18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Helo Srácok!Azt hogy lehet hogy én a dobozos kamionkra tudjak felvenni dobozt mert ugye csak az alváz van!
Köszi, köszi!!!!!!!!!!!!!<#nevetes1>#nevetes1>
Az attól függ milyen a modell ha van a kamionba modellezve tábla akkor a szervizbe bemész ott fel tudod rá rakni.Igen kell hozzá patch.Bár azt hiszem van olyan kamion amibe bele van rakva cd tábla de ebben nem vagyok biztos
És mégegy kérdés! Ahoz kell pach hogy a kamionon rajta legyen a CB tábla?
Köszi nagyon!!!<#felkialtas>#felkialtas><#felkialtas>#felkialtas>
Ervo valószínûleg azért nem jo mivel a játékod nem retail verzio.Nekem is ezt csinálta mig le nem töltöttema retail verziot viszont ha letöltöd és feltelepíted attól még nem elsz jo ki kell törölni a registry-böl de én inkább ujra raktama gépet mert amugy is esedékes volt és akor telepitettema retail verziót.Most tökéletesen mûködik.Lényeg hogy retail verziót tölts le mert csak azzal jo a patch
Szasztok! Nincs ezen a fórumon egy Balatonfüredi Úriember? ( ?Szabolcs? )
Kérdésért nemkérek leszidást! Csak szeretnék ezzel a bizonyos személyel beszélni...
Kérdésért nemkérek leszidást! Csak szeretnék ezzel a bizonyos személyel beszélni...
Sziasztok! Könyörgöm valaki segítsen!!!!!!
Mit csináljak akkor amikor akarom telepíteni az 1.6 pachot és azt írja ki hogy:Corrupted instalation.Reinstall application from original CD. <#rinya>#rinya>
Mit csináljak akkor amikor akarom telepíteni az 1.6 pachot és azt írja ki hogy:Corrupted instalation.Reinstall application from original CD. <#rinya>#rinya>
valaki betudna linkelni 1 highlines r es scaniát????
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
MaRHA JÓÓÓÓÓÓÓL NÉZZZ KKIIIIII<#guluszem1>#guluszem1><#eljen>#eljen><#nyes>#nyes>
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
Garth22 nél xDD!!!
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.
Hol lehet kapni ilyen csillogó ponyvát? <#idiota>#idiota>
King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.
Helo Gart22!Nagyon komolyan néz ki a kamionod meg a pót!Milyen térképen játszol?
Hali!Létszi segitsetek!Megcsinálom a skint vegyük pl volvo 440 euro 5 öt és amikor belépek a játékba akkor fényes! mindent ugy csinálok a tömöritési arány is 0 nem tom mi a baj létszi segitsetek!!!kössz!
Szétkaplak mint mongol gyerekek a segélycsomagot!
Mit csináljak akkor amikor akarom telepíteni az 1.6 pachot és azt írja ki hogy:Corrupted instalation.Reinstall application from original CD.
Mien videókari kell a játék akadás mentes futásáért?
Sziasztok!
Nemtudtok valami nagyon jó kamera modot?
Ha igen akk légyszi linkeljétek be!
Elõre is köszi!
Nemtudtok valami nagyon jó kamera modot?
Ha igen akk légyszi linkeljétek be!
Elõre is köszi!
#23946=ez meg meg a tiednel is jobb!
keszulo potom kicsit alakitotam:
Pl ez:
<#hawaii>#hawaii>
keszulo potom kicsit alakitotam:
Pl ez:
<#hawaii>#hawaii>
Dover-ban kellett éjszakáznom.xD
Itt már raknak meg
de elötte még egy pótot le kellett raknom

Itt már raknak meg
de elötte még egy pótot le kellett raknom

Jamaica a Jamaicaiaké.
De azért nagyon köszi!
Az van hogy beteszem a mod mappába és nincs benn a játékban!
Na akkor belinkeled? 😄
Jóóó!
A skin saját?
A skin saját?
Tökéletes!
Sziasztok!
Valaki belinkelne nekem egy középfülkés r-es scania-t nagyon fontos lenne!
Elõre is nagyon köszönöm!
Valaki belinkelne nekem egy középfülkés r-es scania-t nagyon fontos lenne!
Elõre is nagyon köszönöm!