35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Amúgy Üdv újra köreinkben! -
áááááááááá ez csalás:D
Nagyon jó kis vasdarab!

De már megtanultál textúrázni??:o -
Szép darab:d -
Thx all!
Backbumper By: trucker92
Meg a narancssarga lampat meg kell csinalnom meg a feheret de az raer!
-
Ez a világ leggyönyörűbb kamionja
-
Gyönyörű rem publikus lessz. 
-
<<ComingSoon>>
-
Értem:))))
Tudom nics karácsony,de a hó esés nagyon tetszet:) -
Bocsánat,csak miindig szerkesztem a Topikot... -
A játék története
A 18 Wheels of Steel játékcsoporton belül az Across America után jelent meg. A játékot, elődjeikhez hasonlóan az SCS Software cég készítette a ValuSoft (THQ) segítségével, és a THQ jelentette meg.
Eltérések a többi játékhoz képest
* A Convoy-jal ellentétben itt áruszállítás közben is lehet menteni.
* A realisztika változott.
* Az Across America-ban ismert több kamion vásárlási lehetőség mellé beépítettek egy Contract rendszert. Ezzel mi magunk karolhatunk fel sofőröket, és dolgoztathatjuk őket az általunk már ismert cégeknél.
* A kamionok vezetőállásai, műszerei sokkal kidolgozottabbak, és utóbbiak pontos adatokat mutatnak nekünk.
* A kormányzás megváltozott, most már sokkal többet kell tekerni egy kanyarodásnál.
* Ha áthajtunk a piroson, a körözésünk maximumra megy fel, ellentétben a régebbi 18 WoS részekkel.
Folytatás
A játékot a 2007. december 10.-én megjelent Pedal to the Metal-lal való egyesítéseként az American Long Haul követte. Sok újdonságot nem hozott, csupán a grafikai motort érte nagyobb változás, két új kamion társaságában.
A játékmenet
A játék során -hűen a többi 18 WoS szériához- kamionvezető szerepét lehet eljátszani. A játék kezdetén kiválasztható az egyszeres fuvar vagy kampány mód. Egyszeres fuvarnál ki kell választani az induló várost, a célvárost és a rakományt. Kampánynál a nehézségi szintet és a kiinduló várost, melynek a garázsából lehet indulni.
Kampány mód
Kampányban rendes vezetőként dolgozva új kamionok, garázsok, üres konténerek vásárolhatóak. Egy bizony presztízs elérése után más sofőrök is felkarolhatóak, és cégként foglalkoztathatóak. Lásd lejjebb
A játék
A játékban 30 kamion és 26 üres konténer közül választhatunk. A kamionokhoz számtalan tuning eszköz tartozik, választhatunk motor, sebességváltó, fék és gumi eszközök közül. A festések lehetősége is számottevő. Létezik 24 cég is, melyektől vállalhatunk fuvart, és azt egy másik céghez elszállíthatjuk.
Árufelvétel
A térképen, vagy a céglistában kiválaszthatjuk a céget, majd elmehetünk hozzá. Ha a cég telephelyére érkezünk, egy ezüst színű, fentről-lefelé mozgó nyíl helyére kell állnunk. Ott lenyomni a HASZNÁL billentyűt, majd kiválasztod a csomagot. Ha kiválasztottad, megjelenik a célvárosok és célcégek listája, és az érte fizetett érték. Ha eldöntötted mit akarsz fuvarozni, kattints az ACCEPT JOB gombra. Ezután a térképen megjelenik kis piros körrel a csomagod jele, azt követve felszedheted.
Az áru melletti üvegpohár jelzés törékenységet jelent. Az ilyen áruk egy apró fékezéstől is sérülhetnek. Ha a célváros mellett egy zsák szimbólumot látunk, az túlsúlyt jelent. Ilyenkor a súlymegállapító állomásokon túlsúly büntetést kell fizetnünk, mely a legtöbb rakománynál 12 000 dollár.
