35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Haulin #4927 Megnéztem de azokat írta ki hogy F1 2001,2002,és revolt de a többire nem, emlékszek de semmien 18 wheels of steel nem volt odaírva. -
elég ha megnézed a galériáját -
notic nem skinez, hanem modellezik, nem is akár hogy -
Haulin #4924 Sziasztok.Lenne egy kérdésem a zmodellerbe bemásoltam egy kamiont és hibát írt ki pedig két félét.hellosztok -
Haulin #4923 H Grama93:Én 3Ds Max-ot is használtam csak vírusosvolt. -
Mivel még nem láttam a skined, nem vagyok itt régóta, csak a nyáron jöttem, de azért mutass légyszi egyet, bár így is elhiszem h profi vagy!:) -
<ot>
hát... még xp64 alatt se ment fele hardverem normálisan, még speci x64es driverrel se... hát akkor a vistától mit várjak?
</ot> -
hát... -
nem ez a szar, hanem a vista!
csilivili 20 gigát foglal, mégse jó semmire...
-
EZ A SZAR VISTAN ELINDUL????
MERT NEKEM NEM AKKAR MUKÖDNI
AKI TUD ROL VALAMIT LÉGYSZI VÁLASZOLJON.... -
hidd el szivesebben lennék inkább profi : ) az viszont sajna nem megy olyan könnyen...
(és ne mondd, hogy az vagyok!!:P) -
:DDDDD
jólvan, hidd csak magad kezdőnek
-
beszarás :D kösz :P egyébként én is kezdő vagyok : ) -
mint notic -
Köszi a választ, és még azt szeretném kérdezni,h le lehet-e majd tölteni a buszt az oldaladról?És ha te nagyon kezdő vagy, akkor milyen a nagyon profi??? 

-
zmodellerrel modellezek, a 3D studió maxot csak renderelésre használom (azzal szebb képeket lehet "fényképezni") Én még nagyon kezdő vagyok, és maradok is ezen a szinten. -
az a pót nagyon durva.
-
fulcrum falcon #4910 a buszt majd le lehet tölteni az oldaladról? -
Te Zmodelert és 3d Studio maxot is használsz? -
Haulin #4908 Sziasztok képet F10 lehet de hogyha van paintod akkor a (Print Screen Sys Rq(-gombal lehet.kösszönöm hogy leírtátok a ZModeler-t.További jó napot. -

-
Tudod módosítani, de az eredeti készítői nem igazán rajonganak érte, ha belepiszkálnak a modelljeikbe. A Zanoza modeler egy nagyon jó kis progi, én 2 évvel ezelőtt el nem tudtam képzelni, hogy le tudom modellezni a kedvenc járművemet. Eccerű kezelni, bár nem a legprofibb modellező program, de játékba járműveket modellezni megteszi. (bár 3D Studio Max-os rendereléssel eléggé fel lehet dobni a vasat. (Lásd a pótot, és a buszt - ezek saját gyártmányaim)
-
talán F8 vagy F10 -
czapi #4904 Hogyan tudok játék közben képeket csinálni? Tudom hogy már százszor leírtátok, de visszakerestem és sehol sem találtam
-
raptor22 #4903 hali nekem is ugyanaz a problémám mint bl0kiM-nek. Még mindig nem tudn i hogy hogyan lehet megoldani? -
jad de amúgymeg F.A.Q
használata igen hasznos dolog -
tudod módosítani (persze ha nincsennek lezárva), újat csinálni. -
igen ezzel lehet, feltéve ha értessz is hozzá
a színt a DXTBmpvel is tod cserélni, az egy külön progi -
Crazy Mate #4899 És ezzel lehet módosítani a kamionokat,vagy újat létrehozni,de a színt hogy lehet változtatni,átfesteni? -
www.zmodeler2.com -
Haulin #4897 Elnézeést a haulin helyett sziasztokot akartam írni csak a játék neve volt a fejembe.jó estét. -
Haulin #4896 Haulin lehet hogy nem írtak igazat.Én vissza olvastam és láttam hogy írtatok egymásnak hogy van kamion szerkesztő és nem láttam hogy ott volt az oldal ahonnan tudnám honnan töltsem le ha lenne valaki olyan kedves és leírnám megköszönném.További jó estét. -
igen -
Crazy Mate #4894 És hogy?Valami kiegészítő a többi kamion? -
van sokféle, csak nem ehez a gémhez, de ha értel a konvertáláshoz akármelyik kamiont betudod rakni a játékba.. -
egyikben sincs -
Crazy Mate #4891 Sokféle kamion van?Lehet egyedi kamiont létrehozni? -
Crazy Mate #4890 Van valamelyik 18 wheels of steel játékban online mód vagy lan? -
ilyen nincs. -
tzsoltika #4888 Ahol olvastad, ott kérdezd meg, és értesits minket is! :)