35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Dexantreal #1922 Nah megnéztem a Konvojt filmben ismét és nagyon nagy még most is 
.
-
endiboy #1921 én is tojást viszek, dupla póttal, alap kamionnal...nem megy 50nél jobban :(
de majd ami pénzt kapok érte :P -
Vlala #1920 18 Wheels of Steel: húsvét :) -
endiboy #1919 azaz, tojásba van a pééénz :D -
Dexantreal #1918 Jahh....ok, thanks!
-
Vlala #1917 Army, egy van Roswellben, egy pedig talán Houstonban. -
Jeff24 #1916 Army!Ilyen kék vmi!
-
Dexantreal #1915 Haadsereeeeg??
Kemény....és azt mivel jelöli a térkép?
-
ha bemész a nagy térképre ott be tudod kapcsolni , hogy mutassa a kereskedéseket. Na annak köztük élelmiszerláncok, veszélyeshulladékkal foglalkozó gyárak, Berendezési tárgyakat árusító áruházak, vagy éppen számítástechnikai nagykerek. Ezekben különböző tárgyak vannak amiket lehetszállítani van törékeny meg normál is.. (bár szerintem a törékeny törékenységét elég kicsire levették mert felborult a duplapót tojásom hívtam egy mentőt s csak 2k nyi buntetést kaptam a fuvar végén Anno Across Americaban ezért anno igen keményen levontak..) -
Vlala #1913 Minden cégnél más-más jellegű fuvarokat kapsz. Pl. hadseregnél rakétát, bányánál szenet, vagy ércet stb. -
csak 1 5let volt -
Dexantreal #1911 Hogyan lehet autókon, poharakon és hajókon kívűl mást vinni? Elején vok még, de eeddig ezekkel az árukkal találkoztam csak... -
Vlala #1910 Tudom, kicsit más jellegű árut kellene szállítanom. A tojást vezetési képességeimhez még túlzásnak tartom, vagy percenként mentenék, vagy omlettel érkeznék meg... :)
Allock: Annyira nem szeretnék belehackelni a játékba, akkor elveszne a varázsa. -
Dexantreal #1909 Én mindig a nagy lóvékkal kezdem, távolságot leszarom. Ma pl mint írtam, öh....asszem Indianapolisból fuvaroztam el a járgányt Seattle-be...az nem kis távolság...és 96ezerből csak 4ezer volt a büntetés, úgyhogy haladok
. Zsaruk meg talán 2szer, 3szor állítottak meg összvissz.
-
:DDDdddddddddd
hajrá Fájreksz :P -
köfi az infót 
-
nah holnap nekivágok New York-San Francisco, Eggs, 150k dállör :)
jó a gém bejön, ellehet vele lenni jó ideig -
nincs előttem a térkép így nemlátom, de ha kevesled a pénzt írd át a fuvarokért kapott összeget ;) -
őő HA tojást viszel mondjuk dupla póttal Miami-ból Vancouvarbe 200K-t zsebelsz Szerintem jobban megéri:) -
Vlala #1903 Általában a hoteleknél csatlakozni szeretnébnek hozzád, vedd rel őket, aztán a manage trucks / manage drivers opciók alatt tolj alájuk kamiont és fuvart.
Most érkeztem meg El Pasobol Minneapolisba két pótnyí hulladékkal, kaptam is érte kemény 7.600 dollárt... lehet, hogy nem igazán érte meg? -
vettem két kamiont és szeretném, hogy azok is hozzák a pénzt, hogy lehet oda sofört felvenni? -
Dexantreal #1901 A kövi részbe belekéne szervezni a készítőknek egy multit, ahol kamionok zsaruk ellen és mindkét fél oldalán emberek lennének
. Picit megeredt a fantáziám
.
-
Dexantreal #1900 Boldog szülinapot!
-
Hello!
Odabsz de ennyi idő alatt honnan loptál ennyi lét? ;) -
Aszt megkell venned a pótot külön... -
Kacsa ezt a drágaszágot lelet tölteni?
Lécci lehessen mert már hányok az macsi cuccoktol.:) -
Tsaba01 #1896 jól néz ki 
-
Láttam többször is olyan pótokat amin nem volt semmi. Olyant hol lehet szerezni? -
Az oké, de hol találom a kamionokat meg a pótokat? -
nm, én kösz a dicséretet, nekem nagyon teccik, váltja össze vissza színét -
Jaja...Köszi! -
meg szívesen elkérném tanulmányozni ha lehetséges
-
Kinetic 2T2
Kenworth T2000 -
Szép.
Kinetic 2T2 vagymi? -
620 paci, full extra minden van benne
ma elvittem fényezőhöz, nagyon pöpec színt kavartunk ki
( a sötét képen az ugyanaz a szín mint a többin) -
idiota :D -
Vlala #1886 Szerintetek offolhatom még a topicot a Boldog Szülinapot Schwarz hozzászólással? -
a pót nem új, azt nem tudom, hogy lehet újként berakni -
szép :) -
elárulod a titok nyitját?
én a cont_eu-s pótot próbálom berakni újnak, átírtam minden lehetséges helyet ahol előfordulhat a játékban többi pót neve, de semmi, nemjelenik meg
meg az automat fájlok h működnek?