18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ki lehet cserélni természetesen, a ZModerler nevû program lesz ebben a segítségedre. A folyamat nagyon hosszadalmas, és bonyolult..(már én is elfelejtettem) Keress rá pár külföldi oldalon a Konvertálás folyamatára. 😊
Szia!😉
13 éve itt. Szép idő.
Látom nem nagyon van itt mozgás mostanában, de nekem lenne egy furcsa kérdésem, hátha vki észreveszi és válaszol rá: eu-map-el játszom a játékot és természetesen európai gépekkel. Van egy MAN márkájú autó, ami a kedvencem az egész közül. Tökéletesen néz ki kívül és belül is, szinte, mert az a problémám vele, hogy nem tetszik a kormány ami benne van. Szóval a kérdésem az lenne, hogy ezt vhogy ki lehet-e cserélni, s ha igen, akkor milyen programmal.
Elõre is köszönöm az ötleteket/tanácsokat. Minden jót mindenkinek!
Csak a döglött halak úsznak az árral!
Szeretnék valami komolyabb kamionos játékkal játszani, konkrétan a Haulint nem ismerem, számomra az etalon a King of the Road volt illetve még ma is az. Ha van itt olyan aki játszott azzal is, összehasonlításképpen a Haulin a nyomába ér ennek a játéknak vagy olyan mint a 18WoS többi része, hogy be van szorítva az ember szalagkorlátok közé és a kiegészítõk nélkül feledhetõ alkotás? vagy ez már jónak számít?
Köszi a válaszokat!
üdv
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
told le a legkissebre a grafikát,és mindent..ha ígysemjó,vidikari gondodvan 😄
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
"We are sorry, but the operating system failed to provide the window to render the game graphics in. Please consult the game manual for known workarounds that might improve the game's compatibility with your hardware."
Ezzel mit kezdjek? Hiába állítgatom a játékot, nem akar elindulni!
valaki tudna mondani 1 térképet amelyikben van bánya vagy valami ilyesmi, a polski mapon kívül?
az már unalmas 😊
Őrült vagyok? Lehet :D
Tud valaki valamilyen jó módot? Épp most töltöm a Mexico Usa Canada V5 Extreme módot
Őrült vagyok? Lehet :D
Windows 7 op.rendszerrel hogy lehet mûködésre bírni a játékot?
Amikor azt hiszed, hogy van egy kis szerencséd, az élet odajön és széles vigyorral pofán rúg!
Bocsáss meg ellenségeidnek, de jegyezd meg a nevüket! Veszprémi Thai-Box S.E.
#35035: Rences: a szándékot mindenesetre köszönöm, egyelõre elég az, hogy új dds hozzáadása nélkül bele tudok nyúlni a gépekbe, szerencsére jó pár szép publikus masina van, egy szkint meg csak rádobok valahogy 😊
hagytam és el felejtettem mindent:S
Elhalálozott az alaplapom, és a jelenlegi kölcsönkonfigon csak ez a játék indul el. Nekem annó kimaradt a PTTM-Haulin korszak, ETS volt az elsõ kamionos játék, amivel elkezdtem foglalkozni, így már csak kíváncsiságból is kipróbáltam. Már csak a konvertálással kellene megbirkóznom, mert az egyelõre ebbe a játékba nem jön össze (habár csak egyszer próbáltam még <#whatever>#whatever>)
Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
másodszor már nincs meg semmi cuccom:S😄
Jó lenne ha visszatérnél 😉
Amúgy mind gyönyörû ;D
....:::: http://nijhofwassink.picturepush.com/ ::::....
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
[/url][/img]
egy kis nosztalgia😄
HKC USP 5550, ASRock 970DE3/U3S3, 4 GB 1333 MHz Kingston DDR3 RAM, AMD Phenom X4 955 3,21 GHz, MSI ATI Radeon R4670 1 GB DDR3 Directx 10.1, Fujitsu Siemens 19\"-es LCD monitor Vasútmodellezés!
Nem tudja vki hogy lehetne egérrel vezetni? A controller-be nincs mouse...
Ti mindd kormánnyal vezettek?
Kösz válaszokat!
volvo f88