35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Balee01234
    Sziasztok, segítsetek pls!
    Most csatlakoztam csak népes 18wheels haulin táborotokhoz.
    Kérdésem: Két kamionom van, és felvettem egy sofőrt, de nem tudom hogy kell meggyőznöm arról hogy szálljon be abba a qu... ki..ba... kamionba és fuvarozzon ő is szorgosan mint én. Pls segítsetek, nagyon bejön ez a game csak ezt nem vágom hogy mi kell hozzá hogy fuvarozzon a kolléga.
    Külön megköszönöm ha a [email protected] emailra válaszoltok.
    THX
  • llord
    free gomb megnyomásakor egy új ablak jelenik meg ott körülbelül az oldal közepénél visszsszámol asszem kb 120 másodpercet mikor eléri a 0-át megjelenik egy szines kód /általában három betü vagy szám kombináció / amit a kód melleti üres mezőbe be kell irni majd entert ütsz. Ha jól dolgoztál töltheted is.
  • czapi
    Nekem is az eredeti verzió van meg és simán felment az 1.05, de ez az új nem akar bármit csinálok vele
  • kamionos100
    Köszi de hol látom aszt a kódot?llord.előre is kössz.
  • garam93
    Bocs, csak másik linkre nyomtam és ezért későn vettem észre h ide írtam és nem akartam még 1 hsz-szel rondítani a topicot.De még egyszer bocs.
  • gumikacsa
    A pttm topikjában biztos meg tudják mondani, a pttm-es dolgokat ne ide írogasd
  • garam93
    Vki nem tudná megmondani h honnan lehet leszedni a pttm-hez egy Mercedes-Benz Actros 1843-t?
  • Danielmagua
    Uhh de dúrva baleset....
    Jah a zöld lámpa is eléggé gyors, én is beszoptam egy párszor...
  • Spike31
    Nekem a teljes verzió van meg és az 1.05ös peccs is felment. Most megnéztem,h hátha ha újrarakom,de semmi, és most már az 1.05set sem tom felrakni...Aki tud esetleg vlmi tanácsot adni azt előre megköszönném.

Schwarz köszke az infót a magyarosítással kapcsban.
  • Schwarz
    idióta barom. erre nem lehet mást mondani. ugye könnyű a gázt nyomni, csak néha nem árt megállni sem. most vagy az autós bevágott a két kamion közé (nemegyszer láttam már ilyet) vagy a hátsó kamionos elbambult és szenya tölteléket csinált a kocsiból.
  • leho94
    #4555.www.morbid.hu
    ez még durvább baleset!!!!!!!!!!
    OFF
  • gordon 24
    Off:

A kamzis topikba beraktam de szerintem ide is érdemes egy kis pukk ez egy Homda Accord volt:

• Schwarz
    egyik patch sem megy fel demora, kiherélt időkorlátos verzióra, csak TELJES verzióra!

nekem egyébként gond nélkül felment, úgy, mint a többi.

#4552: időpontot nem mondanék, készül...
  • cenobite
    Nekem felment a pecccs simán.
  • Spike31
    Ami azt illeti nekem sem megy fel a patch. Azt kéri,h tegyem be az eredeti cd-t...

A teljes magyarosítás mikorra várható?
  • czapi
    Nem tudom felrakni a 1.06 patchet. Az írja "Corrupted instalation"
  • tzsoltika
    Bocs, rossz helyre céloztam az egeret
  • daf xf
    Mivan?
  • tzsoltika
    Vegyél sleeperes kamiont!
  • daf xf
    Kacsa ami az oldaladon van pttm project part1 by Ivan.
    Az mit tartalmaz?
  • Scottt
    hali hát baakadok ettől a gametől rányo mok az advance time-re alszok majd kilepek h a notebookbol erre ugyan úgy ásítozik hát apám lol szal no komment mi lesz ez a ringn roll megin vmi ujdonsag mirol fog szolni?????
  • Schwarz
    én is kipróbálnám... a trackir 4 pro csak 180 dolcsi :) vannak az oldalon demo videók, érdemes megnézni
  • gordon 24
    A srácnak a Nick képében van Mazda Roli pedig nagy japó homi és ezért irta hogy Mazda for ever. A srác pedig válaszolt szóval semmi köze a haulinhoz.
  • roliairsuni
    én nem tudok róla h lenne, csak danielmagua logójában láttam mazdára utalást, és így idekapocsltuk
  • gumikacsa
    Ez a fejforgatás a convoyos tükrökkel lett volna patentos, de azért itt is kipróbálnám...
  • tzsoltika
    Ilyen már volt az Across Americaban, de ott sem hálózatba, hanem versenyként a többiekkel, hát persze, hogy ők nyertek...
  • gumikacsa
    besz@rok... és ez hogy működik, és főleg mibe kerül? Gondolom nem a Magyar pénztálcákhoz van hangolva az ára :D
  • garam93
    Az nem kamion, hanem AI ha jól értelmeztem.
  • tzsoltika
    Hali! Nah megvan az első Haulin skinünk Leho94-el! Ime:
  • Schwarz
    a dátumot meg nem is figyeltem
  • Sharky2
    ellottem irtatok 2 en is hogy mazda powa & 4ever, valaki tudna mutatni egy mazda kamcsirol egy kepet???
  • garam93
    Itt az újított kiadás, bocs schwarz, nem láttam a hsz-ed és nem figyeltem a póton se, így hát az nem lett javítva:
  • Schwarz
    a pót hátulján az ökörhugyozás effektet kapcsold ki!
  • cenobite
    Köszi! Igen, azt én is észrevettem, hogy mostmár van esélyem átérni a zöldön. :)
  • arty
    ami fontos, h AI-n javitgattak és tovább tart a zöld lámpa :)
  • garam93
    Itt egy Rig'n'Rollos skin a haulinba:

a www.freeweb.hu/mrtcsapat/index.php oldalról le is tudjátok szedni (ha kell).
  • Danielmagua
    Jah Mazda-powa :)
    Akkor ez már csak ilyen marad.... Jó lenne ha lenne benne hálózat... egy egész éjszakás transzport verseny. vagy hogy ki tud hamarabb odaérni az adott városba... cool lenne :)
  • garam93
    Megvétel után kell várni 24 órát és annak a városnak, ahol kezdted a játékot, a garázsában van és fel tudod venni.Ha messze vagy a várostól, akkor nyomsz egy "n" betűt és rámész h transport vehicle és elszállíttatod
    abba a váosba ahol épp vagy és ott a parkolóban tudod felvenni.De az átszállítás is időbe és pénzbe telik.
  • garam93
    Ha látod h kanyarodik le akkor te is kezdj el kanyarodni a leállósávba azt akkor elkerülöd az ütközést és nem is törik a rakomány.:D
  • matthew king
    hi mgetudja nekem mondani valaki hogy amit megveszek a haulinba kamiont azt hol tudom átvenni?kösz előre is