18 Wheels of Steel Haulin

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

belisz
Tehát akkor már megvan a szállítás is...<#eljen>...remélem karácsonyra kiadod nekünk a magyar mapot...

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

LTomi
Éppen jövök ki a mohácsi telephelyrõl.

Los Angeles, California

belisz
értem,kössz

MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240

gigamen
jah és húzd be a kéziféket különben elmegy a kamion.Tehát kézifék behúz aztán pedig amivel gázt adsz fékezel jobbra balra kanyarodsz + egérrel ezekkel tudod mozgatni.lehet igy érthetõbben irtam le.
gigamen
kurzor gombokkal + egér segítségével tudod mozgatni.
belisz
Beállítottam a debug-cam ot,de a játékon belül melyik billentyûkkel tudok mozogni?? Megnyomom az Ö betüt,de utána hogyan mozogjak?

Fagyas Trans
Köszi krisztián de nem töltöm le mert cd-kellen hogy meglegyen

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

belisz
Neketek mûködik a MAN interior?? Mert én letöltöttem,de ha berakom,akkor nem ér semmit 😞

huhh gigamen nagyon jol néz ki a scaniad gratula!
krisztiánp16 te valamilyen kamion pack összeállítást használsz?mert látom van bdf-es kamionod is!?Ha igen milyen pach az?!Köszi elöre is!
krisztianp16
köszi😊

Idioták kiméljenek!!! :)

gigamen
Köszi szépen.A te szerelvényed sem rossz<#wink>
krisztianp16
Jaja,téleg nagyon jó!😊

gigamen
Ilyen lett(az új skinem,szerintem király)

Ilyen volt:
krisztianp16
Bukarestre megyek,Féluton tankolás...😊

krisztianp16
Szivesen😊

Fagyas Trans
SEGÍTESZ!!!!!!!

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Fagyas Trans
Köszi zenész krisztián nagyon sokat segíesz

krisztianp16
Nem tudom migond van nálad.Ilyenröl nem halotam.Nekem jó minden,meg az ismeröseimnek is...

Köszi azt elfelejtettem h a haulinhoz kell. Amugy itt ez min szép és jo hogy demo aztán crack csak mikor leakarom tölteni a cracket akkor kijön h 505-ös hiba. Ezt akkor is kiírja mikor a kamionokat akarom letölteni onnan. Majdnem mindnél. Miért?
krisztianp16

Sziasztok. Én most szedem le a játékot és szeretném kérdezni hogy holtalálok map-ot kamionokat potokat hozzá? És hogy lehet betenni a tndem scaniát a potkocsival együtt hogy használni is tudjam. Elõre is köszi
krisztianp16
De ha nem igy van bocsi😊

krisztianp16
Ez nem olyan játék amit magyarországon megkapsz.Szoval szerintem senkitsem érdekel ezzen a környéken hogy belinkeled-e a játékot.Persze a GTA IV-nél más a helyzet vagy az ETS-nél😊

kazai21
Minek a változtatása?

Mi equipo favorito: Real Madrid

sziasztok
honanlehetletölteni aszt a változatát ahol nemkel fizetni??
elöreis kösz
krisztianp16
Nem,a 'letöltések'menüben találod.És oda is írtam hogy csináld😊Ez kb negyed óra allat meg van.😊

Fagyas Trans
de ez nem torrent-es???

krisztianp16
Tölcsdle nálam,a letöltés menüben megtalálod.A demoját utána letöltöd a kreket és full játék lesz.Igy gyorsabb(Én is ezt hasztnálom)Oldalam.Innen tölcsdle😊

krisztianp16
A Román mapp,mert nem dobki hiba üzenetel.😊

Válasz:'Fagyas Trans 'Üzenetére😮kés vigyázom,nem hajtok gyorsan😄

Válasz:'ervó'Üzenetére'Nem tudtam megnézetni egyöl a helyszinen kellet szervizelni.Mert az elsö felnik meggörbultek.Még a hütö is sérult😊

(Azért írtam igy mert nem kell 3hsz😊

Prémium driver
miért nem tötöd le torrenten?

Jamaica a Jamaicaiaké.

Fagyas Trans
Valaki irja kinekem a haulint és küldje el postán legyen szives kifizetem a többit ha valaki válaszolt!!<#gonosz1><#kacsint><#shakehead><#smile><#wink><#sir><#duma><#dumcsi>

Tudna valaki segíteni konténeres pót letöltésében??ha linket adna v ki nagyon meg kjöszönném!!!!!!!!!!
Prémium driver
ez csak a skin vagy a volvo is a tiéd?a skinre érted a letöltést? vagy a volvo-ra?mert ilyen volvo már van nekem csak azért kérdezem

Jamaica a Jamaicaiaké.

Fodorgyurma
RS
Nekem is ilyen fám van. 😛

King of the Road - SCANIA A svédek büszkék az acéljukra. A magyarok is - a svédek acéljára. Pláne, ha ez az acél némi műanyaggal karöltve kamionná áll össze.

ténleg nagyon jó😄 tetszik nagyon benne még sose láttam kamionba karácsonyfát XD

RENCES
igy töltöltötem de szerintem akkor is pofás😄

Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.

Krisztián a kamionod valahol alul nagyon megsérült mert repedés lett az aszfaltba!😄 Nézesd meg valahol!😄

gigamen
most már látom hogy töltötted.Jó kis kamion és tényleg jól néz ki benne a kis fa
gigamen
Bele modellezted v agy igy töltötted le a kamiont hogy benne volt?Mert le lehet töltenia karácsonyfát csak bele kell modellezni
Fagyas Trans
Jó az Actrosod Rences

RENCES
Az a kis karácsonyfa szerintem viszi a pálmát😄

RENCES
köszi😄

RENCES jó a mercid😄

Köszi!😄

Fagyas Trans
Jaj krisztián hát vigyázz!!!!<#ejnye1>

RENCES

értem azért jól megcsináltad XD

Úgy, hogy letöltöttem a mex-usa-canada-mapv3.0-át és abba van olyan pótkocsi ami ha fel van akaszva akkor olyan mintha a 2 kérék menne a kamion után, és lelöktem a kamionról a láthatatlan pótkocsit aztán odatoltam az útszélére. Ja és mitán le van akasztva a pótkocsi csak azután látszanak az emberek!😄

Zenész Krisztián mék mappon játszol? jól belel mentél az árokba😄 És ervó hogy csináltál oda embereket?xd