35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
DIESEL DOG #24434 Tetszik ez a hóesés effekt a bannerban!!!
-
kalandor4 #24433 krisztián mit érek azzal ha feleszem az 1.06-os patchet? mer nekemse megy :P csak kiváncsi vagyok ja és ha tudsz jó linket haulinletöltőset, akkor pls add meg :P -
Akkor nem tudom milehet a baj.Mert elvileg jónak kellene lenie.Mit írki? -
Helioszkft #24431 Hát Krisztián sajna ugyan az...megint csak azt irja ki! -
kalandor4 #24430 hmmmm télleg nagyon jó lett az új banner :D valaki tud valami jó haulinletöltős weboldalt??? ha tud akkor pls küldje el ide a linket :P -
Ja, egyetértek -
Szep lett az uj banner!
de a hateret ki kene cserelni es akkor mar nagyon jo lesz
-
Jó a román mapp.Csak nekem az nem tetszet bene hogy hiba üzenettel kidobot...(nem sokszor de akkor is idegesitö volt):D -
kalandor4 #24426 köszi papamaci, ezt az oldalt rég láttam, mosmár van romania mapom :)
légyszi ha tudsz más oldalt, akkor azt nagyon megköszönném -
Renben... -
Helioszkft #24424 Köszönöm Krisztián...megpróbálkozom vele aztán jelzem mi a helyzet! -
Valami Háttért is össze tucc dobni?:P:P -
LTominak köszönjétek:D -
DIESEL DOG #24421 Jó az új banner!!! 

-
Akkor itt van ez ide egyszerű regizni. -
kalandor4 #24419 ja télleg papamaci hozzá akartam irni, hogy az a link nem jó, mert csak regelve lehet letölteni, és a regelés meg le van tiltva :( épp ezért keresek mást linkeket ahol másr jártam:sulyokg,hungarian turcksim
-
a skin verseny még mindig folyik...:)Valaki tud valahol inditani szavazást,Vagy mindenki kiírja hogy melyik lett a jobb,Szerintettek hogy legyen?
A verseny itt folyik ide várjuk a képeket -
Hello!Iny tölcsdle elöször a demot amit innen tutsz letölteni ha ez meg van telepicsdfel.Ha ez meg van tölcsdle a haulin krek-et amit innen tölthetszle.Ha ez is meg van,akkor nyisd meg a mapályát és mindkétt fájlt cseréldle...És egész játék lesz.
(Elöte amit most feltelepitetél teljesegészében töröld!)És menie kell 100% -
Ha vissza olvasnál egy kicsit akkor ott lenne a link.De itt van. -
kalandor4 #24415 sziasztok
már rég óta játszom a játékkal, kb. 2 hónaja, + még egy kb két évvel ezelött megjelenés után letöltöttem az összeset :P aztán végül arra jutottam, hogy a haulin a taroló rész :-D kérlek segitsetek nekem hogy honnan lehet letöltéseket találni, ahol pl nagyon sok van, tehát amennyit tudtok, és van rajta pálya, jármű, kérlek küldjétek el itt vagy vegyetek fel msn-en :)
msn:[email protected] kérlek segitsetek!
UI:ma kb. holnap hajnalig, azaz kb. 1-ig fentleszek, ugyhogy mamég nyugodtan lehet irni, meg felvenni :P persze nem muszáj, cask ha lenne kedvetek...
:) By:kalandor4
-
Helioszkft #24414 Letöltöttem a Fodorgyurma által feltöltött haulint feltelepítettem...de az 1.6-os patch ugyan azt irja ki!És letöltöttem a krekket is!És akkor is ugyan az! -
Most már rájöttem naggyából de majd haver elmeséli. -
téma karbantartása...de ezért kérdezték hogy vágod-e a html kódokat. -
De ez a haulin (csak montam hogy igyis meg lehet oldani):D -
Amugy ugy is jó ha letöltöd a haulin demot,és krekeled igy hamarab meg van.krek letöltése és felcseréled a mappályában. -
Helioszkft #24409 Köszönöm Fodorgyurma!A többiek nevében is!Tehát ez az a retail verziójú haulin amire fel lehet telepiteni az 1.6-os patchot!?Gondolom oda kell ahova a haulin is van?! -
Használjátok egészséggel!
Ez a Haulin! -
Még olyan 10 perc türelem! -
Szerintem ez is jó,de a változatoság is kell...
-
Nézz körbe, hogy van-e valahol ilyen banneres beállítás, vagy kérdezd meg a moderátoroktól, egy házigazdának ezt tudnia kell. -
Kb. mégis mikor fog megjellenni?, mert ahogy látom ezeket a képeket, egyre jobban izgatnak fel. -
-
Ez az!
Köszi előre is! -
Nekem azt mondták írni kell a Moderátor Topikba -
Kb. másfél óra és feltakarodik a Haulin!:) -
Gondolom a téma beállításaihoz kell a kép címét (Jobb klikk a képen -> Tulajdonságok) berakni HTML kóddal, de nem tom pontosan, még nem volt saját topikom. -
Am köszönöm.:D -
Hello fiúk,aki tudna egy linket adni Neox sound pack-jához az belinkelhetné mert én egyet találtam és az sem az -
Naon jó lett:D Hol kell berakni?:D -
OK! Azért kösz!