35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Htx!^.^ -
Lehet megfagyott a dox, mert vagy 1 perce kattintottam hogy tölcse az uccsót és baszik :DD -
Nagyon ott van, már mentem pár kört -
ntex #799
NEM DEMO !!!!!!!! 

Csak kiszedtem egy felesleges DEMO-t meg egy DirectX9-et az ISO-ból, hogy ne foglaljon akkora helyet. telepítve 350 MB...
-
már az utolsót töltöm :) -
ntex #797 Sajnos nem tudom mennyit bír a DOX szerver, ha valaki nagyobb netkapcsival bír és van rá energiája megkérném hogy dobja fel valami saját FTP-re vagy torrentoldalra. Köszönöm
#793 : nem kell semmi. Kicsomagolod WinRAR-al és már lehet is Mountolni
-
oliverb #796 Hát a convoy teljese 190 mb asszem
-
oliverb #795 emberek ez most csak demo?(290MB)
-
zsíros 

-
Az az egyesítő fájl nincs rajta? (vagymi?! :S) -
szedem ezerrel!!!!!!!!!!!!
6200kb/s:D -
Köszönjük szépen 

már töltöm is!!!!
-
rgida666 #790 Köszi szépen! 
-
asszem ez demó lesz de elég lassan jön http://thepiratebay.org/search.php?q=haulin&games=on
-
KÖSZIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!4444 -
Szerintem egyszerre annyian fogják most tölteni, hogy befagy a honlap, én már töltöm mindet. Bocs a floodért, de nagyon megörültem :D -
KÖSSSZIIIIIIIIIII!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
várjuk a linket :) -
ntex #784 Na akkor ahogy ígértem.
18 Wheels Of Steel : Haulin' ---- 15x10 MB ISO
Jó játékot minden kedves 18 WoS és kamionfan -nak
-
az említett emule link: itt
ez a 290 megás verzió, amit ntex említett. most épp 9KB/s 3 forrásból... -
werpelethy #782 A demonoidon fenn van egy 142 megás file-ban a haulin,remélem nem fake -
helloszia a külvilágban -
Szuper!!!És torrentben vagy csak úgy lehet letölteni simán? -
innentől kezdve védelmemet élvezed itt az SG-n, bárki b*sztat nem hagyom szó nélkül :). Köszi 

-
rgida666 #778 Nálam az év játéka címre pályázik, szóval nagyon várom!
-
El sem hiszem hogy végre szedhető lesz.
Te jóég hogy fogok én holnap kinézni amikor megyek melóba, még jó hogy én nyitok a főnök nem látja majd az arcom :D -
Istencsászár vagy!!!!! -
ha neked nem lenni torrente kolega bácsi, akkor neked kellene leszedni torrent kilense programme, majd elinditani a *.torrente fájlt.. Nem lenni ez nehéze... -
mint az vaze.
-
megnyaltad 

-
szevasztok kollega bácsik honnan és mikor lehet leszedni de nekm nincs torrente -
vaze: pont most nem tölthetek??!! írt az UPC egy emilt, hogy 30 gigás letöltésünk megvan (merthogy annyit lehet) és csak elsején lehet megint letölteni, vagy ha letöltünk belassitják az egészet 

-
-
ntex #769 Még kb. 1,5 óra és mindenki húzhatja lefelé
-
előre is köszi
-
ntex #767 Igen az! -
és legalább kipróbáltad, az? -
ntex #765 Na lejött, el is kezdem felrakni a szerverre, viszont egy DEMO-t meg egy DirectX9-et kiszedtem az ISO-ból, mert úgy gondoltam DEMO nem kell senkinek, DirectX meg mindenkinek rajta van úgyis a gépén... 
Így az ISO mérete lecsökkent 142 MB-ra (ez ne tévesszen meg senkit sem, ennyi a játék mérete)
amint fent lesz dobom be a linket.
-
Az poén lesz, ha nem is az... valaki kérte a dc-s hubot, fölösleges, mert ahányszor próbáltam, mindig 0 szabad slotja volt az arcnak -
hu de izgulok