35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Haulin #5208 Hellosztok én most megnézem hogy jó a Big Mutha Truckes 2 -
áááá én már azt se hiszem el,inkább maradok a SCI játékoknál :)
Ezek jobbak.És remélem ehez is lesznek jó kiegészitések majd.....én bízok benne -
ja, kb erre gondoltam. lehet túl sokat nyomtam már, de nekem nagyon egyhangú az egész haulin már...talán a környezet v a grafika miatt de én már nem is játszok vele. bár mint mondtam, kormánnyal majd tolni fogom.
de mostmár a rig n rollt várom nagyon. remélem télleg lesz mostmár belőle vmi... -
persze hogy értem,sokan mondják hogy a Hauline az egy kalap ****
Pedig nem,úgyanugy el lehet vele hülyülni mint a PTTM-el.Csak gondolom a PTTM-et jobban lehetett modolni,meg egyéb dolgok :) -
ha nem tetszenek, csinálj te mapot..
mellesleg ha nem tünt volna fel a pttm kb. a "legnépszerübb" game az emberek körében...
most szarul fejeztem ki magam, remélem érted mire gondolok.. -
jólvan :D
Lenne másik kérdésem.Most gondoom hülyének fogtok nézni :D De azt szeretném megkérdezni hogy miért nincsenek manapság értelmes mappok a 18 Wos-okhoz?A PTTM-óta eggyik 18 Wos-hoz sem csináltak olyan jó mappokat mint ami a PTTM-hez voltak.Ez miért van?Meglustultak az emberek vagy mi? :) -
majd ha akar 
amugy melyik az? -
Nem akarok chatelni de gumikacsát szeretném megkérdezni: Gumikacsa,mikor válaszolsz az üzenetemre? -
Ki írta ki ezt a baromságot a F.A.Q. alá??? Szerintem vegyétek ki, nem kell az oda. -
fulcrum falcon #5199 Vlala #5195-ben arra célzott h szeretné helyett szerezné van írva az F.A.Q alatt -
Mikor válaszolsz az üzimre? :)
Mellesleg nemtudjátok elmagyarázni hogy kamiont hogy kell berakni?Mert értem hogyátkell valamit nevezni,csak még nem sülyedtem odáig el hogy mit és igazából mi is van? :D -
az elező neked ment!bocsika -
kérdezze!oszt büntetőpont
-
Vlala #5195 Itt fenn, a FAQ alatt: aki meg szere Z né kérdezni? -
na, itt meg aztán van bőven mazsi -
fulcrum falcon #5193 Én álltalában a talicskámmal olyan 130km/h-val nyomom meg egy tükör van bent. Több mint a semmi. -
ha nagyon olyanom van bekapcsolom a tükröt, bár szaggat, de legalább abban segít, h tudjam h kanyarodjak anélkül, h lecsapjak vmi mazsolát vagy egy oszlopot. igazából se tudsz neki ennél többet csinálni... -
én is belső nézettel megyek, de az is csak akkor jó, ha látom, mit művel a hátulja. Valahogy át lehet írni a kameranézeteket, jó lenne ha tudnám, hogyan, az egyikből csinálnék hátranézős kamerát...
-
bad boy 2 #5190 hól tölthetném le a gamet? -
én már sajna kezdek leszokni a haulinról... :(
lehet azért, mert túl sokat San Andreas-ozok XD
viszont kormánnyal szivesen nyomnám továbbra is... -
pl.én!úgy az igazi!kormánnyal!
-
ki megy belső nézetből??? -
nekem autópályán mindegy mit viszek 90 km/h szélső sávba -
igen. -
És csak hegyek+pussz híd aztán ennyi? :( -
Vlala #5183 Light tempó, attól függ, mit szállítok. Nem túl törékeny szállítmánynál 100-110, túlméretes, törékeny vagy dupla pótnál 60-70. -
Bocsi h 2x ment. -
A csordogálás alatt mit értesz?(km/h) -
A csordogálás alatt mit értesz?(km/h) -
Vlala #5179 Én is rallys stílusban kezdtem, de aztán rájöttem, ez nem az a játék. Azóta tempomat, csordogálás a szélső sávban, és vigyázni a "kicsikre" :) -
én 90 vennel megyek tempomattal szép nyugisan -
Bennz #5177 Atlantából kell indulni és akkor fogsz ott találni egy-két új útszakaszt,de arra figyelj hogy más map ne legyen a mod mappádban mert akkor nem fog müködni! -
Csá kolega pl én 120 fölött szakitok a kecskémmel!!"TUNING"
-
a valóságra :))) -
Sziasztok.A 3Dpatrolon van egy Mounting Challenge mapp,azt valakinek sikerült esetleg beleraknia úgy hogy müködik is? :D :D
Mert nekem benen van,és semmi változás nincs a térképben,vagy ez csak pár hegyet tesz bele aztán csá? -
én speciel 120 fölött mentem, nem tudom mennyit de 2500ford/percnél kiakad a km/h mutató és a motor pörög tovább. :D -
Te a játékra vagy a valóságra gondolsz? -
gumikacsa én a download.truckerfan.de oldalon találtam német mapot -
a játékba ki megy 90km/h nál többet autópályán??? -
uccsó kérdésre válaszolva, sebességtől meg a szélvédő dőlésszögétől függ, 50-60 km/h-nál már felfele szaladnak a cseppek :D