35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Én is vagy 1-2 hónapot szenvedtem mire öszejött a tlejes mod mappa és most tökéletesen müködik minden europai.Ha jol válogatod össze a modokat elég sok mindent meg tudsz benne csinálni nekem 15 mod van benn,és a játéknak semmi baja csak jol össze kell tesztelgetni. -
én rengeteg idöt szántam arra hogy jol összerakjam a mod mappámat hál istennek 1-2 cucc kivételével tökéletesen müködik -
Vagy lehet a te pótodnak hibásak a file-jai és nem jeleniti meg a játék! nálam már volt ilyen! -
Valószinű hogy neki más mod-ok vannak benne a játékban és neki engedi hogy berakja.Tehát ha annyira szeretnéd benn látni azt a pótot te is ugyan azokat a mod-okat tedd be.Bocs h mindezt két hsz.-ben intéztem el. -
Virushoz semmi köze. -
zsoca0710 #28699 valaki tugya hogy miért van az hogy van egy barátom aki szintén haulinozik és ő betesz egy pótot és ugyanazt a pótot már én nállam nem fogagya el telepitettem uj xp-t friss drivereket mi lehet a baj már leformáztam az egész vincsesztert is tehát virus is ki van zárva
-
Letöltöd a mappot és a map és mapedits tömöritett állományt berakod mod mappába és ennyi. -
Sziasztok!
Megtudnátok mondani hogy hogyan kell a mapot berakni a játékba? -
MAN 19 422 4X4 #28696 köszönöm marko -
rönö interior -
MAN 19 422 4X4 #28694 müködö renault magnum interort tud valaki?
-
Köszi de akkor sem engedi. -
tdeejay #28692 total commender -
valahogy bővebben létszi mert nem igazán értem hogy hogyan kéne meg hogy milyen programmal csináljam
Boccs hogy ilyen vagyok csak még kezdő vok! -
a kamion ba vissza huzod^^ ott adni fog egy is táblát,keresd meg ezt:TÖMÖRÍTÉSI ELJÁRÁS: ezt Raktározra állíto,és késsz;) -
Sziasztok!
Csináltam dxtbmp-vel egy skint ami dds kiterjedésű
De hogyan tudom azt beletenni a játékba? -
szevasz! hát nem megfelelő a kamionod def. fájl-a és nem cseréli le az alap kamionra ezért csinálni kell neki Truck Storage.file-t!ott át írod a kamionod adott sii. file-t és be teszed a truck storage.scs-t a mod mappába! :) -
Syasztok
Mi lehet a hiba???

A kamion scs fájlát beraktam a mod mappába de nem jelenik meg Mit tegyek?
-
carloelsa #28686 Hogy tudok mercedes actrossra skint csinálni?
milyen fájllal kell valamit ügyködni?
(sry de nem vagyok jártas ilyen téren) -
tdeejay #28685 Elég régi gép. Meg tök alap, nem fikázni akarlak, de másik skint festhettél volna rá. Bárki be tud linkelni egy alap gépet. -
Legalább vetted volna a fáradtságot és csináltál volna rólla egy másik képet!-.- -
mondom hogy nem kell traffic!!én se rakom bele azt futkoznak össze vissz a a belerakott kamionok!! -
zsoca0710 #28682 az uj gépem[IMG] [/IMG]
-
Köszi! Ebben lehet valami, csak még nem értem, hogy mit!
Abban is van valami, hogy traffic-ot felesleges írni, de szerintem csak akkor, ha olyan kamiont teszel be, ami a már meglévőt cseréli le, azonban, ha olyat, ami még nincs, és a forgalomban is szeretnéd viszont látni, akkor már nem vagyok benne biztos, hogy osztom ebbéli véleményedet!
Azért köszi! Te legalább reagáltál kérdésemre, ezért külön köszönet! -
Sziasztok!
Frissíteni szeretném a mapomat de nem igazán tudok dönteni!
Esetleg tudnátok ajánlani egyet ami már bevált másnál?
Előre is köszönöm! -
tdeejay #28679 Nem tud valaki linket adni egy dobozos tandem póthoz?? -
valamit elbasztál a truck_strongéba!!traffic ot meg szerintem felesleges írni! -
vagy csak szimplán kereket kéne bele rakni mivel alapból nincs benne!! -
Erre tud valaki válaszolni? -
Vagy lehet olyan trailer packod van ami nem engedi hogy lecserélje amire szeretnéd. -
semit nem kell átirni -
zsoca0710 #28673 sajna nem tudom mit kell átirni -
Szép ez a modell
-
Lehet át kell irogatni a trailer fájljai között valamit. -
zsoca0710 #28670 és az miért van hogy mikor megvenném a pótot akkor kilép egy prism 3d exe leáll hibaüzenettel? ja és amugy köszönöm a pótot -
erre gondoltál ugye? -
Schmitz+SKI+by+FasoSchmitz sko bogis -
zsoca0710 #28667 tugya valaki hogy a müködőt honnan lehet letölteni?[IMG] [/IMG]
-
Új szerzeményem:
-
kössz