35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
#34710 ja -
ladawfts #34709 és aztán irány a mod mappa? -
#34708 Játszál az Ets el,vagy a GTS-el...... ne ezzel. -
Tominho94 #34707 Válasz erre gomb még mindig elmarad..
Amúgy nem érdekel mit gondolsz, részemről ennyi. -
oder hano #34706 a térkép mekkora és hány város van benne? -
oder hano #34705 Azon gondolkozom hogy az megvalósítható lenne hogy a kocsira szerelt visszapillantó tükör használható legyen? A minap láttam egy videót ahol azt használták.... -
ladawfts #34704 hát de azt mondtad, hogy bele se kezdj. Tehát gondolom arra gondoltál, hogy nem értek hozzá, de ezt ne vedd sértésnek. -
Tominho94 #34703 Először is használjátok a válasz erre gombot, másodszor egy szóval sem mondta senki hogy hülye vagy. -
#34702 magyar map 1.1 letöltés
menj a free usera
vársz
majd a kék közepes gomb klik mented -
ladawfts #34701 engem érdekel -
#34700 magyar map 1.1 et érdekel valakit? linket adok -
ladawfts #34699 hát ok. Ha hülyének tartotok, akkor többet nem jövök fel. -
Tominho94 #34698 Zmoddal tudsz szerkeszteni, modellezni.
De nem könnyű buli, szóval bele se kezdj. -
oder hano #34697 amúgy az XXXXX-ek nem fognak eltűnni? -
oder hano #34696 Nem! a Zmolder-el tudsz járműt gyártani vagy szerkeszteni -
ladawfts #34695 rendben. És még egy kérdés: nem kell ehhez Zmodoler? És hogy ez egyáltalán mi? Mert van egy bemutatóvideó, hogy a kamionnal lehet valamit csinálni, de nekem nem sikerül. Bocs hogy ennyit kérdezek, de még kezdő vok itt... -
oder hano #34694 én kenworth T2000-ret használom... -
ladawfts #34693 ja és ha megtudhatnám még a kamion márkáját.
Am bocs a 2-ért -
ladawfts #34692 viszont ma én is betettem egy pakkot, de ott csak a neveket írta át, meg a képet cserélte le, a kamion úgy maradt. Aztán meg visszatelepítettem a magyart( mert letöröltem :D) erre meg kifagy minden. -
oder hano #34691 érdekes mert nekem megy. ha megnézed a képet amit belinkeltem nekem ugyen ez van. és ugyan onnan szedtem le és jó... fura... -
ladawfts #34690 hát most egy trailerrel próbálkozok amit itt lehet letölteni:
http://www.vtc-tea.com/index.php?pid=36
Ha azt letölti, akkor a fájlt rar-ral megnyitom. Ott vannak ilyen fájlok:
planas ferbusa.scs és egy Leeme.htm. Ott az elsőt berakom Dokumentum/18 Wos Haulin/mod mappába, a másodikat békén hagyom. Aztán elindítom a játékot, és semmi. -
oder hano #34689 na jó! milyen fájlok vannak amit letöltöttél? -
ladawfts #34688 hát de nekem nem megy! Még ha új játékot kezdek is! -
oder hano #34687 már párszor le lett írva. a cs fájlokat bedobod a dokumentumos 18 Wos os mód mappába. Aztán kezdesz egy új játékot és már jó is... és ugyan ezt kell csinálni a trailereknél is. szreintem semmi nehéz nincs benne -
ladawfts #34686 Rendben, bocs. Viszont valaki nem tud küldeni egy videót? Mert még utoljára megpróbálom betenni a kamionokat. -
Tominho94 #34685 Legyél szíves egy hsz-be leírni amit akarsz. -
ladawfts #34684 viszont hogy most jut eszembe, a multkor valahogy beraktam egy trailert... -
ladawfts #34683 okk köszi. majd ha nem megy akkor meg lesz*rom magasról, mek majd alap kamionnal.
U.i: tegnap az autópályán öszzeütközött két kocsi, azt elkezdtek pattogni XDD -
Tominho94 #34682 Nem kell semmit átírni, elég ha bedobod a mod-ba és kész.
Base-be meg ne nagyon turkálj mert ott könnyen elbas*hatod a játékot. -
oder hano #34681 engem meg már idegesít ez a hülye prim... igazán lecserélhetnék ezt a motort... -
oder hano #34680 igen usb-s. de nem értem hogy az analog karokat miért nem érzi. a többi gombot érzékeli... am egy céghez hány sofőrt lehet igazoltatni? -
truckerfan95 #34679 nekem is így volt egy darabig de aztán helyrejött.
usb-s? mre akkor nem nagyon teccik a játéknak .
nekem is volt usb - s de lecseréltem -
#34678 újra sry all a 2hszért:S
-
#34677 Háj
új képfeltöltő lesz ami lesz:/ -
oder hano #34676 nincs mit!
én most azon szenvedek hogy Amergine Montreal ba teleportáljam magam. De mindig Alberquerque-be tesz A másik hogy nem érzékeli a joypad analogját -
truckerfan95 #34675 köszi 1000 szer megoldódott
bár képet még nem took feltölteni 30 napig D:
sajna
és mégegyszer kösz -
oder hano #34674 -
oder hano #34673 szerintem nem. én legalábbis nem szoktam.,... -
ladawfts #34672 hy all! Megint vok. Miután beteszem a mod mappába az scs. fájlt, (kamion, trailer, stb.) utána a C/Program Files/18 Wos haulin mappában a base.scs fájlba nem kell valamit átirni? Mert én ezt már nagyon nem értem... -
oder hano #34671 de utálom mikor ez a xar prim3d leáll