Rakomány-csatolás
Itt a játékosnak a különbőző nézetek használatával kell a rakomány felé pozícionálnia, majd hátramenettel közelítenie hozzá. Ha elég közel került hozzá, megjelenik a figyelmeztetés, és (alapesetben a T gombbal) felvehetjük a csomagot.
Fuvarozás
Ezután érdemes megkeresni a térképen, a laptop használatával a célvárost. Keressük ki a legrövidebb és leggazdaságosabb útvonalat. Ezután a jármű vezetésévél eljutunk a célvárosba.
Áruleadás / Kirakodás
Ez a nehéz rész a dolognak. Ha megvan a térképen a kis piros kör (ami most a céljelet jelenti), oda kell menni. Ez a környezetünkben egy piros csíkos keret jelzi. Használjuk újra a különböző nézeteket, az előre-hátra mozgást és tolassunk be a piros helyre. Ha megjelenik a figyelmeztetés, a T billentyű lenyomásával leadhatjuk a rakományt. Ezután megjelenik az információ, megmondják mennyit adtak érte, és ha sérült a rakomány, ebből mennyi büntetés jár.
Ha leadtuk a csomagot, kezdődik az egész elölről. Újra keresni kell céget, majd fuvarozi.
A fuvarozással ismertséget szerez a játékos a cégnél, amelyet később, az ő általa megismert sofőrök beosztásához szükséges.
A játék realisztikája
A játék kidolgozottsága nagyot ugrott a Pedal to the Metal-hoz képest. A hegyekben többször esik az eső, Dél-Kanadában havazik.
A rendőrségi ?körözéssel? kapcsolatban is újítottak. Ha
* ütközik a vezető
* gyorsan hajt
* akadályozza a forgalmat
* kivilágítás nélkül vezet este
* vagy nekimegy a rendőrautónak
* kihagyja a súlyozót
akkor büntetést kell fizetnie. A körözési szint egy idő után esik, de ha magas körözéssel elhaladunk egy rendőautó mellett, az a nyomunkba siet és megbüntet.
Balesetek
A játék balaseti realisztikája, igaz hogy nőtt, de így is szegény. Ha letolunk az útról egy autót, és az fejreáll; eltelik 1-2 perc és már újra megy is.
Azonban ha két scriptelt (beépített) autó ütközik, kicsit nagyobbak a bajok. Ez sajnos máig egy bughoz vezet, erről olvashatunk alább.
Bugok
A játékban eddig kettő bugot figyelhettünk meg:
* Amikor két NPC autó ütközik, akkor egymás felett repkednek, ugrálnak. Valószínűleg a kód hibájából beleakadnak egy pixelbe és ezért történik. Ez ellen nem lehet védekezni.
* Azon cégek telephelyén ahol nem beton aljzat van, és a csomag felvétele / leadása előtti fékezéskor a jármű ?leeshet? a pálya alá.
Mesterségesen is előidézhető egy bug, ha autópályán a Tempomat (Cruise Control) használata közben sorozatos váltjuk a balra és jobbra indexet.
A pálya
A játék alapesetben egy USA pályán játszódik, melybe beletartozik Dél-Kanada (Calgary-Winnipeg vonal). A pályán különböző használható objektumok találhatóak, melyek éppen könnyítik / nehezítik a munkánk. -
Neked is szép jó reggelt -
kobi14 #26669 Jó reggelt mindenkinek
-
Amugy majd vallaki nem csinál egy MAN TGX interiort?Jó lenne:) -
Tessék:)Oldalamon még találsz cucokat az inerior is fent van:) -
zsoca0710 #26666 mercedes interort tud valaki?vegyen már fel msn re [email protected] köszii -
köszi -
DIESEL DOG #26664 Majd én segítek Neked a ZModelerben! :) -
Papamaci és én lehet hogy nyitunk közösen egy kamionműhelyet,de csak miután fejlesztettem a tudásom a modellezéssel kapcsolatban…több infóval még egyenlőre nem tudok szolgálni -
Dani ez legyen publikus!!Ez nagyon jóó -
elnézés akkor mi van ha a kamionon nem mükszik a világitás létezik rá valamilyen megoldás?? -
Bocsánat csak újítom a Topicot.. -
Topikszabályzat:
A topikba a tárgyban szereplő játékkal kapcsolatos hozzászólások küldhetők. A kamionozással, egyéb kamionos játékokkal kapcsolatos hozzászólásokra válaszként a felhasználót (anyázás nélkül) a megfelelő topikba kell irányítani kivéve, ha ezek a hozzászólások a Haulin'-hoz is kapcsolódnak.
