35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • zolo
    Na, mostmár van bannerünk
  • asfa
    köfi!
  • Fyrex
    voálá ^^

zsíros majd énis összedobok azért egyet ha lesz időm
  • zolo
    Írtam a modi topikba, remélhetőleg nemsokára lesz bannerunk
  • Fyrex
    megállsz-N bill-advance time

illetve hotelek
  • asfa
    cs!
    kira a game nyomom!
    nem tok most visszaolvasni pls monnya el vki h h kell pihenni!
  • zolo
    Nekünk jó lenne magyarul is :P
  • Speedbreaker
    nah, én lefordítom neked :)
  • gumikacsa
    Lehet, hogy nem lesz meg ma a magnum, mert nincs aki angolra fordítsa az olvass el fájlt...
  • roliairsuni
    na most mek nagy túrára, 240 é viszek poharakat San Fransisco-Miami
    csinálom folyamatosan az utón a szebbnél szebb szkrísotokoat, a tájról, magamról jó pózokban, komoly lesz
    még nemsokat mentem de már van 71 kép:D
  • Truck Driver001
    Nekem a kedvencem az,amikor belecsapodok 120-al az álló rendőrbe hátulról!:D
    Erre megbüntet..lol^.^
  • King of Roads
    akkor mégiscsak jó az.
    azért thx.

válasz #2030:
  • reménytelen
    Tök jó, én meg mindig behajtok...
  • Bucser
    nem kell behajtani az AVIval sehova már az autópályán a mérlegelőhely melett is működik (kipróbáltam hogy így van -e és működik)
  • King of Roads
    ahha, ok thx. vagyis szart se ér... én aszittem ki se kell menni
  • reménytelen
    Behajtasz a mérlegelőhöz, de nem kell megállni, hanem már menet közben megmér.
  • King of Roads
    ja ok, mert vki abs-t írt. (asszem)
    mondjuk csodálkoztam, absnek miköze a mérlegeléshez
    akkor veszek avit. azzal mit kell?

RaST: le ne anyázz
  • zozyk
    az AVI vagy mia p***. Meg kell veni minda 3at és kész :)
  • reménytelen
    Az az AVI.
    Az ABS meggátolja a csúszást a fékezésnél.
  • King of Roads
    vaze. multkor nagyot néztem, jön a zsaru utánam, nem akartam megállni, erre csak elkap, "jóvan vaze vége is a játéknak hát nincs pénzem" mondom magamba erre megúszom egy figyelmeztetéssel akkorát néztem mikor kivolt írva , hogy pay fee: 0$ meg vmi olyasmi, hogy ez az utolsó figyelmeztetése. mondjuk 20 perccel később el is kapott szal...

ja amugy most vettem ABS-t a kamionba. az mire jó? csak azért, mert vmikor a mérlegeléssel kapcs. dolgot mondott vki, h tán nem kell úgy kiállni??
  • Duddits
  • daf xf
    :D
  • Vlala #2020
    Én ilyenkor szoktam San Andreasra váltani, és zúzni a tömeget láncfűrésszel...

Kedvenc jelenetem: Hülyéje belémjön oldalról, jon a zsaru, megvág agresszív magatartásért (bocs, hogy élek...) és még a rakomány is sérül...
  • PLackó
  • Hegeace
    bocs már csak benéztem a legnépszerűpp totyikban h miért ojan népszerű. erre a topik felkínálta magát h tékeljek egyet :) 1999 hsz és 7 perce senki sehol. bocsánatot kérek bunkóságomért
  • reménytelen
    Belém már volt, hogy belém jöttek belém. Belém.
  • garam93
    Nemtom hogy te hogy csinálod, de belém még sose jöttek belém!
  • bazza
    én azt szeretenm, mikor a leállósávban elakadásjelzővel vok, erre megáll a fél autopálya. és dudálnak mint állat. kikapcsolom az elakadásjelzőt erre mindenki megy tovább mintha semmisem történt volna. :D

a másik, hogy én mindig belerohanok vkibe. ezek nem néznek a tükörbe, hogy esetelg széttapossa hátulról egy 50 tonnás kamcsi? lol...
  • roliairsuni
    *soha
  • roliairsuni
    soah, a tömeg a kedvencem, mit nekem az a pár ezer dolcsi :D
  • gabber_saviola
    ha nagy a tömeg, akkor nyomsz egy "N"-t és pihizel 1 órát, és folytatod a lerázást tömeg nélkül :P
  • gabber_saviola
    ez csak egy játék -.-
  • King of Roads
    na jó mek nyomom amíg tudom, hosszú lesz az út (frisco - miami) ráadásul rossz irányba indultam szal még kerültem is egyet, benzinkút sehol, szal érdekes lesz
  • roliairsuni
    én akkor lépek oda, és lerázom, csak az a szar ha városban van, és egy forgalmas kereszteződésben meg kell álnom, mert nem férek el és elkpa
    de a régi vassal énis szépen lelassítottam, mikor megláttam
  • King of Roads
    az aztán élethű
  • gabber_saviola
    én mindig a leállósávban nyomatom a haladást, ha meglátom látom a fakabátot, akkor besorolok és lelassítok :)
  • King of Roads
    vaze, hogy rohadna meg az AI.
    felveszem a 210-es árut (dupla pót tojás ) na mondom erre vigyázok fordulok rá az autópályára, hát nem belémjön egy buzeráns hátulról? az ilyenektől vagyok ki, hogy ezt miért nem tudták megcsinálni normálisan, de ha átmek egy piroson a zsaru egyből ottvan
    és állandóan rákanyarodok a pályára belémjön vmelyik...
  • ColdFire
    nem jó a link...
  • Truck Driver001
    Convoy helyett Haulin felirat lett. -.- [miért nem lehet visszaolvasni?nemérti.]
  • Met
    Minap álltam volna be a dupla póttal a lerakodó helyre és addig ügyeskedtem amíg leszakadt a második kocsi, többször rátolattam de nem tudtam felszedni a megmaradt egyet meg nem engedte lerakni.
    Szépen belökdöstem a leszakadt kocsit a piros helyre és elfogadta :)