18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
I met God. She's black
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Ez a kavics nagyn bejön:
Belga-Német határon kicsit pihizek:
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Scania R620,VolvoFH16 Kamionos leszek mindöröké !!!!
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
a többi az szép<#eljen>#eljen>
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Azért pár építõ jellegû kritikát, és hozzászólást elfogadok😄
13 éve itt. Szép idő.
Dani:<#wow1>#wow1><#eljen>#eljen><#eljen>#eljen>
@toki.picturepush.com \"A bank az a hely ahol az embereknek pénzt adnak csak be tudják bizonyítani ,hogy nincs rá szükségük !\"
Átkerült GTS-bõl?<#smile>#smile>
Aláírás (max. 200 betű, nem tartalmazhat HTML, vagy UBB kódot, és 2 soremelés megengedett)
A skin nem a legjobb de nekem tetszik😛
Azt szeretném megkérdezni, hogy esetleg tudja-e valaki, hogy hogyan lehet az .scs fájlt úgy lekódolni, hogy bár én nem tudom az .scs fájlon belül megnyitni a belsõ tartalmat (tehát azon túl, hogy megnézem, hogy mit tartalmaz az .scs fájl, a benne levõ fájlokat már nem tudom megnyitni, kimásolni csak jelszóval), viszont a játék simán tudja használni? A kérdés azért vetõdött fel bennem, mert találkoztam ilyen jelszóval védett kiegészítõkkel és a játék elfogadja, de amit én csomagoltam be, azt a game nem tudja megnyitni, azaz kifagy.
Ha valaki tudja, akkor a választ akár privátban is elküldheti!
Az tény, hogy grafikailag szebb az a két játék, de játékélménybe lehet hogy nem. (személyfüggõ, kinek mi jön be.)
Szerintem a Haulin és a PttM elõnye az, hogy faszább térképeket lehet készíteni.
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
MAN Forever ---> After Scania !
Megoldást eddig nem találtam de remélem itt fogok. A viszapillantó tükörben jóformán nem látok semmit. ( ezért az F2-t használom,de jobb lenne mellõzni) Ezt valami grafikai beállítással vagy valami más hókuszpókkal nem lehet javítani ?
melyik mapon tolod?
Mer nekem a polish map 1.0-nál nem lublini cégnél nem volt jó sehogy se:\\
linket adsz?😊 néha majd mennék vele kicsit 😉
Megpróbálom!
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222
Nekem az lenne a problémám hogy nem indul el a haulin!!
Ezt írja ki: Error 18 Wos Haulin és semmi más de asszem azért nem megy mert OpenGL-re van beállítva és nem tudom átt állítani DirectX-re :SS
Most mit tegyek?? Plss segítsetek
CPU: AMD Phenom II X4 965 Black Edition 3.4 Ghz RAM: Corsair XMS3 4GB DDR3 1600Mhz GPU: ASUS nVidia GeForce GTX 750 Ti OC 2GB GDDR5 OS: Windows 7 PSN ID: Robbie_0222