35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Mindegy felrakom, lesz ami lesz. Legfeljebb reinstall Haulin. :) -
Ezzel tisztában vagyok, hogy mit jelent a patch, meg hogy mire való. De itt is írták páran, hogy pl. az 1.03-as az inkább rontott a játékon. pedig az is elvileg azért készült, hogy javítson a dolgokon. -
llord #4524 jobbolalon alul megnyomod a free gombot.
2 lépés az oldal közepén elkezd visszaszámolni mikor eléri a 0-át kapsz egy kódot amit a kis téglalapba beütsz majd enter és már tölti is. ENNYI. -
nyilván azért készült, mert javítottak a játékon, nem gondolod? pl a leírás szerint ezt támogatja, ami azért nemsemmi... -
1.06-os patch-el van már valakinek tapasztalata? Megéri felrakni? -
kamionos100 #4521 De a rapidshare.de/files/33024932/18_WoS_Haulin.iso.html oldalról hogy lehet letölteni a 18 Wos Haulint?előre is kössz. -
hát ez ilyen
mazda 4ever
-
Üdv emberek!
Én is játszottam egy kicsit a játékkal(Roswellből Houstonba elvittem egy rakétát) és a következő dolog idegesített a legjobban: a belső sávból símán elkanyarodnak jobbra az autók úgy hogy még megállni se tudok és ugye így símán nekik megyek amiért meg ugye büntetést kapok... ez az egy nagyon idegesít. Nincs erre vmi javítás? -
1.06 pecs (bocs ha volt már linkelve, nincs kedvem visszaolvasni -
Ott a F.A.Q!!!!! -
hali hogy kell kamiont berakni?
-
Ez a convoyos volvo fh 12? -
ejha, szép!
honnan szedted a pótot? gondolom azért ilyen nincs alapból a játékban -
kertesztrans #4513
-
szervízben -
és hol? -
tud rá venni úganyúgy spéci gyári festéeket is, mint a pttm be -
Sehol csak motort váltót féket tudsz belevenni... -
atiboy014 #4508 Srácok a játékban hol lehet tuningolni a kamcsit??Ugyértem mint a pttm-ben h matricát tükröt lámpát venni rá?? -
Mostmár mind1 már beraktam.
-
Fiuk a volvot hogyan tudnám berakni a játékba?
Mert a readme filejában nincsen semmmi hogy mit kell beírni a tuck meg a storage sii filba.. -
Én látom:egy sötét kép amikor viszed a fuvart és egy a világos amikor már betolattál.:) -
nahh ez is megvan: "dupla tojás" Vegasból Great Falls-ba. most van összesen 190.000 $. tom nemsok, majd lesz több is csak ujra kellett kezdenem. (kezdem unni, hogy vmi mindig tönkremegy és cseszhetem a mentést minden játéknál) -
Scania R580 #4503 Én úgy látom kérlek a képeket h nekem láccik nem toom miért de én látom!! ami meg tört fájl-t tesz ki arra meg jobb gomb kép megjelenítése és megjeleníti. ennyi -
én szoktam menni össz visz 2 sávoson -
én még országuttal nem is találkoztam, pedig jó lenne azon menni, főleg este szeretem. elméletileg az lenne, ahol csak 2 jegyű szám van abba a fehér nemtom mibe,( a térképen) de ha netán rátévedek egy olyanra azis 4 sávos. -
hát most méne 
, csak mindig megtarkítom valami surmósággal :D olyan nagyon ritkén van h szépen nyugodtan vinnék el egy pótot:D elég dinamikusan közlekedek, a sárgánkon áltaálba átcsószok, zöldné nemnagyon szoktam lassítani ha jobbra megyek akkorse, vagy megcsúsztatom, vagy kimegyek előtte balra, és akkor úgy kapom jobbra :d
meg a vizes és havas utak...nyami, városba nagyon profi, fél kör auótpálya felhajtóná is nagyon ászul végig tudom csúsztatni rajta a kamzi seggét, de országúton se unatkozok
;) -
bakker leírtam nem rég. keress vissza. oldalt se kell váltanod...
-
matthew king #4498 hi megtudja nekem mondan valaki hogy amit megveszek kamiont a haulin-ba hogy tudom átvenni?kösz előre is -
ezexerint még mindig nem látjátok? pedig a san andreas fórumba látják amit feltettem...
-
én általába benyomom a hifit
:amugy ogg. formátum, hogy mi az e kérdezd!
-
czapi #4495 Hogy tudok zenét berakni a játékba? -
te h látod a képeket? -
nekem a www.pttmteam.uw.hu -n nem tölt le csak 0.99 MB-ot a 122-ből és azt írja hogy kész!! nagy szar!! :(( -
Kenworth #4492 Ja megvan,cs ak zöldebbek a dolgok.. OK
-
te játszani is szoktál? 
-
már leállítottam mindent... különben télleg ezt akartam mutatni, hogy szép egyenesen bement a duplával. -
Scania R580 #4489 Üzemanyag nélkül ügyesen betolattál -
nem baj, hogy most írtam le? még vissza se kell menni egy oldalt... -
Kenworth #4487 Srácok a mountain map, az mit csinál? Hol a változás?
..Ja... és a képen van egy szerelvény ami ha jól látom B-Double tartályos! Ez hol van, honnan tudom letölteni, megtalálni?