35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Ezt melyikre írtad? -
gyere fel msnre azt elmondom (garam 93) -
fulcrum falcon #4444 ha te ennyire vered magad akkor még is hanyadikos vagy és mennyi idős? -
Nem tudja vki h mért lehet h nekem a filefrontos letöltések nem műxenek?Alul két sorban egymás alá kiír vmi linket, és ha berakom csak ugyanaz jön be.Nem tom letölteni sem volkswagent, sem a lószállítót se semmmit.Plz segítsetek.
-
Én is most jöttem erre nem rég de nem emlékszem ilyen dombra.Na de lehet h csak nem figyeltem. -
húzz már el légy szives -
Tebeszélsz?
Vagy 2-3 hete te csak annyit csinálsz a pttm haulin fórumba h. beugatol egy csomó hülyeséget amivel hergeled a másikat..
Olyanvagy mit Rastvolt régen..
-

-
Nem sajnos. Valami nem oké!! -
nemár
. na mindegy majd elintézem. jószakát
-
sem a 20, sem a 33 nem jön be -

ugyanugy csinálom mint eddig, beszúrom a kódot. mindegy amugyis aludni készültem szal majd ma
és ezt látod?: #4420? -
Nem jelenik meg valamit rosszul csinálsz!! Rakd be valahogy máshogy!! -
ez szépen sikerült!
-
intézzétek privátba mert rondítja a topicot!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
a primitívségnek is van határa..., mit újregezel? te mivagy? -
LOL. Jobb lett volna ha csöndbemaradsz :D Laza vagyol nagyon. "sokmindent nem értessz még" Újreg.
#4429: ok. -
Higadj le mert ráfázol!!! -
cccc, mióta megjelent a gém én itvagyok, te idejöttél ma, és máris kelted a feszkót -
ezt jól megaszondtam (4425) -
hehe, a kemény 14 éves fejeddel ám nagyra vered magad. Vagy tán már elsős vagy
.
Én sajna azt szégyellem hogy ideregeltél az sg-re... Amúgy sokmindent nem értesszmég... -
haggyátok már békén egymást békén -
kezdem szégyelni hogy szóba áltam veled...
én nem vagyok a mindeki, csak nem fogom kussolva végignézni hogy baromságokat szólogacc be feleslegesen
mellesleg, úgylátom nemcsak nekem nem teccik a stílusod
ui.: @nyád a láma, meg a kis szaros -
hmmm. Rolianisuni lenne a mindenki? A nagy dicsőség? Te meg a másik mindenki? Mitképzeltek ti magatokról kiszsarósok
Száni amit itt műveltek..
-
Te nemunod h. beszólogacc mindenkinek?? -
hát elég nagy a szád lamika. -
muszály volt sávot váltanom, mert kétfelé mentek a dolgok, erre a barom pont akkor fékez, de ha lassítok nem férek be a mögöttem haladó elé.
hát igen... még jó, hogy elmentettem épp egy pillanattal előtte.
-
hát elég szar humorod van -
Szia!!
Egy kérdésem van hozzád. Azért regisztráltál ide hogy kötekedhes vagy azért mert jól akarod érezni magad? Ha a második a célod amit remélek akkor ezt hagyd abba mert a moderátorok elég hamar lapátra tesznek.
Ha viszont csak szarozni akarsz akkor léci egy másik topikot rombolj és ne ezt..
Előre is kösszi!! -
semmi. Én röhögtem egy jót.. -
de ennek mi értelme volt? -
voltmár rá példa ujreg... Én is csak úgy általánosítottam mint ő.. -
#4407, #4409
felettéb sokatmondaó értelmes, segítő és vicces válaszok voltak
majd ha te kédezel remélem teis ilyen választ kapsz -
nem írtad ki hogy figymá roliarisüni (vagykivagy) hol van ez? Általánosítottad én pedig válaszoltam. -
itt van valahol, fogalmam sincs, mer nem néztem a térképet, csak mentem, de tudom hogy valahol itt volt ezen a részen
-
ZOTYASAVIOLA #4411 sziasztok! vki segítene nekem hol tudom megszerezni az 1.2es javítási csomagot? mert csak így lehet letölteni a magyarosítást! a sulyokg.hu ról nem lehet
-
tzsoltika #4410 oh haggyá békén!
Roliairsunitól kérdeztem! -
Akkor holitt a baj? -
tzsoltika #4408 azt éppen gondoltam... -
a játékban.