35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • devil8
  • devil8
    Valaki nem tudja hogy honnan lehet letölteni a 18 Wheels of Steel Pedal to the Metal-t?? Mert nekem naon fura ez a HAULIN :D
  • cenobite
    Bakker... lehet felteszem ezt a no-cops mod-ot vagy mit. Soha nem cheat-elek játékokban, de kicsit soknak találok 8500 dodót egy piros lámpáért, ráadásul azért mert bénáztak előttem.
  • King of Roads
  • cenobite
    Köszi!
  • roliairsuni
    igen tudsz, de logitechet vegyél, mert a többivel szenveddni fogsz, minden játékkal, és nemis olyan jók
  • kamionos100
    Én nem tudom mert még a játékkal sem játszottam csak a Demóval:((
  • Kenworth
    Sziasztok "Kollégák"!

Lenne egy olyan kérdésem hogy ha én veszek kormányt a számitógéphez, akkor tudom-e használni a Haulinhoz?
  • kamionos100
    Előre is kössz hálás lezsek.
  • kamionos100
    valakit kérek hogy konkrétan segítsen letölteni!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • King of Roads
    miután megvetted 24 órát (vagyis percet) kell várni, hogy megkérkezzen. ha nem akarod kivárni nyomd meg az "n" betűt majd menj az Advance Time-ra és tekerj bele az időbe amennyi kell. aztán már rá is tudod akasztani vagy a garázsnál vagy a parkolónál, amelyik közelebb van.
  • cenobite
    Sziasztok! Most kezdtem a játékot és rögtön az első parkolóban - vagyis ahonnan indul a játék - vettem egy trailer-t, 12k-ért. Ezt hol tudom "felvenni", mert sehol sem találom? Előre is köszi a választ!
  • King of Roads

• kamionos100
    És ott mit csináljak?
  • King of Roads
    dehogy... mondom semmi különös....
  • roliairsuni
    de tele van ilyen nagy hegyi utakkal nem?
  • King of Roads
    én letöltöttem. kb annyiba különbözik az eredetitől, hogy zöldebb a fű meg a fa. ennyi. mentés nem veszik, az ai-k ugyanolyan hülyék szal tök mindegy letöltöd-e vagy nem.

viszont énis véleményt szeretnék kérni a Volkswagen kamionról. már akinek megvan/volt
  • roliairsuni
    ezt a "mountain challenge mod" ot próbálta már valaki?
    egész jónak tűnik, de nem akarok én lennei a tesztalany :D

ha netántalána eltűnnének a mentések valmi folytán, és van biztonsági másoltom, ha visszateszem működni fog a dolog? mert régen valaki mintha aszonta volna h nem lehet így visszaszerezni a sok melót, szóval hogyvan ez?
  • Kisvigyori
    a tömöritett fájlt is bekell másolni nemcsak azt amit kibontasz!! ezért nem mükszik!!!
  • garam93
    Én nekem műxik, de csak simán bemásoltam a mod mappába.
  • King of Roads
    hát ja nem mindig müxik együtt két mod. pl multkor egy Kenworth-ot beraktam, de levolt szedve a real mod, igy nem az a belseje volt amit a képen láttam, aztán kiderült, hogy a real modot kell kiszednem.

#4462: nem nagy cucc a német mod, csak a táblákon a felirat, a tábla színe változott meg az ut lett sötétebb.
  • gumikacsa
    ja, mivel valószínű, hogy egyik üti a másikat
  • Solt
    #4463 :) ha sikerül beüzemelned áruld el, hogy csináltad! :)
  • fulcrum falcon
    http://www.3dartpol.da.ru/
  • tzsoltika
    Hol van német map mód?
  • allock #4461
    jah :S
  • Solt
    leszedtem a német map mod-ot és egy real name mod-ot, betettem őket a faq-ban írtak alapján a mod könyvtárba, de nem működk...:((
  • roliairsuni
    ja meg atópálya széléln kószáló 3 éves gyerekek :D
  • garam93
    Én egy olyan módot szeretnék, h legyenek benne kátyúk, defektek stb.Mint pl. a magyar vagy a pesti utak.:)
  • Solt
    Sziasztok urak! :) Miket javítanak a patchek és melyiket érdemes feltenni? Az 1.05 beta-t próbáltátok már? Köszi...
  • roliairsuni
    áh na jó segítek:
    (bocs hogy 3 hsz ben hozom össze :d

LETÖLTÉS:
    http://rapidshare.de/files/33024932/18_WoS_Haulin.iso.html
  • roliairsuni
    de nem visszaolvasni kéne, hanem lnet van egy kereső és azt használni
  • roliairsuni
    azt nem hiszem el, 100x levan írva
  • kamionos100
    De honnan lehet letölteni?!mert vissza olvastam és nem értettem semmit
  • czapi
    Hali! A játékban lehet defektet kapni? Ha igen akkor nekem már voltMentem az úton és minden előjel nélkül átment a másik oldalra, aztán úgy keresztbe állt, hogy öröm volt nézni
  • roliairsuni
    na jáccotam egy kicsit

azér szeretem ezt a szutyok vasat, mert lehet vele galádkodni, se abs, se semmi, bármikor ki tudom csúsztatni és végig driftelni vele amennyit cak akarok, nagyon ász gép, arra van kitalálva hogy széthajcsd a belét

• kamionos100
    HELOSZTOK SENKI NEM TUDJA HONNAN KELL LETÖLTENI A 18 WHEELS OF STEEL HAULINT VAGY BÁRMELYIKET?
  • Balee 007
    Hy! Honnan lehet leszedni Suond patchet az 1.0-ás verzióhoz??
  • tzsoltika
    köszi!
  • Truck Driver001
    Az újreg fogalmáról beszélhetnénk.Ha jól látom,te még közel nem vagy itt 1éve.Kicsit vegyél vissza..Újrekk!44-.-