35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
összerakja -
Közben vissza akadt, loadoltam a játékot és már nem volt leakadva. -
azt még nem próbáltam, de az sokba van. -
ha rendőrt hívsz, akkor nemrakja össze? -
Mi van akkor ha a dupla pót szét kapcsolódik? Hogy lehet újra öszekapcsolni?
-
Hány éves vagy? -
Bacsa Szabolcs #5041 én kamionos leszek
-
pl. én...mondjuk sok újdonságot nem fog majd tartogatni, mert már egész nyugatot bejártam...legfeljebb annyi, hogy nem fater vezet majd
-
melyiken? az enyémen? -
Haulin #5038 Ha valaki megcsinálja a kamiont és a pótot javasolnám 3 kereket a póton de ígyis jó. -
Haulin #5037 Nekem van egy Bosch-os pótom.Az se lenne rossz véletlenöl letöröltem a játékot.de az elmentésem megmaradt. -
Nem általában hanem valójában, ki vágyik erre? -
általában? 
én 16 woik szval ráérek -
Közületek hanyan lesznek kamion söfőrök? -
nekemis van ilyen :D
nemis egy :D
csomó matchboxot kaptam, és kamionmániás voltam már akkoris :$ :D -
[IMG]http:// [/IMG]
együtt a kettő -
http://
pót -
Haulin #5030 Inkább jó -
Haulin #5029 Nem olyan rossz -
ha?
Nekem tetszik na...
-
EHHH 
-
[IMG]http:// [/IMG]
-
r4z0r #5025 nos akkor tudja valaki hogy tudok saját magamnak a kamion festését csinálni már mint ugy értem hogy egyénileg mecsinálni mert vannak ötleteim de nem tudom hogy valósítsam meg? -
Helló!! Rég voltam de most adok egy képet:P
Van egy kamionom fedex-es és nem lenne rossz viszont látni a játékban...Ha nem csak nekem tetszik akkor beteszem a többi képet is!!
VÉLEMÉNYEKET VÁROK!!!
[img]https://media.sg.hu/forum/posts/2006_12/ka.JPG[/IMG -
Haulin #5023 De amúgy nem kell hozza letöltés.és lenne itt egy probléma.ahol át kell álítani a billentyűről a kormányra ott a kormánynak a fájl eltünt.(controller) -
Külsőleg nem tudod sajnos. Csak különbözző letöltésekkel. De ezek sem változtatják meg a kamiont csak lámpákat meg ilyesmiket rak rá. Tehát nem tudod lecserélni a tükröt meg a lököst meg ilyesmit. Sajnos ez van.Egyébként nem lenne hülyeség!!! -
külsőleg tuningolni a teljesítményt tudom hogy kell
-
Haulin #5020 Ez igaz tzsoltika:mert énis tuningoltam nem tudom miért kell hazudnia. -
Nem, egyáltalán nincs igaza, a fórum pontosan azért van, hogy megbeszéljünk dolgokat, és ha valakinek kérdése van, megkérdezze, még akkor is, ha az másnak esetleg egyszerű. Ha pedig zavar valakit, hogy megkérdez valamit, akkor ne válaszoljon rá, főleg ne hülyeséget. -
tzsoltika #5018 Hát végülis neked is igazad van, de nem kell úgy lekapni azért mert kezdő, hátha egy fórumon ő a nagy ész és te odamész és kérdezel valamit és igy válaszolnak neked vissza, ez neked jó esne? Na mindegy ne rontsuk ilyenekkel a topikot -
de ilyen kérdést, hogy lehet-e tuningolni? miért ne lehetne???? meg hogy tudja átfesteni? hát kurva bonyolult, ezt meg kell kérdezni -
tzsoltika #5016 Te! Most miért vagy ilyen bunkó? Te is voltál valamikor kezdő, én is meg más is... és most is vannak! Ez a fórum azért van, hogy segitsünk egymáson, ha valamit nem tudunk a játékban. Nem kell kigúnyolni! Ezt jegyezd meg!
norbi56: lehet tuningolni a játékban, az út mellett vagy a városokban vannak Service állomsok (S a jele a térképen) és oda bemész, ha van valami javítani valód a kamionon akkor azt megtudod javitani, majd Upgrade truck és ott fel tudod tuningolni... -
nem, azt a részét kivették sajna. pedig milyen jó lett volna beállni a service-be, belerakni ABS-t AVI-t, BBW-t, motort, váltót, fékeket feljebb húzni. de sajna nem...
-
Lehet kamiont tuningolni mint az előző részekben? -
r4z0r #5013 hogy tudok saját szinezést készíteni egy kamionon mondjuk amit letöltök egy oldalról vagy azok küzöl ami a játékban van alapból? -
-
Haulin #5011 De egy idő után ellehet ott menni? -
Mert az egy lezárt rész, arra nem mehetsz el. -
Haulin #5009 Sziasztok az miért van h az utakat nézem PL.van egy útkereszteződés és elkanyarodnék jobbra és ott van pár piros nagy X és nemenged át.Valaki segítene.köszönöm -
A mod mappába.