A topikban az alábbi tartalmú hozzászólások írása nem megengedett:
- Anyázós
- Értelmetlenül, magyarul nem tudóan hozzászólós
- Erősen offtopik irogatós
- Feltett kérdésre idióta/értelmetlen választ adós
- Ugyanazt a kérdést 5 percenként feltevős
- Követelőzős, asztalra semmit le nem tevős
- Feszt letöltési helyekért rinyálós, guglit nem ismerős
- FAQ-t el nem olvasós, 600szor ugyanazt megkérdezős
- A játék működésére panaszkodós, hibaüzenet szövegét azért sem leírós
- Akármilyen e-mail címet tartalmazós
- MSN felvételért, bejelentkezésért vinnyogós
- Warez oldalra hivatkozós
Az ilyen hozzászólások többnyire szó nélkül törlésre kerülnek, vagy ha a szövegkörnyezet a törlést nem engedi, a felhasználót figyelmeztetem. Aki a fentieket sorozatosan megszegi, jelentem a moderátornak!
A FAQ elolvasása alapvetően kötelező. Ha egy felhasználó a FAQ-ban szereplő kérdést tesz fel, anyázás nélkül át kell oda irányítani. Ha sorozatosan FAQ-ban szereplő kérdést tesz fel az illető, figyelmeztetés mellett a hozzászólása törölve lesz.
Képek beszúrás:
1Mb-nál kisebb méretű, JPG, GIF vagy PNG formátumú lehet. A képek tartalma elsősorban a Haulin'-hoz kapcsolódhat, valamint beszúrhatók kamionozással kapcsolatos fényképek is. A megadottnál nagyobb mértetű akármilyen képet, illetve a BMP, TIF vagy hasonló bazinagy méretű fájlokat tartalmazó hozzászólások törölve lesznek. -
GYÖNYÖRŰEN GYÖNYÖRŰ! 
-
Úha! Tyű de szép! 
-
[hatalmas]Azte de gyönyörű!!!! 
[hatalmas]
-
Szép. -
Hi! irtam neked privit! nem valaszolsz ra? :( -
Hi! En ebben a pillanatban toltottem le filefrontrol, mi a bajod vele?
http://files.filefront.com/Iveco+Stralis+low+cab+by+yrar/;10850682;/fileinfo.html
Ez nem jo addig amig mast nem talalsz? :) -
-
geri900 #26651 -
Att4545 #26650 controls.def? -
Att4545 #26649 Hali, melyik a saját def fájl? -
A kamion gyorsulását nem az alap config.cfg fájlban lehet módosítani, hanem a kamion saját definíciós fájljában. -
bocs giamen -
Att4545 #26646 Hali
Ha csak az
uset g_console "1"
uset g_developer "1" írom át akkor sem megy jobban, nem mintha a 80 mph szimpla póttal kevés lenne, élőben még ez is sok.... :) -
kicsit kihalt a topik valamivel fölkell dobni..van ötletetek? -
dani spedition #26644 üdv valakitudna nekem linkelni olyan oldalt ahonnan ujjabb dupla trailereket tudnék leszedni
előre is köszi -
szar
-
igen egyáltalán meg se lyelenik vagy még jól jönne valami frankó tandem -
Nem jelenik meg?