18 Wheels of Steel Haulin
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
1. Egy billentõs pót:
2. Egy Schwarzmüller pót:
Nektek melyik tetszik jobban?
13 éve itt. Szép idő.
(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
sokáig tart a papirmunka(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Köszönöm a dícséretet!
"Fighting for peace is like fucking for virginity"

Csak 3 dolgot kell megtanulni 1 olvass vissza 2 google jó barát 3 magad uram ha szolgád nincs és én ezt jól megtanultam. A google és a you tube csodás páros
Amúgy egy új skinem amit egy Ausztrál nagy cég címere az alapoztam!
Nokia 5800 Xpress music|Tdu:borsodileho[HUN] [...Scania R470 Topline...] [Disco\'s hit]
Veszek egy kamiont egy pótkocsit. Úgy tudom, hogy ezeket a garázsba lehet felvenni. A pénzt levonja a kamion meg a pót kocsi nincs benne a garázsba. Igaz most vettem föl kölcsönt de azért nem adja oda.
IntelŸ Core™ i5-661 Dual-Core 3.33 Ghz, 2 GB DDR3 1333Mhz RAM, Nvidia Geforce Gt440 (1Gb DDR3), Win 7 Sp1 64 bit, Logitech Driving Force Pro
VOLVO,SCANIA,IVECO,DAF,MERCEDES-BENZ,MAN

Hoztam egy kis cementet az épitkezésre

(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
lassúak a papír munkával!!
Mondjátok szerintetek ez a pót hozzá illik?
kicsit sokat várnak a papirokkal!!!(L)Volvo Power(L) CB: Fagyí \"Fejemben az országút, szívemben a családom, ereimben gázolaj!\"
Itt van teséék a link a Scaniaról(a Zöldcsikos)aki nem tudná 😄 de még azt szeretném mondani h rakjatok bele kerekett mert nincs benne és irjátok át a definicios fálját is és beveszi a kamiont 😄

Ne hajts gyorsabban, mint ahogy az őrangyalod repülni tud!
A pótra skin hamarosan!
13 éve itt. Szép idő.
Az ujj autóm!!! a skinért köszönöm czukinak!!!szerintetek mien pó ilene hozzá?erre válaszoljatok!
Ha valaki tudna segíteni azt nagyon megköszönném! Elõre is köszi!
13 éve itt. Szép idő.