35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • autoszimulator
    LáL
  • MaxPayne
    Meg tudja mondani valaki hogy milyen progival tudok készíteni
    én is skineket trailerekre?
  • RaST
    Mégvalami .. Az ő szintje :

http://www.freeweb.hu/mrtcsapat/e107_files/downloadthumbs/wos5_00175.JPG

Elég hamar felugrott a Gartneresére ..
  • RaST
    Meg ne magyarázd már, hogy ennyire egyformát tud csinálni .. Látom nincs hasonlitási alapod ..
  • tzsoltika
    Figyu Rast! Ha egy cégről skineztek, és a cégnek mind ugyanolyan pótjai vannak, akkor csak olyant tud készíteni!
  • garam93
    Mivel csak skinezni tudok ezért h alakítottam volna.De ha ez neked ennyire fáj, akkor bocsánatot kérek h örülj.
  • gumikacsa
    A póton nem is alakított. (azt hiszem, lezártam, úgyhogy nem hiszem, hogy a modellhez hozzátud nyúlni bárki is...)
  • RaST
    Na nézzük csak ..

Ezt még 2005 szeptember 10-én készitettem .. [ ÓRIÁSI A HASONLÓSÁG A TIED ÉS AZ ENYÉM KÖZT ]

Majd 2006 január 8-án módositottam erre:

Nem értem miről beszélünk ..

• King of Roads
    az OK, de nem kellett volna valami zengedélyt kérni? pl ha letöltöd kacsa oldaláról a pótokat, a read me fájlba benne van, hogy skinezésen kívül mást nem alakíthatsz a póton. csak engedéllyel vagy már nemtom.
  • garam93
    Ezt a skint én magam készítetem paintben, de ne zavarjon!És ha meg a te pótkocsidra raktam a skint?Akkor mi van?Letöltöttem és szerkesztettem rá!!Húha!!
  • Kenworth
    az mitől van hogy ha letöltöm a peterbilt 379 longframe-t, és berakom a mod mappába, nem tudiom megvenni!!! Nagy hiba!!!
  • Kenworth
    Egy-két jo link!

http://youtube.com/watch?v=PJ0CNJQZKoI
    http://www.youtube.com/watch?v=_7p1b8EgxIg&NR
    http://www.youtube.com/watch?v=V_PXr9UCJ7E&mode=related&search=
  • gordon 24
    A p. gombal.
  • ZOTYASAVIOLA
    Sziasztok! Melyik gombbal tudom eső eseteén az ablaktörlőt bekapcsolni?
    Előre is kössz a választ és jó játékot mindenkinek!
  • Gollo
    Na ez jó kérdés!Van már valahol valmi magyaritás?(Azon 20%-oson kivül)!Az is jó csak németes vagyok és a játék felét nem értem!(bár még németet ugyse tudom mint az angolt)!
  • Kenworth
    Lehet saját összeállitású kétpótos szerelvényem? (pl: az utolsó pót az egyik munkagép szállitó trailer)

Ezt már kérdeztem de választ nem kaptam!

köszönöm a válasz adónak
  • gumikacsa
    Hehehe....LOL...:D (mit vártál, mrtteam)
  • bajusza
    A #4739-es hozzászólásomban kihagytam, hogy a játékot ISO fájlformátumban rakd fel, de így is jó, hogy csak a telepítője van meg (így megspóróltam egy CD-nyi helyet).
  • RaST
    Garam .. Ne akard, hogy p*csánrugjalak ..

http://www.freeweb.hu/mrtcsapat/e107_files/downloadthumbs/wos5_00167.JPG

Ad1. A Gartner Kg skin az enyém , majd rámásoltad az Euroad skinemre .. Mit ne mondjak gyönyörü lett ..

Ad2. AZ OLDALRÓL PEDIG LEVENNI !
  • tzsoltika
    az jó ha megy, én még nem próbáltam
  • bajusza
    Igen, épp most töltöm. Kicsit lassúcska töltés.
  • tzsoltika
    Sikerült-e letölteni?
  • bajusza
    Köszi szépen
  • tzsoltika
    Megvan! ITT letöltheted!
  • bajusza
    Ok, köszi szépen.
  • Boconadi
    torrent
  • tzsoltika
    Én most rakom fel! Remélem holnapra már le is töltheted!
  • bajusza
    Valaki felrakná ezt a játékot a Sendspace-re, mert a Rapidshare-es link már nem jó (a teljeset, ne a demót).

Előre is köszi
  • Swy
    kiprobáltam sry és thx.
  • kamionos100
    Állat a játék
  • garam93
    Én is ismerem csak nem tudok neki ötletet adni h honnan tudna leszedni 3 tengelyes húzót vagy a másik 2 kérését.
  • Boconadi
    nem úgy gondoltam hogy megbántsam
  • King of Roads
    nyugi már! normális "gyerek", ismerem, MSNen szoktunk dumálni!
  • Boconadi
    Akkor bye!
  • Kenworth
    Srácok! Visszanézve a fórumot, szerintem nagyon kezdett elszaporodni a számitógépes alkatrészek szidkozodása!!!

Ötlet: Van erre valahol megfelelő fórum!!! Ott duma erről! Itt komoly fuvarozásnak is veszik egy-ketten akik szeretik a nagy dögöket!
  • King of Roads
    cheatelve mér nem is izgalmas. mondjuk egyébként se izgalmas, inkább csak érdekes .
    mondjuk én a convoyba használtam minden csalást, de ott nem is volt jelentősége...
  • gordon 24
    Nikor bent vagy a játékba és megnyomod az n gombot nincs bent az Other Truck-ok között? Ha ott nincs akkor télleg gáz van.
    Dealersnél nem lesz mert ott csak használtak vannak ha beraksz egy uj kamzit elkelll telnie egy kis időnek hogy legyen használt gép.
  • Swy
    ujjuj bahhé van:(

Egy amatőr kérdés: Betettem a kamiont és a showroom-ban is megvan de nem toom megvenni pedig már maxra cheat-eltem mindent:(
    Nem értem. segítsetek mesterek:P
  • gordon 24
    Hát ez elég furcsa!!! Nekem nincs ennyi ramom igaz a kártya jobb de semmi. Ugy megy mint az ágyba szarás!! (3g p4, 512 ddr, ati 9600xt 256mb. Én is ugy vettem saját zséből!!!)
  • Boconadi