18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[/url][/img]
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
én még csak most kezdtem a game-el játszani és kellene a magyarítása ha valaki tud segíteni az irjon msn-en:[email protected]
a segítséget elõre is köszönöm <#nyes>#nyes>
Ha a pótkocsinak nagyobb súlyt szeretnék, akkor melyik fileban mit kell átírnom?
Válaszokat elõre is köszönöm!
Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
Bazsa: Mert nem kell XDDDDDDDDD-ket írni mindenre.
Mi equipo favorito: Real Madrid
a rossz minőségü trágyára mondhatjuk azt, hogy ez SZAR?
Idézem: Néha újra fogok majd konvertálgatni haulinba,azért gondoltam,hogy ezt be is rakom nem sokára még csak készülõ félben van:
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
De a lámpát én rakta rá,sárvédõt meg a konténert és meg lesz pár dolog változtatva,tudod én nem tudok lemodellezni egy egész pótot...
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
A haulinból azt a kamiont amivel hard fokozaton kezdünk nem lehetne átkonvertálni GTS-be?
Ha lehet egy vállalkozó szellemü egyén megcsinálná nekem?
Mert nekem halvány lila gõzöm sincs ezekhez a szerkeztõ programokhoz vagy mikhez.
Elõre is köszönöm ha valaki megcsinálná.
bár nagyon keveset játszok...
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
#33817:hát elég sok haulinos oldalon fenn van😄 eurotruckersen is fenn van elméletileg
Max ha nagyon kötekedni szeretnék, a pótok rendszáma X-el kezdõdik, ha jól tudom. 😊
[/img]
itt már pakolok😄
[/url][/img]
Készen vagyok! Késõbb indulok Studgartba!
[/url][/img]
egy kép oldalról Zakopane közelében😊
a pót hátulról😄
és végül egy kép az ukrán-lengyel határ után megálltam a benzinkútnál a lengyel oldalon😄 majd mek Potsdamba😄
Várom a kollégát hogy hozza a pótot amivel indulok kifele😊
[/url][/img]
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
13 éve itt. Szép idő.