35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Dexantreal
    Nah megnéztem a Konvojt filmben ismét és nagyon nagy még most is.
  • endiboy
    én is tojást viszek, dupla póttal, alap kamionnal...nem megy 50nél jobban :(
    de majd ami pénzt kapok érte :P
  • Vlala #1920
    18 Wheels of Steel: húsvét :)
  • endiboy
    azaz, tojásba van a pééénz :D
  • Dexantreal
    Jahh....ok, thanks!
  • Vlala #1917
    Army, egy van Roswellben, egy pedig talán Houstonban.
  • Jeff24
    Army!Ilyen kék vmi!
  • Dexantreal
    Haadsereeeeg?? Kemény....és azt mivel jelöli a térkép?
  • Bucser
    ha bemész a nagy térképre ott be tudod kapcsolni , hogy mutassa a kereskedéseket. Na annak köztük élelmiszerláncok, veszélyeshulladékkal foglalkozó gyárak, Berendezési tárgyakat árusító áruházak, vagy éppen számítástechnikai nagykerek. Ezekben különböző tárgyak vannak amiket lehetszállítani van törékeny meg normál is.. (bár szerintem a törékeny törékenységét elég kicsire levették mert felborult a duplapót tojásom hívtam egy mentőt s csak 2k nyi buntetést kaptam a fuvar végén Anno Across Americaban ezért anno igen keményen levontak..)
  • Vlala #1913
    Minden cégnél más-más jellegű fuvarokat kapsz. Pl. hadseregnél rakétát, bányánál szenet, vagy ércet stb.
  • allock #1912
    csak 1 5let volt
  • Dexantreal
    Hogyan lehet autókon, poharakon és hajókon kívűl mást vinni? Elején vok még, de eeddig ezekkel az árukkal találkoztam csak...
  • Vlala #1910
    Tudom, kicsit más jellegű árut kellene szállítanom. A tojást vezetési képességeimhez még túlzásnak tartom, vagy percenként mentenék, vagy omlettel érkeznék meg... :)

Allock: Annyira nem szeretnék belehackelni a játékba, akkor elveszne a varázsa.
  • Dexantreal
    Én mindig a nagy lóvékkal kezdem, távolságot leszarom. Ma pl mint írtam, öh....asszem Indianapolisból fuvaroztam el a járgányt Seattle-be...az nem kis távolság...és 96ezerből csak 4ezer volt a büntetés, úgyhogy haladok. Zsaruk meg talán 2szer, 3szor állítottak meg összvissz.
  • gabber_saviola
    :DDDdddddddddd
    hajrá Fájreksz :P
  • gabber_saviola
    köfi az infót
  • Fyrex
    nah holnap nekivágok New York-San Francisco, Eggs, 150k dállör :)

jó a gém bejön, ellehet vele lenni jó ideig
  • allock #1905
    nincs előttem a térkép így nemlátom, de ha kevesled a pénzt írd át a fuvarokért kapott összeget ;)
  • Bucser
    őő HA tojást viszel mondjuk dupla póttal Miami-ból Vancouvarbe 200K-t zsebelsz Szerintem jobban megéri:)
  • Vlala #1903
    Általában a hoteleknél csatlakozni szeretnébnek hozzád, vedd rel őket, aztán a manage trucks / manage drivers opciók alatt tolj alájuk kamiont és fuvart.

Most érkeztem meg El Pasobol Minneapolisba két pótnyí hulladékkal, kaptam is érte kemény 7.600 dollárt... lehet, hogy nem igazán érte meg?
  • gabber_saviola
    vettem két kamiont és szeretném, hogy azok is hozzák a pénzt, hogy lehet oda sofört felvenni?
  • Dexantreal
    A kövi részbe belekéne szervezni a készítőknek egy multit, ahol kamionok zsaruk ellen és mindkét fél oldalán emberek lennének. Picit megeredt a fantáziám.
  • Dexantreal
    Boldog szülinapot!
  • Sleepy Bone
    Hello!
    Odabsz de ennyi idő alatt honnan loptál ennyi lét? ;)
  • daf xf
    Aszt megkell venned a pótot külön...
  • daf xf
    Kacsa ezt a drágaszágot lelet tölteni?
    Lécci lehessen mert már hányok az macsi cuccoktol.:)
  • Tsaba01
    jól néz ki
  • Speedbreaker
    Láttam többször is olyan pótokat amin nem volt semmi. Olyant hol lehet szerezni?
  • Scania R470
    Az oké, de hol találom a kamionokat meg a pótokat?
  • roliairsuni
    nm, én kösz a dicséretet, nekem nagyon teccik, váltja össze vissza színét
  • Carlos
    Jaja...Köszi!
  • allock #1891
    meg szívesen elkérném tanulmányozni ha lehetséges

• roliairsuni
    Kinetic 2T2
    Kenworth T2000
  • Carlos
    Szép.
    Kinetic 2T2 vagymi?
  • roliairsuni
    620 paci, full extra minden van benne
    ma elvittem fényezőhöz, nagyon pöpec színt kavartunk ki

( a sötét képen az ugyanaz a szín mint a többin)
  • Speedbreaker
    idiota :D
  • Vlala #1886
    Szerintetek offolhatom még a topicot a Boldog Szülinapot Schwarz hozzászólással?
  • gumikacsa
    a pót nem új, azt nem tudom, hogy lehet újként berakni
  • Speedbreaker
    szép :)
  • allock #1883
    elárulod a titok nyitját?
    én a cont_eu-s pótot próbálom berakni újnak, átírtam minden lehetséges helyet ahol előfordulhat a játékban többi pót neve, de semmi, nemjelenik meg

meg az automat fájlok h működnek?