35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Neuman
    az ok de valamelyiknek át kell írni a storage fájlt, ezt meg is tettem de nem jelent meg a kamion.
    A storage fájlt hova kell rakni.
  • raptor22
    ha azt kérded h a letöltött kamiont hogyan rakod be a játékba akkor csak annyit kell tenned h az scs formátumú fájlt berakod a dokumentumok/18wos Haulin/mod mappába.
  • Neuman
    Ebben az esetben mit kell tennem?

Other notes:
    if anyone can improve it or make this mod better let me know.
    also i tryed to modify the "transmission.sii" but it result in game crach.

Install Note:
    Simply after you extract the archive with winrar copy the SCS file to your haulin Mod folder.
  • Neuman
    Végre megtaláltam kedvenc monstereket erre nincs hozzá csak a 205lovas motor azt hittem lefordulok, de ez még haggyán, végre találtam egy Scaniát és persze hogy nem hálófülkés mondom ez nem igaz!

valakinek van egy linkje ahol találok Scaniát 500 vagy Volvo Fh16 full extrásat?
  • gumikacsa
    Whoooo... nem eurós, de szép
    kamion letöltése
    pót letöltése

• Schwarz
    nekem ezt akkor csinálja, ha ablakban futtatom, teljes képernyős módban jó
  • raptor22
    és akkor nekem miért szaggat?
  • garam93
    Az miért van h a játékban nemrégóta csak a kamionoka alja látszik?De ha betöltöm a mentést látszik az egész.Csak a menüben meg a showroomban nem.Segítsetek lécci.
  • Vlala #4999
    Gondolom, nem a d3d-t használja, hanem a DirectSoundot, vagy valami hasonlót.
  • raptor22
    akkor mért adnak hozzá directx-et??? nekem megven a minimum hardware a játékhoz és az opengl miatt szaggat. akko a készítők vmit elrontottak h nem lehet directx-et használni v csak sz@r
  • gumikacsa
    Open GL, és nem fogod tudni megváltoztatni
  • raptor22
    a játékban sem lehet és a cofiguráciojánál sem leht átállítan directx-re.akkor hol?? nektek mit ír ki a renderer mellé a configurácoinál???
  • Bacsa Szabolcs
    ja tényleg
  • King of Roads
    az Isten áldjon meg!! benne van a FAQban!! nem igaz már....miért nem lehet szétnézni kicsit??
  • Bacsa Szabolcs
    és hogy lehet ezeket a kamionokat beletenni a játékba?
  • Vlala #4992
    Itt felettem van néhány link a FAQ-ban. Érdemes körülnézni, ajánlom a 3dartpol-t.

(fenébe a békával, nem tudok képet feltenni...)
  • Bacsa Szabolcs
    sziasztok
    honát lehetne letölteni kamionokat?
  • gumikacsa
    ebben már nem lehet asszem
  • tzsoltika
    a játékban, a beállitásokál azthiszem belehet
  • raptor22
    vki tud segíteni akkor??
  • raptor22
    hol lehet átálítani a renderer-t?? opongl-ről directx-re a configure-nél nem engedi.
  • KKK777
    Schwarz nagyon faxa az oldalad:P
  • Schwarz
    Te csak ne sürgess itt senkit. ez nem cset, hanem fórum, nem ülnek itt az emberek egyfolytában (pl dolgoznak :))) azt lesve, h kinek mikor mire kell "gyorsan" válaszolni.

amúgy, ha visszaolvasol eldöntheted magad, h tetszik-e. nekem igen. vagy nézd meg a szavazást az oldalamon.
  • tzsoltika
    olvassatok vissza, le van irva!
  • tzsoltika
    jobb!
  • KKK777
    Lécci gyorsan válaszoljatok mert akkor még este letöltöm
    :D
  • KKK777
    Sztetek jobb a Haulin mint a Pedal to mEtal ??????csak mert akkor letöltöm a HAulint is
  • raptor22
    na megy a játék!!!! (driver frissités után)
  • czapi
    Hálós kamion az, amelyikben tudsz aludni anélkül hogy felkeresnél egy Hotelt. Alkalmazottakat a Hotelben találhatsz.
  • King of Roads
    azt nem tom, de akkor ezexerint én még örülhetek, ugyanis nekem akkor lép ki a game, ha eladok egy kamionom.
  • gforce27
    Ha pótkocsit veszek, akkor lefagy a játék. Nem tud valaki erre valami patch-et?
  • gforce27
    Hali everybody! Nem tudjátok hogy lehet sofőrt felvenni?
  • Haulin
    Sziasztok de alkalmazottakat hogy kell felvenni.És mi az a hálós kamion.
  • Vlala #4974
    Persze, az a játék gerince. Fuvarokból szerzett pénzen kamiontuning, új kamion vásárlása, alkalmazottak felvétele...
  • Schwarz
    valószínű... :) ott lehet játszani rendesen, a single delivery módban csak 1 fuvart lehet vinni és annyi
  • tzsoltika
    nincs, de a játékok már csak ilyenek: nyomod mint egy állat, rontod a szemed, fogyasztod az áramot, stb... de nekem tetszenek az ilyenek mert nem én fizetem :)
  • Neuman
    Van valami értelme a Campaing résznek?
  • triskay
    de van tempomat a játékban! ugyanaz mint a Convoyban és a Pttm-ben is!!!!

C gomb
  • Boconadi
    de van tempomat, "C" betű, vagy "D" talán. már nem emlékszem, majd a zsenik leírják. :P

www.kamionszim.fw.hu
  • Neuman
    a patch-et honnaan tudom le szedni mert a link nem jó ami a Faq-ba van.
    Tempomat nincs a játékban?