18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A tömörített fájl tömörítési arányát mondtad, már értem kösssszzz!!
Kösz, kösz , kösz!!!
<#worship>#worship>
Bocsi, csak nem tûnt fel hogy a jobb alsó sarokba van írva, hogy kinek az üzenetére válaszolsz, az is elég kis betûkkel.
Bocsi ,de megint értetlen leszek. A 0 tömörítési arányt hol tudom beállítani a DXTBmp progiba?
Jamaica a Jamaicaiaké.
Jamaica a Jamaicaiaké.
De télleg,HAULINHOZ honnan tudok letölteni legújabb Európa Térképet???
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Létezik magyar nyelvû rádió a játékhoz?

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
teleraktam kamionokal és van bene egy térkép 2.8 eu map miden ugy van bene ahogy kell szegicsetek lédszivesz eloreis koszonom
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
Be tudnád légyszives linkelni eszt a Magnumot???????????
Kérlek!!!!!!!!!!!!
Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...
ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h
Valaki segítsen légyszi!
A DXTBmp nevû progival mentettem egy bmp képet dds formátumban, de amikor berakom a játékba és kiválasztom azt a skint amit én csináltam akkor csak ilyen "hülye lila" színû lesz a kamion.
Már próbáltam több féle képpen állítani a progit, de nem sikerült normális skint csinálnom.
Valaki mondja meg mit szúrok el, mert nem tok rájönni.
PLZ!!! <#help>#help><#help>#help>
AMD Athlon x2 4200+, 1,5 Gb ram, nVidia GeForce 9600,Samsung SP0802N,BenQ FP71G, www.ls2009.atw.hu
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.
?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?