18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
uset g fatigue 0:nincs alvás ásitása
utánna elinditod a játékot megnyomod a 0 gombotami az esc alatt van és beirod
cheat monez :kapsz 500000ezret
cheat driver : kapsz sofört /alkalmazotta/
na akkor ujra 228ad szor18wos haulin dokumentumok config cfg megnyitni total comanderrel ott átirni used g consol1 gyet uset gdeveloper1usetg police1 uset g fatigue1 gyet /mideggyiket nullára/kilépsz és mented a változásokat
z
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Most kezdtem el a játékot. és lenne pár kérdésem:
A játékban fönt van egy csillag, és mellette a piros csík mindig fölmegy.
Ez miért van? És van vmi speedlimit, gyorshajtás ellen?
A másik hogy a gps-t nem lehet valahogy bekapcsolni? H nyíl mutassa az irányt?
Thx elõre is
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Passy: nem 0-ás tömörítéssel teted vissza , amikor csinagolsz akkor ne nirmalra tedd hanem raktározra vagy storera akkor elméletileg jó lessz.
Mitõl van az, hogy csináltam skint és miután bemásolom rózsaszín lesz a felület?
És jo lesz
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Speciel én nagy DAF XF 105 rajongó vagyok, ded a Scaniákat se utálom egy szép Volvót is beleértve!
Köszönöm