35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Neuman
    ja
  • CsuHuCsu
    Hali mindenkinek.Régóta nem írtam már de lehet hogy emlékeztek még rám.
    Amit láttam képeket azok mik,valami új mod?????Néztem a vizes témát,való igaz hogy nagy hulladék a vízfüggöny,pláne az a leg rosszabb hogy a pót nem is veri fel a vizet.Apropó olvastam a minap eg kamcsis újságban hogy a mercedes,sajnos nem tom már hogy mejik típusra tettek egy ilyen plussz elemet,idomot ki hogy hívja ami meggátolja azt hogy esős időben a kamion mellett haladó autóst ne terítse be a víz.Még egy kérdés a szélvédőn tényleg fölfele megy a víz??
  • Boconadi
    nincs.
  • Haulin
    Hellosztok pár hete nemírtam de visszaolvastam és van magyar pálya?
  • Boconadi
    kiadja? Luder-t "ismerve"...
  • Vlala #5163
    Ez egy réfi, de jó kérdés. Azóta sem oldották meg a duplapót kérdését?
  • Kenworth
    Mi értelme ha magamnak veszek egy pótot, és nem tudok utánna akasztani egy (vagy esetleg dupla) pótot????????????????????????????????????????????????
  • gumikacsa
    ja, tőlem biztos nem lesz, nem jött össze a társaság, meg a játék sem úgy modolható, ahogy kellene.

De majd a németek..... (azért ne élje magát bele senki, ők sem készültek még el eddig 1 mappal sem...):

• Attila56
    #5125-es hzzászólás:Gumikacsa esetleg valami hírt tudsz arról a 100%-os magyar modról??
  • Attila56
    Gumikacsa.Esetleg valami hírt tudsz arról a 100%-os magyar modról??
  • Kenworth
    Na most az a baj hogy sikerült behozni az ausztrál dupla-pótot, de nincs rajta skin, és tök fekete az egész, csak a kerekek látszanak normálisan. Segitség!!!!!!!!!!!!!
  • fulcrum falcon
    Hát ez azért nem egy nagy vízfüggöny:S Az enyém ehez képest cunami.
  • norbi56
    GUMIKACSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A MAGNUM NEM MŰKÖDIK SEGÍTS LÉGYSZI
  • Kenworth
    Sziasztok
    Van egy olyan problémám,hogy a dartpol-on levő uj Ausztrál szerelvény, és a cementes szerelvény nem akar működni!!!
    Tudja valaki hogy ez miért van?
  • Neuman
    Nem a csapadék a lényeg, hanem a kerekek alól előtörő vízfüggöny! :D
  • Boconadi
    Bazz én ezen a képen semmi csapadékot nem látok. Én vok a vak vagy direkt azért van berakva?
  • Neuman
    választasz egy feltöltő oldalt pl képfeltöltés vagy media.proxnet oda feltöltöd, aztán itt meg klikk a képbeszúrása és megadod azt a címet amit a feltöltés után kaptál.
  • Bacsa Szabolcs
    hogy lehet képet feltölteni??
  • Neuman
    Na igen, de legalább van valami.
  • gumikacsa
    na igen, ennél a hard truck 1 ben is szebben volt ábrázolva az eső, 1998-ban...
  • Neuman
    Nekem van eső effektem!
  • Boconadi
    szeretnék én így "próbálkozni":D
  • gumikacsa
    köcce, próbálkozik az ember (egyébként abból is látszik, hogy amatőr vagyok, hogy ilyen sok polygon lett. Sok helyen sok a fölösleges poligon, amit egy profi másképp csinált volna)
  • Boconadi
    hát mind1. Atomosan néz ki. !
  • gumikacsa
    De, hisz ott a játék képeken is rajta vannak, csak azok újra lettek gyártva, így az összes bilincs 2000 poly, viszont nem is olyan szép, de ez a játékban annyira nem feltünő.
  • Boconadi
    és a bilincsek nem lesznek akkor rajta, vagy mire gondolsz? :D
  • gumikacsa
    hát, a játék verzió 70.000 poly, ebből már nem nagyon akarok faragni, nálam bírta a gép, akkor is, ha 3-4 volt egyszerre a képben.
    A modell verzió 320.000, de ebből 140.000 a bilincsek, amik a ponyvát feszítik
  • Boconadi
    izéééé.. őőő Poligonra gondoltam
  • gumikacsa
    Őőőő, hogyan érted?
  • Boconadi
    nem lessz kicsit pikszeles? :D
  • tzsoltika
    BOCS!!! de irtam hogy ha nekem szólt!
  • Schwarz
    b**meg, nemigaz, hogy nem lehet elolvasni, h kinek szólt az a rohadt üzenet! Nem neked szólt, ha nem tűnt volna fel...
  • dmtuning
    de honnan tom letölteni az 1.03-pach et a F.A.Q-bol nem jo
  • tzsoltika
    ha ez nekem szólt akkor elolvastam banyek!
  • Schwarz
    "Válasz 'evikec22' üzenetére (#5129)"
    olvasd is a fórumot banyek, ne csak írd!
  • dmtuning
    az h a 1.0-patchel cask 1-kamion megy és gondolom1.03-pach-el menni fog
  • tzsoltika
    ennek mi köze a haulinhoz?
  • dmtuning
    sziasztok honnan tölthetem le az 1.03-pach -et a F.A.Q-nál nem tom letölteni
  • Schwarz
    elektronikai bótban keresgélj, nem óccsó
  • norbi56
    GUMIKACSA a magnumot nem tudom berakni a haulinba pedig a storage filet is változztattam.SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!