18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hát még gondolkozok rajta,hogy privát legyen e vagy ne,de hajlok a publikus felé.<#vigyor2>#vigyor2><#vigyor3>#vigyor3>
Nahh elég csak ott vannak Pirossal mit nem lehet ahoz tartsátok magatokat léccives..
Mi equipo favorito: Real Madrid
Sziasztok lenne egy kérdésem letöltöttem a magyar mappot bettetem minden SCS-fájlt egy mappába de prims 3d hibajelentést ír ki.Valaki tudna segiteni? elõre is köszönöm
jah bocs<#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota><#idiota>#idiota>
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
te fasz , vannak szabályok , meg õ amugysem tud , na huzzál innen
\"Minek inni és mászni, ha lehet szívni és szállni?\"
elnyomtam:MIÉRT AKARSZ MINDENKINEK MINDDENÉRT BÜNTETÉST ADNI MI???LEVELE
Eltűnt a macskája?keresse a KERÉK ALATT! KING OF THE ROAD SCANIA&MAN
Én nem értem miért kell még 1 pont úgyan ilyen topikot létrehozni úgyis ugyanaz fog menni mint itt szerintem tök felesleges már bocs de ez a véleményem.
Nagyon jó lett!😛
#26856:Én örülök neki😊Köszi...
#26867:Fasza lett!Majd akkor írj msn-en.
#26871:Ne is mond a koszos kamiont😞Tegnap állok a zebránál összes kamion és kocsi átt ment a belsö sávba.Az meg direck ott jöt.Halok egy suhanást puffffff jól beterittet mindenen elázot.A vissza pilantoba meg jól röhögöt ha vele csinálták volna kiváncsi lettem volna mit csinál...(De ugy elment azt sem látam milyen volt.(Legalább 70Km/h val ment)
#26856:Én örülök neki😊Köszi...
#26867:Fasza lett!Majd akkor írj msn-en.
#26871:Ne is mond a koszos kamiont😞Tegnap állok a zebránál összes kamion és kocsi átt ment a belsö sávba.Az meg direck ott jöt.Halok egy suhanást puffffff jól beterittet mindenen elázot.A vissza pilantoba meg jól röhögöt ha vele csinálták volna kiváncsi lettem volna mit csinál...(De ugy elment azt sem látam milyen volt.(Legalább 70Km/h val ment)
Idioták kiméljenek!!! :)
Szerintem túl magasra húzod azt a határt ahol még koszos és a fellépõnél meg az elejénél is koszold be kicsit amúgy jó.
Szerintem így jobb.
De sztem az elejét is bepiszkolhatnád.
Azért Grat!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
De sztem az elejét is bepiszkolhatnád.
Azért Grat!<#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
Vagy igy néz ki élthübben. Léci irjátok már meg h meik a jobb. Köszi elöre is

VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN
Szarintetek ezzen a képen jól van ábbrázolva hogy koszos az oldala Léci irjatok h mien szinüre csináljam h koszos az oldala.Elöre is köszi 

Elkészült a cégemhez is a pót! nem a végleges!

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
köszi fodorgyurma pont iyg akkartam
Csak nem jött össze:S Köszi szépen
Csak nem jött össze:S Köszi szépen
most ezzel járom útjaim http://kepfeltolto.debmaniac.eu/files/e1vjrfzjh67r0nn6yrvo.jpg😄
és hogyan és mi az oldal cime
Zenész Krisztián oldalát ajánlom tökéletes le van irva remélem nem baj hogy rá hivatkoztam ha baj elöre is elnézést kérek mindenkitõl.