18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

KAMIONOS KOGYO
ez csak 1 nem 10

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

Oké köszi! 😄

Ja bocs elírtam Leho 94!😄Sorry
Kösz Marko 37 és Leho 97!Megpróbálok valamilyen módon utána keresni aztán ha valakit érdekel beteszem ide a linket!
devid1414
Videó van már a maprol??

Illa-berek, nádak-erek, a kamionosok jó emberek!:D Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az Őrangyalod repülni tud.

Köszi!Most már jó végre!

LTomi
Nem tudtam még felvenni, mert az SCS "remek" AI kamionjainak a pótkocsija mindig össze-vissza megy a kamion után, külön életet él, közben forog, így általában leszántja az egész utat. :@ Ezt próbálom megoldani, de úgy tûnik, h gyári játékhiba. Majd valahogy megoldom, van már 1 ötletem rá.

Los Angeles, California

ez a htst naon cool oldal.

a dartpool nem müködik.sorry

Daf-Scania-Iveco-Isuzu-Man-Rába-Volvo a cool...XD

Neked meg a dartpool oldalát és a htst ajánlom.küldöm a linket.

tudom hogy mi a hiba.a mod mappából az õsszes be tett kamiont és autót szedjél ki és tedd be a modot.és menni fog.

süni96
CÉP......xD

Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN

Ltomi!Multkor ugye azt írtad hogy készítesz egy új videót a mapról?!Ez mikorra várható?...😄

leho94
van még 1 pót pack , amibe elég jó dolgok vannak , ne kérdezd hol..

\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"

marko37
ugy tudom hogy nincs de lehet hogy tévedek

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

Helo srácok jó estét!Az lenne a kérdésem hogy az eu tz truck,eu tz trailers és az eu tz all cars pack-on kivül vannak még ilyen packok összeállítva?Ha van akkor hol találom és honnan tudom letölteni esetleg valaki linkelne be ilyet!?thx elöre is a segítséget!
Nekem meg 1 autót se tudok vezetni!Mert nincs sehol!Se a showroomba se sehol!Pls help!Bezzeg a kamion módokat elõhozza meg a térképet!Elöre is köszi!

marko37
nem vagy egyedül nekem se fogadja el

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros

oksa.majd holnap most mennem kell.jó éjszakát mindenkinek!!

KAMIONOS KOGYO
OK már megvan
Ja Norbi azt a 10 haulinos oldalt privátba elküldenéd vagy itt is jó

A texas hold\'em pókerben bármelyik két lappal lehet nyerni,de nem egyforma eséllyel!

a mod amit mutattam teljesen megváltozik a játék.egyébként 50 tipusu autot tesz a játéba de csak 8 elérhetõ.a többi 42 csak megy az uton pl.van az uton de nem elérhetõ:ford focus,renault megane,Bmw m5,Bmw x5, Magnum kamion és stb..sztem ezt felkéne törni hogy elérhetõ legyen.ha valaki tudja az okát hogy miért nem elérhetõ a többi 42 autó az szoljón plz.thx

jaja.a mod mappába

KAMIONOS KOGYO
tudom mostmár,csak az elõbb nem néztem

varsanyi92
Mindig minden letöltött dolgot a mod mapába kell rakni.

az audi és a bmw az egy mod.küldöm a linket de ahoz hogy letöldcs kell regizzned.

kazai21
Õ nem Conti...xD

Mi equipo favorito: Real Madrid

kazai21
Kell😄

wanted06
jó skin így ted fel a másikra is😉am az audi engem is érdeklne!

Scania R Ha valamit nem tucc olvas vissza sokat segít http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php

KAMIONOS KOGYO
Zsír conti

KAMIONOS KOGYO
Csá Dani az eu mapot letöltöttem,amit belinkeltél,de nem vágom a németet lécci segíts!A Map.scs fájlt melyik 18 WoS Haulin\Mappába rakjam?
Ja meg a Mapedits.scs fájlt?

Prémium driver

bocs a kép lemaradt

Jamaica a Jamaicaiaké.

Prémium driver
háát a vadiúj szerelvény nem mondom hogy rossz lett de leakasztom ezt a pótot akkor nem engedi el a Scania miért van rajta marad és ha pl leakasztom akkor sérül a pót?

Jamaica a Jamaicaiaké.

Prémium driver
az Audi az honnan van? belinkelnéd?

Jamaica a Jamaicaiaké.

loptam xd.kell?

kazai21
BMW honan van?😄

Dylan96
Kapcsold mar ki a Caps-Lock ot!

DE EZ SE ROSSZ.DHL-ES MERCEDES SPRINTER LONG WAY V12-ES MOTORRAL.PÖRÖG ÁM A PICIKE...😄

IME A VEZETÕ FÜLKE.KICSIT NYOMI DE EZ VAN...XD.

MENET KÕZBEN.

SORRY.A MÁSODIK KÉP AZ AUDI

ÉS A KEDVENCEM.A JÓ ÕREG MERCEDES CABRIO.

AKINEK KELL BMW A HAULINJÁBA AZ SZÓLJON NEKEM.A KÉPEKKEL NEM MENÕZNI AKAROK HANEM HOGY TI IS MEGTUDJÁTOK SZEREZNI ÕKET, VAGYIS REKLÁMOZOM AZ AUTÓKAT MERT MOST EGY EGÉSZ AUTÓPACKOT FELTESZEK AH NEM BAJ.<#heureka><#heureka>

ITT A BMW-M.ÚGY MEGY MINT A RAKÉTA.5MÁSODPERC ALATT GYORSUL 100MP/H-RA.ITT EGY MÁSIK KÉP IS ELÕLRÕL.

KAMIONOS KOGYO
Csá Dani az eu mapot letöltöttem,amit belinkeltél,de nem vágom a németet lécci segíts!A Map.scs fájlt melyik 18 WoS Haulin\Mappába rakjam?
+A Mapedits.scs fájlt?

ja sorry.de tok 10 haulinos oldalt és megnézem hogy van-e ponyvás.szolók ha találok.

RENCES

Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.

bazsa06
köszi de ez róloponyvás pót és ez megvan nekem fûzõponyvás kéne! aki tud az link-eljen pls!

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!

Szia! Kössz a linket de ezek közül melyiket ajánlod melyiket töltsem le?

kell?

van egy dhl-es

nekem van