18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Tomika001
Jól néznek ki!<#eljen>

CB: Kis Bigy DAF XF 105.410 SSC Kamionosoké a világ!

Dylan96

devid1414
Na akkor tudtok segíteni???

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

marko37
most evvel tépek

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

devid1414
Kolegák segítség kéne a a futtatásba beirtam hogy regedit utána honnan töröljem ki a haulinos dolgokat hogy muködjön a peck???Létszives segítsetek!!!<#help><#help><#help><#help><#help><#help><#help><#ijedt>

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

istenostora03
Pákó, ez nagyon gagyi lett <#idiota>

MANdriver
szép taliga ! Swedish Power....

Dylan96

<#hawaii>

okés, köszi!
rick66
Hello. Nézd meg Schwarz oldalán.

Valaki betudna linkelni nekem egy patchet???
Prémium driver
Kösz

Jamaica a Jamaicaiaké.

RS
Ponyvás.
Valmelyik, amelyiket letöltöttél. Valahogy illeszd rá.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Prémium driver
Ákos ez melyik pótra való skin?

Jamaica a Jamaicaiaké.

RS
Itt van a ponyvás skin.

Horváth Rudolf skin

Majd lehet adom az interiort is.

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

EYKE
sztem legyen privát

RS
Kiadjam a Horváth Rudolf skint, és a TGA interiort?

man d20 belsõ tud valaki linmket adni?honnan szerezek be

Prémium driver

Jamaica a Jamaicaiaké.

RS
Jó.

és milyen vele a haulin?

Prémium driver
Én játszom kormánnyal

Jamaica a Jamaicaiaké.

RS
Igen.

EYKE
Elég jó lesz a Merci!

játszik valaki kormányal?

Krapo
Elnézést embererk! aki skint kért tõlem (dudás és társa ...)Azt csak délután tudom megcsináln mert közbejött egy kevés munka ! Majd MSN -en leszek !

varsanyi92
Nézegettem képeket és tényleg igazad van, van nekik , és a fülke nincs lefestve se felmatricázva.
Dávid igen le lehet majd szedni de csak tõbb tunng elemmel együtt, és csak pár embernek.

devid1414
am az sk-rol le lehet majd venii a gajtöröt??

MANdriver
klassz lesz ez a Merci<#eljen>.Amugy van a Wabinak XXL fülkés TGA-ja nem is kevés, mert állítólag a Daf kicsi a nemzetközizéshez, ugy abból is vett egy jópárat

Krapo
Köszi !Felvettelek msn re !

kazai
okés köszi

\"Ha nem állsz ki semmiért, elesel mindentől.\" http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php

varsanyi92
Használd a válasz gombot , amúgy én asszem kereket cseréltem rajta és úgy nem ért le ,csak jó alacsonyan volt!

kazai
Dani a volvonak leér az alja az nem jó nekünk

\"Ha nem állsz ki semmiért, elesel mindentől.\" http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php

varsanyi92
Légyszí valaki aki tud texturázni segítsen ,nagyon hálás lennék érte, ha segítene. Ezt szeretném normálisan megcsinálni.

varsanyi92
Hello!
Innen le tudod tölteni a volvot ,a skin pedig msn en át tudom küldeni mert még megvan. Amúgy nagyon jók a gépek, de szerintem nincs a wabinál xxl fülkés man , olyan van nekik ami a bannerben is van xlx fülkés

Krapo
Na köszi MINDENKI-nek !
Megvan a Mergánk !

EYKE
Várj akkor kereskk mást!

EYKE
Ugye szerintem is ...köszi

sombre
király

rick66
Hello. Amennyire én tudom itt csak billentyûzettel lehet irányítani.

Krapo
Köszi! de ez nekem ki fagyasztja a játékot :S !Vmi Más ?

Sly9119
Sziasztok, már lehet hogy kérdeztem de nem találom sehol , lehet ebben a játékban ugy irányítani a kormánykereket, mint az EuroTruckSimulator ban egérrel?valamilyen kiegészítõ segítségével?

ASUS K70 Benz-S400CDi-összetörve :O

EYKE
Akkor ehhez mit szóltok???

EYKE
J´k a gépeid!!!!Itt van egy negyfülkés merci:Mercedes

Krapo
Emberek Nekem Még egy nagyfülkés Merci Kéne SEGÍTSEN vki guglin sem találom meg sehol !

Am az Újak!

Kicsit k..va gáz, hogy nem tudsz helyesen írni, s ezt még ki is írod a "homlokodra". Javaslom a helyesírási szótárt.

Prémium driver
Mikor jön ki a Magyar map?

Jamaica a Jamaicaiaké.

Prémium driver
Kinek van Horváth Rudolfos Skinje?

Jamaica a Jamaicaiaké.

kösszi szépen

sombre
zmodeller