35115
18 Wheels of Steel Haulin
-

-
Valaki nem tudja hogy honnan lehet letölteni a 18 Wheels of Steel Pedal to the Metal-t?? Mert nekem naon fura ez a HAULIN :D -
Bakker... lehet felteszem ezt a no-cops mod-ot vagy mit. Soha nem cheat-elek játékokban, de kicsit soknak találok 8500 dodót egy piros lámpáért, ráadásul azért mert bénáztak előttem. -
-
Köszi! -
igen tudsz, de logitechet vegyél, mert a többivel szenveddni fogsz, minden játékkal, és nemis olyan jók -
kamionos100 #4480 Én nem tudom mert még a játékkal sem játszottam csak a Demóval:(( 
-
Kenworth #4479 Sziasztok "Kollégák"!
Lenne egy olyan kérdésem hogy ha én veszek kormányt a számitógéphez, akkor tudom-e használni a Haulinhoz? -
kamionos100 #4478 Előre is kössz hálás lezsek.
-
kamionos100 #4477 valakit kérek hogy konkrétan segítsen letölteni!!!!!!!!!!!!!!!!! -
miután megvetted 24 órát (vagyis percet) kell várni, hogy megkérkezzen. ha nem akarod kivárni nyomd meg az "n" betűt majd menj az Advance Time-ra és tekerj bele az időbe amennyi kell. aztán már rá is tudod akasztani vagy a garázsnál vagy a parkolónál, amelyik közelebb van. -
Sziasztok! Most kezdtem a játékot és rögtön az első parkolóban - vagyis ahonnan indul a játék - vettem egy trailer-t, 12k-ért. Ezt hol tudom "felvenni", mert sehol sem találom? Előre is köszi a választ! -
-
kamionos100 #4473 És ott mit csináljak? -
dehogy... mondom semmi különös.... -
de tele van ilyen nagy hegyi utakkal nem? -
én letöltöttem. kb annyiba különbözik az eredetitől, hogy zöldebb a fű meg a fa. ennyi. mentés nem veszik, az ai-k ugyanolyan hülyék szal tök mindegy letöltöd-e vagy nem.
viszont énis véleményt szeretnék kérni a Volkswagen kamionról. már akinek megvan/volt -
ezt a "mountain challenge mod" ot próbálta már valaki?
egész jónak tűnik, de nem akarok én lennei a tesztalany :D
ha netántalána eltűnnének a mentések valmi folytán, és van biztonsági másoltom, ha visszateszem működni fog a dolog? mert régen valaki mintha aszonta volna h nem lehet így visszaszerezni a sok melót, szóval hogyvan ez? -
a tömöritett fájlt is bekell másolni nemcsak azt amit kibontasz!! ezért nem mükszik!!! -
Én nekem műxik, de csak simán bemásoltam a mod mappába. -
hát ja nem mindig müxik együtt két mod. pl multkor egy Kenworth-ot beraktam, de levolt szedve a real mod, igy nem az a belseje volt amit a képen láttam, aztán kiderült, hogy a real modot kell kiszednem.
#4462: nem nagy cucc a német mod, csak a táblákon a felirat, a tábla színe változott meg az ut lett sötétebb. -
ja, mivel valószínű, hogy egyik üti a másikat -
Solt #4464 #4463 :) ha sikerül beüzemelned áruld el, hogy csináltad! :) -
fulcrum falcon #4463 http://www.3dartpol.da.ru/ -
tzsoltika #4462 Hol van német map mód? -
jah :S -
Solt #4460 leszedtem a német map mod-ot és egy real name mod-ot, betettem őket a faq-ban írtak alapján a mod könyvtárba, de nem működk...:(( -
ja meg atópálya széléln kószáló 3 éves gyerekek :D -
Én egy olyan módot szeretnék, h legyenek benne kátyúk, defektek stb.Mint pl. a magyar vagy a pesti utak.:) -
Solt #4457 Sziasztok urak! :) Miket javítanak a patchek és melyiket érdemes feltenni? Az 1.05 beta-t próbáltátok már? Köszi... -
áh na jó segítek:
(bocs hogy 3 hsz ben hozom össze :d
LETÖLTÉS:
http://rapidshare.de/files/33024932/18_WoS_Haulin.iso.html -
de nem visszaolvasni kéne, hanem lnet van egy kereső és azt használni -
azt nem hiszem el, 100x levan írva -
kamionos100 #4453 De honnan lehet letölteni?!mert vissza olvastam és nem értettem semmit -
czapi #4452 Hali! A játékban lehet defektet kapni? Ha igen akkor nekem már volt
Mentem az úton és minden előjel nélkül átment a másik oldalra, aztán úgy keresztbe állt, hogy öröm volt nézni
-
na jáccotam egy kicsit
azér szeretem ezt a szutyok vasat, mert lehet vele galádkodni, se abs, se semmi, bármikor ki tudom csúsztatni és végig driftelni vele amennyit cak akarok, nagyon ász gép, arra van kitalálva hogy széthajcsd a belét
-
kamionos100 #4450 HELOSZTOK SENKI NEM TUDJA HONNAN KELL LETÖLTENI A 18 WHEELS OF STEEL HAULINT VAGY BÁRMELYIKET?
-
Balee 007 #4449 Hy! Honnan lehet leszedni Suond patchet az 1.0-ás verzióhoz?? -
tzsoltika #4448 köszi! -
Az újreg fogalmáról beszélhetnénk.Ha jól látom,te még közel nem vagy itt 1éve.Kicsit vegyél vissza..Újrekk!44-.-