35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Balee01234
    5 éve dolgozom, proci 3G, ram 3G vidkari ATI 1900 XTX és akad a game 1024es felbontásba, na erre varrjatok gombot, valami gáz van az biztos, sztem nekem erőművem van mégis akad.
  • kamionos100
    De már megcsináltam és szerintem a te géped szar bistos mert senki nem ír ijeneket Duddits
  • Duddits
  • King of Roads
    ecsém, osztálytársamnál meg olyan simán fut tükörrel is a városban, hogy csak úgy lestem! pedig neki is elváltak
  • Jagi
    én csak tolatásnál használom mikor csatolom a pótót, mert az úgy kemény :)
  • gumikacsa
    Ez a játék egyébként is szarul van optimalizálva. Nekem sincs egy erőművem, de azét nem is rossz (2,8amd, 1 giga ddr400 ram, gf7300gt - és mielőtt valaki azt mondaná, hogy anyuci pakolta elém, közlöm, hogy minden darabot a fizetésemből vettem...:P), de nálam is beszaggat, ha bekapcsolom a tükröt.
  • Boconadi
    Ok, értettük kinek milyen gépe van. Mindenki befejezte? Mert már jó lenne beszélni a topikról is. De ha gondoljátok nyitok nektek témát a gumiban.

Nemsokára jön a frissített FAQ.
  • Duddits
    Látatlanban ne pofázzál... Egyáltalán nem pakolják alám a cuccot, szüleim elváltak, "hitelből élünk"...

2.2-es celeronom, 9600-os videókarim és 512 RAM-om van, szal ezek után pofázz...
  • Schwarz
    hol vagy te még attól...
  • r4z0r
    jó vanna nem vagyok tökéletes hibákat én is ejthetek, amugy sem CS-zek azt egy szánalmas játék.
  • Truck Driver001
    Ebbe a nagybetűs életbe,nem kell tudni helyesen írni?Szerinted itt hülyék vannak?Mennyél inkább CS-zni!:D
  • r4z0r
    Nem vagyok kocka csak értek egy-két dologhoz ami ugye nem árthat ha kikerül az ember a nagybetűs életbe. Minél több mintdenherz ért az emebr annél könnyeb lesz az élete
  • Truck Driver001
    Kocka..
  • r4z0r
    Én azért a geforce 3 titanium kártyáért is megdolgoztam... és magam szereltem össze a gépet is szóval nem véletlen kaptam fel a vizet. Lehet kamionos is ilyen helyzetben van szóval miellöt valakinek beugat gondolkodni is kéne........tudom hogy van akiknek nincs mivel de megpróbálhatná
  • r4z0r
    Rendben de utálom az ilyen NOOOB pancsereket, akiknek nagy a pofájuk mert apuci anyuci pakolja alája a cucot.
  • Boconadi
    csillapodj már!
  • r4z0r
    Amugy már leírtam lejjeb hogy a megoldás kapcsold ki a viszapillantót ha ez sem segít akkor nem tudom:D
  • r4z0r
    Mi a faszért kell leszarozni a gépét attól mert akad neki attól még nem szar a gépe és is egy 2,4 celeronal tolom és egy geforce 3 titaniumal és nem szar gép/relative/ szóval ne szarozd le a másik gépét azért mert neked anyád apád löki alád a pénzt és egy 3,7-es procival és 100 000 Ft- os videókártyád van. NOOOB
  • Schwarz
    hol?
  • Boconadi
    :D Én még nem hallottam ilyenről, de ha neked meglessz pls megadhatnád, köszi.
  • Duddits
    Szar a géped.
  • r4z0r
    Szivesen máskor is segítek ha tudok és ezer bocsi a tévedésért én aszidtem az a virtuális memória, nah mind1 azért használjátoka Ccleanert aki nagyon nem fér el a winchesteren jó kis progi!!!! és magyar.nah térjünk vissza a topik témájára. kamionos azt már próbáltad hogy amikor mész kikapcsolod a viszapillantót mert az nekem is akadt valamiért, és igy esőben és hó esésben sem akad:D csak a lehajtók néha szükek még mindig:D
  • kamionos100
    Ja és hallotam hogy van MAGYAR PÁLYA
  • kamionos100
    Van valamilyen kamion szerkesző?Hogyha van valaki leírja kössz
  • kamionos100
    Hé miért akad a játék még a legalacsonyabb grafikán is akad! Előre is kössz valakinek.
  • Swy
    thx nem rossz!!
  • King of Roads
    nem igazán, arra nem tudsz elmenni, az a város olyan része (lenne a játékban) ahova kamionok nem járnak/járhatnak. ez kb olyan mint itt Európában a 7,5-ös tiltótáblák. csak elég lejárt megoldás ez az "ikszelgetés"
  • bajusza
    Szerintem nem, ha belemennél padlógázzal, akkor se tudsz átjutni rajta, így csak a járgányod törik össze (ami nem jó jel pl. egy hosszú fuvar esetén).
  • Kenworth
    Azok az utak amik nagy X-el levannak zárva, de viszont az AI-k használják azok járhatók leszenek majd a számomra???
  • Kenworth
    Srácok továbra se találok 3 húzótengelyes vontatót!!! A PTTM-hez volt egy Kenworth T2000, azt nem lehet berakni a Haulinhoz valahogy?
  • tzsoltika
    Hali! Tud valaki egy linket, ahol a Haulinhoz a Man TGA-t le tudnám tölteni?
  • Boconadi
    Oks, csak amit te írtál az nekem kicsit bonyolúlt volt és aszittem nem egyre gondolunk. Na bekk tu topik.
  • tzsoltika
    kösz! én is hasznát vettem, nekem Firefox 2.0 böngészőm van, de akkor is 3 gigát szabaditottam fel vele! Sztem is jó progi ez a CCleaner!
  • Schwarz
    én meg nem használok ie-t ami 6 gigás kuki meg temp mappákat gyárt... na meg nincs lomtár, meg rencer visszaállítás... egyebek...
  • Schwarz
    végülis kb. igen... csak én a lényeget írtam le 1 sorban, csak nem a fájlok használnak a memóriából, hanem a programok foglalják le, és ha nincs elég fizikai akkor goto vram...

