18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
MSI P6NGM-L|Intel Core2 Duo E8400 @3,6GHz|4GB DDR2 800MHz Kingston|MSI RX3850|Samsung 160GB Sata2|Windows Vista Ultimate SP1 64bit HUN | Chieftec 450W|Canon MP240
ez a másik kép😄
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.
Amugy elkezdek csinálni egy packot.Amiben csak eu-s kamionok és pótkocsik lesznek.Ha majd valakit érdekel felkerül az oldalamra.😊Meg probálom a legjobb cucokat bele rakni😊
Idioták kiméljenek!!! :)

http://images.netbag.hu/20081220/22242920799.png
Minden tökéletesen mûködik a szállítással kapcsolatban, nincsenek hibák, így már nyugodtan építhetem tovább a térképet.
Ez azt jelenti, hogy a legközelebbi kiadásban már Ti is fuvarozhattok Magyarország (egyelõre egy kis részének) útjain.
Hoztam is egy képet a tesztelésrõl. (Alap jármûvekkel teszteltem.)

Los Angeles, California
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!

Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
[/url][/img]
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Los Angeles, California
Scania R Ha valamit nem tucc olvas vissza sokat segít http://18wosfreaks.xooit.fr/index.php