18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LeWyTy
Most jöjjön valami comuflage-s kamcsi<#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

Hogy kell skint a játékba rakni ha azt én csináltam?

marko37
na evvel is mevolnák

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

wanted06
Flarepack Samson ezzel a progival ment😛 Scania interiort tudd valaki?

Scania R Ha valamit nem tucc olvas vissza sokat segít http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php

wanted06
a kamionon nem világit fényszorok de az index lámpa világit az mért?

Scania R Ha valamit nem tucc olvas vissza sokat segít http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php

Dylan96
thx!

Fodorgyurma
szép darab!

LeWyTy
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

?Dare ga baka? Watashi wa anata???JDM? ? ???Bippu Laifu ?? unkawaii.squad ??kmoji.style?

RATCUSTOM
Sziasztok!
A Ricöö map 3.5 mennyire jó map?
Van tõle jobb is? Mert a méretébõl (700+mega) ezt gondolom a legjobbnak.
Köszi a segítséget!

Dylan96
<#hawaii>

Hogy kell skint a játékba rakni ha én csináltam?

Fodorgyurma
Mányífikó!xd
szép!

LTomi
Már készülget, de van még rajta mit dolgozni.
Majd megcsinálom a környezetet, EU épületeket rakok és néhány dolgot javítok rajta.

Már én is nagyon ki szeretném mondani: PRIVÁT!
Na, ez jól esett. 😄

Los Angeles, California

LTomi
A rendszámot kijavíthatnád igazibbra...
Van egy oldal, ahol lehet csinálni.

Los Angeles, California

wanted06
köszönöm neked ia a hopis skint

marko37
MIELÖTT LEFIKÁZNÁTOK MÉG NINCS KÉSZ

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

LeWyTy
Desoksszabadidõdvan<#vigyor2>

marko37
és még 1 pot

TóNyóóóóóóó
jó lessz csak az ajtón a hopis feliratot rakd oda a flépcsõ fölé és zsír lessz

Prémium driver
Nah végre elkészültem a Hopi-s skinnel,megpróbáltam a pótkocsit is ugyanolyanra és a scania-t is ugyanolyanra skinezni...<#circling>

Jamaica a Jamaicaiaké.

diszleksziás vagyok bocsi igyekszem néha véletlenul ki marad egy két betü bocsi neharagugyatok nem direkt csinálom BOCSI
belisz
te most tényleg nem tudsz írni,vagy direkt szivatsz minket??? ...csak mert már kész kínszenvedés egyáltalán kitalálni,hogy mi a fa**t akarsz!!!?? Az "eszt"--az egyébként 'ezt'. És miután leírtad amit akartál,azután olvasd végig,hogy mit írtál,és akkor talán te is megtanulnáé normálisan írni....és az kamionok,nem pedig "kamilyonok".....Sok szerencsét,és részvétem a magyar tanárodnak xDD<#banplz>

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

koszi a konzsol ban ir olyan hibát ami a térképben van azál mitcsinályak Mapa Polski 0.7 van meg a kamilyonok nak a scania620\vehicle\alv.mat esza hibát nem lehet ki javitani valahogy a térképben /singnsibl/altu.mat nak van 5féle program van bene és ezekre irja aszt hogy nem jelenithetomeg vagy hogy hibászak nicsinályak veluk foleg a térképrl pedig jo nagyo nem tudod hogyan lehet neoket megcsinálni valahogy
94mike
csáó.valaki belinkelné a 18 wos freaks -t? köccönöm.

Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]

marko37
wanted az apro betüt is olvasd el ott az msn cimem

marko37
késön szárado és bemattulo a festék

wanted06
nagyon nagyo köszönöm marko37

RS
A ponyva le lett festve valami zománcfestékkel? 😄

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

belapeter
Nagyon szépen köszönöm!!!!!

Asus EAH5770 512MB|AMD Athlon 4800 x2 2.5GHz|2GB 800Mhz RAM|7.1-es hangkártya! \"Nagyon jó társaság vagytok\" Ez a Radeon HD Series team...

marko37
erreis vessetek 1 pillantást

marko37
hátulja kijavitva

marko37
VO Á LÁ

V43 1105

Unatkoztam .. <#idiota>

ASUS P8Z68-V PRO || Intel i7 2600k @ 4.8Ghz || Corsair Vengeance LP 8GB 1600mhz || XFX HD7970 Black Edition || Cooler Master HAF 932 || Noctua NH-D14 || DELL U2311h

Schwarz
Ha a konzol meg a log alapján tudod melyik a hibás, akkor azt vedd ki belõle és nem fog fagyni.

Mi az a windows?

devid1414
helo am valahonnan lehet tölteni a gépet??

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

marko37
folyt köv

koszönom és bocsi az riásomért pl:man tga 5percig mukodik utána rákatintok és ki lép a játékobol meg nem tudom hogyan kell letiltani a városban máskálo kamionokat altálába azoknak a festéseinél fagy meg aszirja a konzolba vagy a melyiknek a kamion neveket pirosal ir azokat törölyem ki szeited 7 gyérelép be alitolag a festések a szarok alitolag. nem tudom mitcsinályak probáltam amit motál midegyik jo csak a festékek szarok van amelyikre nicsis
marko37
mit csináljak nagyon unatkoztam

Garth22
nagyon szép a magnum

wanted06
Elöre is köszönöm akinek lenne rá szabad ideje!

wanted06
HA VALAKINEK VAN SZABAD IDEJE MEG KÉRNÉM H CSINÁLJON HOPI TRANSPORTOS SKINT SCANIA R420AS-RA

Schwarz
Kicsit legalább tanulj már meg magyarul könyörgöm. Kínszenvedés ezeket a hozzászólásokat elolvasni meg értelmezni.

A problémádra:
Valószínûleg beraktál valami modot amiben hibás fájl, vagy hivatkozás van. Megoldás: kipucolod a mod mappát teljesen, megnézed elindul-e, ha igen beraksz 1, azaz EGY modot, újra elindítod, ha indul megint beraksz EGYET... stb. Ha valamelyik után nem indul -> az a mod szar, nem kell berakni, vagy ki kell javítani a hibáját.

Mi az a windows?

kazai21
Jó lett...

Mi equipo favorito: Real Madrid

Prémium driver
Itt van kész van a Magnumra is a Szemerey Transportos skin!Ha kell valakinek akkor írjon privátba!

Jamaica a Jamaicaiaké.

RS
ITT van az általam szerkesztett Szemerey skin. (Letöltés)

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

Prémium driver
Szaisztok! Egy kicsit unatkoztam ezért elkészítettem ezt a Szemerey skin-t még javitok rajta de ha van valakinek egy szemerey-s pótról képe hátulról az szivesen megdobhana egy olyan képpet!köszi

Jamaica a Jamaicaiaké.

Kovács Erix
Valaki tudna belinkeleni Magyar térképet?????kösz!!!!

Az okos hülyéskedik a hülye oksokodik!

eu-map 2.2 tolom
belisz
Ti melyik térképen játszotok? Én most a Polski map 0.7-en.

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

ezer bocs nem néztem meg de mostmár látom remélem nekem is tud malyd valaki segiteni