35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#35075 Ha az Ice Road Trucker-hez hasonlót szeretnél, akkor a 18 wos extreme trucker 2-t ajánlom.
"Boccs a dupla hozzászólásért" -
#35074 Hello peter80!
Nemsokára megjelenik az Euro truck Simulátor2, ami biztos hogy fut win7-en. De ha túl nagy lesz a gépigénye neked, akkor ajánlom az előző részeket.
German truck simulator
Euro Truck Simulator
Amerikan Long Haul
vagy amiröl ez a fórum is szól a Haulin.
Ezekben a játékokban fuvarozni kell A pontból B pontba, és nem csak értelmetlenül kell menni a pályán. -
komorszabi #35073 Sziasztok!
Lenne egy problémám:Az a bajom hogy átállítottam az irányítást az egérre, mert nagyon zavaró volt számomra billel,és ahogy mozdítom az egeret úgy néz körbe körbe a kamionon belül.Erre a problémára tud valaki valamilyen megoldást? -
ekepista #35072 sziasztok tudnátok nekem adni haulinhoz kamion linkeket hogy honét töltsek lekamionokat ajátékhoz előre is köszi -
hungaryws #35071 FAKE!
Ne kattintsatok rá!! -
koppi2 #35070 Sziasztok.
Kiegészítések letölthetöek oldalamon: Magyar map 2012 Magyar map 2012 download link -
#35069 Sziasztok.
Segítsetek légyszives a választásban.
Kamionaos játékot szeretnék letölteni, de nem tudom mit érdemes.
A King of the Road volt a kedvencem, de nem igazán akar futni win7-en és már szeretnék kipróbálni vamai mást is.
Olyan kellene amiben nem csak úgy megyek a vakvilágba hanem mint a King of the Road csak kicsit szebb grafikával.
Ajánlanátok valamit?
valami hasonlót, csak játékban :)
-
#35068 | 2009. júl. 23. 22:01 | privát | galéria | válasz | #32109
egyszer majdnem odaadtad -
vajo #35067 ETS2. Akit érdekel és még nem hallott volna róla. Itt a topikja. És nem reklámnak szánom.
-
#35066 Látom Rences és papi nem adja föl -
#35065 volvo f88 -
#35064 Hali engem ez a gép érdekelne hogy honnan lehet letölteni?
-
#35063 Köszönöm szépen, megprobálom... :D:)
-
#35062 Szia! :)
Ki lehet cserélni természetesen, a ZModerler nevű program lesz ebben a segítségedre. A folyamat nagyon hosszadalmas, és bonyolult..(már én is elfelejtettem) Keress rá pár külföldi oldalon a Konvertálás folyamatára. :)
Szia!;) -
#35061 Helló Helló.
Látom nem nagyon van itt mozgás mostanában, de nekem lenne egy furcsa kérdésem, hátha vki észreveszi és válaszol rá: eu-map-el játszom a játékot és természetesen európai gépekkel. Van egy MAN márkájú autó, ami a kedvencem az egész közül. Tökéletesen néz ki kívül és belül is, szinte, mert az a problémám vele, hogy nem tetszik a kormány ami benne van. Szóval a kérdésem az lenne, hogy ezt vhogy ki lehet-e cserélni, s ha igen, akkor milyen programmal.
Előre is köszönöm az ötleteket/tanácsokat. Minden jót mindenkinek! -
#35060 :)
-
#35059 -
#35058 -
#35057 :$$ -
#35056 Sziasztok!
Szeretnék valami komolyabb kamionos játékkal játszani, konkrétan a Haulint nem ismerem, számomra az etalon a King of the Road volt illetve még ma is az. Ha van itt olyan aki játszott azzal is, összehasonlításképpen a Haulin a nyomába ér ennek a játéknak vagy olyan mint a 18WoS többi része, hogy be van szorítva az ember szalagkorlátok közé és a kiegészítők nélkül feledhető alkotás? vagy ez már jónak számít?
Köszi a válaszokat!
üdv -
#35055 a kis csendes :D -
#35054 Honnan a faszomból tudjam hogy neked mien videókártyádvan?... -
magyar99 #35053 sziasztok valaki tudna nekem linket adni honnan töltsem le a polska mapát..köszi:D -
5665 #35052 Helló! A config.con fájlt letudom valahonnan tölteni???? -
ladawfts #35051 Nincs. Ha nem nagyon OFF, linkelnél egyet? Am mindent levittem kicsire, de ugyanaz... -
#35050 Videókártya illesztő progidvan?..
told le a legkissebre a grafikát,és mindent..ha ígysemjó,vidikari gondodvan :D -
ladawfts #35049 Sziasztok!
"We are sorry, but the operating system failed to provide the window to render the game graphics in. Please consult the game manual for known workarounds that might improve the game's compatibility with your hardware."
Ezzel mit kezdjek? Hiába állítgatom a játékot, nem akar elindulni! -
MasterMonk #35048 szevasztok!
valaki tudna mondani 1 térképet amelyikben van bánya vagy valami ilyesmi, a polski mapon kívül?
az már unalmas :) -
norbert02468 #35047 sziasztok nem tudjátok hogyan kell le cserélni a kezdő kamiont??? kérlek segítsetek mert már unom a kibaxott amcsi kamionokat végre mennék 1 európa formátumú kamionnal előre köszi
-
#35046 A Régi idők emlékére:
Ajj..szép is volt...:/ -
oder hano #35045 hol lehet letölteni jó kis kamionokat meg trailer packot? -
#35044 Sehogy : DD -
oder hano #35043 parancsikon tulajdonságok--> Kompatibilitás---> futtatás a következő kompatibilitás módba négyzetbe pipa és ott kiválasztod vagy az xp-t. de ígysem biztos a helyes működés. én is inkább ezért tettem vissza az xp-t mert itt minden fut ami kell....
Tud valaki valamilyen jó módot? Épp most töltöm a Mexico Usa Canada V5 Extreme módot -
Kenworth #35042 Sziasztok!
Windows 7 op.rendszerrel hogy lehet működésre bírni a játékot? -
#35041 Sziasztok! nincs valakinek egy letoltheto Limetec potja? -
András16 #35040 Milyen kihallás van itt de azért vannak szép szerelvények! Valaki tudna nekem egy forgózsámolyos szerelvényt linkelni? Előre is köszi! -
#35039 pedig haulinba a legkönnyebb a konvertálás...(szerintem)csaj sajna felejt az ember:S -
#35038 Jaja, csak sajna most az én pénztárcám nincs túl jó formában, meg hát ha már alaplapot cserélek, kell újabb proci, memória, vga...Ez van.
#35035: Rences: a szándékot mindenesetre köszönöm, egyelőre elég az, hogy új dds hozzáadása nélkül bele tudok nyúlni a gépekbe, szerencsére jó pár szép publikus masina van, egy szkint meg csak rádobok valahogy :) -
danyr #35037 Nekem meg a videókártya adta fel a harcot, úgy látszik ilyen korszak van. :) -
kizer0215 #35036 helló! A Prism3d Engine error-t mivel lehet orvosolni? Az alap game van fent nincs modolva és frissítettem a videokártyát. A segítséget előre is KÖSZÖNÖM!!!