na, end of offtopic...
  • Boconadi
    Ez nem így van. A virtuális memória az, amit a fileok jelenleg felhasználnak a memóriádból. Ha pl van egy 512-es memóriád, azokat a fileok és a külömböző programok hjasználják fel. Ha belépsz a feladat kezelőbe (CTRL + alt + del), a füleknél a teljesítmény fülre kattintva megtuthatod hogy éppen mekkora virtuális memóriát használ fel a géped. (Lapozófájl). A CPU használat pedig az jelenti hogy éppen mekkora leterheltségű a géped. Ha pl egy progi tölt, vagy müködik, csomagol, stb akkor általában a CPU sok %.
    Visszatérve a lapozófájlra most jelen esetben 246 MB. Megnézheted mely programok veszik fel ezt a mennyiséget a "Folyamatok" menüpontra kattintva. Ott van az egyik oszlopban hogy 'memóriahasználat'. Ez azt jelenti hogy éppen mekkora memóriát foglal le.

Általában ha sok program fut egyszerre, és még mellé bekapcsolod a haulint, ki fogja írni. PL megy az msn, winamp, opera, explorer, letöltés, stb, akkor általában kiírja de ez memória függő.

A lényegre térve azért írja ki mert sok program fut, vagy kevés a memóriád. (vagytúl sokat használ a haulin) Nos érdemes bezárnia jobb alsó sarokban lévő felesleges programokat, pl daemon tools, MSN, vírusírto, és még sorolhatnám. Ezek eszik ám a memóriád. Ha nem akarod hogy többé bejöjjön akkor tedd ezt.
    Ha ott lent mégsem futnak programok, akkor menny be a Windows feladatkezelőbe (ctrl + alt + del) azután katt a 'folyamatok' fülre, majd állíts le progikat. (TALUSÁG: Akkor ne zárd be őket ha nem tod mi melyik [pl az explorert semmiféleképpen se. bár visszalehet hozni])

Remélem segítettem. És bocs Schwarz ha nem így van, de én így tom.
  • r4z0r
    nem tudom ti jártatok-e ugy hogy beszuroltok a felhajtóba de én beakadtam nem férek el az egyik útról nem tudok átmenni a másikra amugy amit viszek az egy mobile iroda és anyira nagy hogy nem férek el ahogy kanyarodik az út. csak kb. 5 el de akkor hátulról jönnek nekem és akkor ugy törnek össze:S
  • r4z0r
    Rendben megtaláltam már téleg bocsi a kérdésért
  • gordon 24
    Nincs gond... De legalább százan kérdezték már meg. Elég rossz mindenkinek leirni!!

Egyébként a van-e hozzá kiegészitő? Kérdésbe van
  • r4z0r
    jó végig olvasoma faq-ot de semmiből nem tartot volna beírni