt még idõben lezárták, persze csak a hivatalos megjeleésig. Érdekes, régen nem volt ennyi a láma, de látom, hogy a régi emberek sem nagyon néznek már be ide, eléggé kicserélõdött a társaság.

Los Angeles, California

marko37
tomi ne idegeskedj mindig is volt van és lessz is ijen nem tudsz "tudunk" ellene semmit tenni

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

EYKE
Azt én is tudom ,de hova töltsem fel a képet????,mert én a képfeltoltésre szokom feltolteni de oda meg nem engedi...

tud valaki modelezni kamionokat?

LTomi
Az elõzõ hsz.-emben az ilyen kérdésekre céloztam. 😄

Egyébként ott van a kék "Kép beszúrása" feliratú gomb.

Los Angeles, California

EYKE
Hellótok hogy lehet ide képet belinkelni???

LTomi
Off: OMG, néhány hete nem jártam itt, most mégis benéztem (jövõben ilyen nem nagyon fog elõfordulni), most meg csak nézek, hogy mennyire szétzüllött a topik. Régen színvonalas(abb) beszélgetésekrõl, szép képekrõl, stb.-rõl szólt, most meg a lámák törzshelye lett, most csak értelmetlen, FAQ-ban megtalálható kérdéseket láttam. Kicsit szigorúbb moderálásra férne a topik, bár gondolom, hogy Schwarz ígyis kiteszi a lelkét.

Los Angeles, California

én annyit nem értek, hogy elvileg az elsõ kamion nem alvófülkés és mégis tudok benne aludni, akkor az alvófülkés mire jó???
jah és pótot, hogy tudok betenni?
leho94
1 gomb megtalálása nehéz?? -.- asszem 2 választható gomb van

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

Sziasztok!

Megcsináltam az itt lévõ dolgokat : http://sulyokg.hu/page.php?30 és amikor indítom el a játékot akkor megáll a 18 Wheels of Steel Haulin logónál és nem megy semerre, mi lehet a hiba?
de a szervizbe ott mejik menüpontban lehet vásárolni rá cuccot?