35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
ja -
CsuHuCsu #5167 Hali mindenkinek.Régóta nem írtam már de lehet hogy emlékeztek még rám.
Amit láttam képeket azok mik,valami új mod?????Néztem a vizes témát,való igaz hogy nagy hulladék a vízfüggöny,pláne az a leg rosszabb hogy a pót nem is veri fel a vizet.Apropó olvastam a minap eg kamcsis újságban hogy a mercedes,sajnos nem tom már hogy mejik típusra tettek egy ilyen plussz elemet,idomot ki hogy hívja ami meggátolja azt hogy esős időben a kamion mellett haladó autóst ne terítse be a víz.Még egy kérdés a szélvédőn tényleg fölfele megy a víz??
-
nincs. -
Haulin #5165 Hellosztok pár hete nemírtam de visszaolvastam és van magyar pálya? -
kiadja? Luder-t "ismerve"... -
Vlala #5163 Ez egy réfi, de jó kérdés. Azóta sem oldották meg a duplapót kérdését? -
Kenworth #5162 Mi értelme ha magamnak veszek egy pótot, és nem tudok utánna akasztani egy (vagy esetleg dupla) pótot????????????????????????????????????????????????
-
ja, tőlem biztos nem lesz, nem jött össze a társaság, meg a játék sem úgy modolható, ahogy kellene.
De majd a németek..... (azért ne élje magát bele senki, ők sem készültek még el eddig 1 mappal sem...):
-
#5125-es hzzászólás:Gumikacsa esetleg valami hírt tudsz arról a 100%-os magyar modról?? -
Gumikacsa.Esetleg valami hírt tudsz arról a 100%-os magyar modról?? -
Kenworth #5158 Na most az a baj hogy sikerült behozni az ausztrál dupla-pótot, de nincs rajta skin, és tök fekete az egész, csak a kerekek látszanak normálisan. Segitség!!!!!!!!!!!!! -
fulcrum falcon #5157 Hát ez azért nem egy nagy vízfüggöny:S Az enyém ehez képest cunami. -
GUMIKACSA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!A MAGNUM NEM MŰKÖDIK SEGÍTS LÉGYSZI -
Kenworth #5155 Sziasztok
Van egy olyan problémám,hogy a dartpol-on levő uj Ausztrál szerelvény, és a cementes szerelvény nem akar működni!!!
Tudja valaki hogy ez miért van? -
Nem a csapadék a lényeg, hanem a kerekek alól előtörő vízfüggöny! :D -
Bazz én ezen a képen semmi csapadékot nem látok. Én vok a vak vagy direkt azért van berakva? -
választasz egy feltöltő oldalt pl képfeltöltés vagy media.proxnet oda feltöltöd, aztán itt meg klikk a képbeszúrása és megadod azt a címet amit a feltöltés után kaptál. -
Bacsa Szabolcs #5151 hogy lehet képet feltölteni??
-
Na igen, de legalább van valami. -
na igen, ennél a hard truck 1 ben is szebben volt ábrázolva az eső, 1998-ban... -
Nekem van eső effektem
!
-
szeretnék én így "próbálkozni":D -
köcce, próbálkozik az ember (egyébként abból is látszik, hogy amatőr vagyok, hogy ilyen sok polygon lett. Sok helyen sok a fölösleges poligon, amit egy profi másképp csinált volna) -
hát mind1. Atomosan néz ki. ! -
De, hisz ott a játék képeken is rajta vannak, csak azok újra lettek gyártva, így az összes bilincs 2000 poly, viszont nem is olyan szép, de ez a játékban annyira nem feltünő. -
és a bilincsek nem lesznek akkor rajta, vagy mire gondolsz? :D -
hát, a játék verzió 70.000 poly, ebből már nem nagyon akarok faragni, nálam bírta a gép, akkor is, ha 3-4 volt egyszerre a képben.
A modell verzió 320.000, de ebből 140.000 a bilincsek, amik a ponyvát feszítik -
izéééé.. őőő Poligonra gondoltam
-
Őőőő, hogyan érted? -
nem lessz kicsit pikszeles? :D -
tzsoltika #5138 BOCS!!! de irtam hogy ha nekem szólt! -
b**meg, nemigaz, hogy nem lehet elolvasni, h kinek szólt az a rohadt üzenet! Nem neked szólt, ha nem tűnt volna fel... -
dmtuning #5136 de honnan tom letölteni az 1.03-pach et a F.A.Q-bol nem jo
-
tzsoltika #5135 ha ez nekem szólt akkor elolvastam banyek! -
"Válasz 'evikec22' üzenetére (#5129)"
olvasd is a fórumot banyek, ne csak írd! -
dmtuning #5133 az h a 1.0-patchel cask 1-kamion megy és gondolom1.03-pach-el menni fog -
tzsoltika #5132 ennek mi köze a haulinhoz? -
dmtuning #5131 sziasztok honnan tölthetem le az 1.03-pach -et a F.A.Q-nál nem tom letölteni -
elektronikai bótban keresgélj, nem óccsó -
GUMIKACSA a magnumot nem tudom berakni a haulinba pedig a storage filet is változztattam.SEGÍTSÉG!!!!!!!!!!!