35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Köszi -
Úgy legyen akkor lehet mégis bevárlak
-
Nyomom neki majd,és talizhatunk..xD:) -
Én meg pont itt vagyok Hannovernél Amsterdamba megyek -
Én is lassan indulok Hannoverbe:)
Csak belövöm a kormányt és kajolok:D -
Vettem pár dolgot az esti vacsorához,de nem várok sokáig indulok tovább mert szorít az idő
-
Nagyon szép lett ez a koszolódás a pótkocsin.Meg se mosd
-
miért van hogy ha a 1-06 packet akkarom fel tenni ez van?
-
carloelsa #30364 De jól néz ki a traileren a piszkosítás!!!milyen programmal lett a skin csinálva? -
DE NEM JÖTTEM RÁ HOGY HOGY KELL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
köszike szépen. -
Szép kis gép...:P -
Senkisem azzal jöt a világra,csak meg tanulta használni...
#30338:Most pihen vele,neki ált egy privát mappnak.Amugy mikor jössz msn-re?:D -
Eggyel alattad lévő hsz-ben az miért nem jó? -
Úgy, hogy megvárod amíg leszállítják (Ez ált. 24 óra.) abba a garázsba / városba, ahol a játékot elkezdted, majd elmész oda és belépsz, s ekkor már le tudod cserélni... -
hello keresek egy scaniat http://db.truckerfan.de/comment.php?dlid=971 itt van csak nem tom letölteni van aki tud másik linket elöre köszi csoki
-
Scania 143M v8 500
letöltés
Használd / használjátok egészséggel! -
hogy? -
garázsban átkell venni. -
vettem kamiont és mikor kimentem a menüből még mindíg a régi kamionban ültem
Valaki help!!!!
Egyébként tök jól néznek ki a gépek
:D
-
-
én vettem egy kamiont és mikor kiléptem a menüből még mindíg a régiben ültem ez mirt van és hogyan lehet megoldani? -
Ott van belinkelve nyisd már ki a szemedet.
Már belinkelték neked töltsd már le.
-
Léccives fejezzétek be. -
hát én nem néze met nekem így király a mod mappa] 
.nekem nem kelll
-
néztem mindenhol pls ha te tudod akkor linkeld be:@
-
helló meg tudná nekem valaki mondani h hogyan tudom a kamion fülkében a nézettet meg emelni mert nem látok ki a kormánytól?De nem az egeret kérdezem.Előre is köszi. -
vki megtudná mondani hogy honnan tudnám letölteni a BmL truck pack-et elöre is kösz -
1 oldalon keresztül irták neki hogy mit hogy kell csinálni,volt vagy 20 hsz-a egymás után amit egybe is leirhatott volna de lényeg az hogy elmondták neki hogy mit hogy kell csinálni nem igaz hogy ezek után nem tudja megoldani.Szerintem lehet kicsit élelmesebb is. -
Én viszont nem a lustákról beszélek, hanem a tanulni vágyókról! A kettő nem ugyanaz... -
Figyelj!
Az előző HSZ-m nem arról szól, hogy Te mit nem tudsz, hanem arról, hogy jó lenne ha e tudás egy picinyke részét megtanítanád ( a többi említettel együtt) annak, aki nem tudja elindítani még a telepítőt sem! Csak ezért el kell zavarni? Valamikor el kell kezdeni a tanulást nem? Csak egy kicsit (nem kicsit) türelmesebbnek kellene lenni... -
pont erről beszélek .. ha kemény 1 oldalt visszaolvasnál megtudnád -
fiuk L TOMI mapja hogy áll kb? -
Figyelj.. Én érdekes de ha kell valami általába meg találom .. MÉg nem nagyon láthattál fórumon sírni hogy nemtudom elindítani az exe-t vagy stb.. Nem mondom hogy pro vagyok , de egy kurva telepítőt meg letöltést már csak eltudok egyedül indítani.. -
De jó nektek: leho94; gigamen; Tónyóóóóóóó!
Ti mindannyian számítógéppel a kezetekben jöttetek a világra! Nem is értem, hogy még nem fedezett fel benneteket a világ nagy számítógépes társadalma, hogy Ti mindannyian ekkora zsenik vagytok!
Talán lehetne az arcoskodásotokból egy kicsit visszavenni és egy valamivel több együttérzést tanúsítani a kezdők iránt!
Attól, hogy valakinek nincs érzéke egy dologhoz, attól még szeretne Ő is az új dolgokat használva játszani a játékkal!
Miért olyan nehéz ezt megérteni? Ti soha nem voltatok kezdők? Nem érthet mindenki mindenhez, de ettől még tagja lehet egy közösségnek, még ha Ti el is akarjátok üldözni, mert úgy nektek kényelmesebb?
És hol van ilyenkor a HG, aki helyre tenné a fejetekben a dolgokat? -
ennyire hülye már tényleg nem lehetsz
-
nem tudná vki felrakni a filefrontra a mod fájlt amibe joó kamionok vannak pls vki és utána a linket nyomja átt pls elöre is kösz -
Kísérteties a hasonlóság Czuki scaniájával mármint a skin terén!! -
eds7 #30331 Jól néz ki. -
Igaza van Leho-nak igen sok mostanában a faszláma.Némelyik még egy letöltést sem bír elinditani.