35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Haulin
    Hellosztok én most megnézem hogy jó a Big Mutha Truckes 2
  • Attila56
    áááá én már azt se hiszem el,inkább maradok a SCI játékoknál :)
    Ezek jobbak.És remélem ehez is lesznek jó kiegészitések majd.....én bízok benne
  • King of Roads
    ja, kb erre gondoltam. lehet túl sokat nyomtam már, de nekem nagyon egyhangú az egész haulin már...talán a környezet v a grafika miatt de én már nem is játszok vele. bár mint mondtam, kormánnyal majd tolni fogom.
    de mostmár a rig n rollt várom nagyon. remélem télleg lesz mostmár belőle vmi...
  • Attila56
    persze hogy értem,sokan mondják hogy a Hauline az egy kalap ****
    Pedig nem,úgyanugy el lehet vele hülyülni mint a PTTM-el.Csak gondolom a PTTM-et jobban lehetett modolni,meg egyéb dolgok :)
  • King of Roads
    ha nem tetszenek, csinálj te mapot..
    mellesleg ha nem tünt volna fel a pttm kb. a "legnépszerübb" game az emberek körében...
    most szarul fejeztem ki magam, remélem érted mire gondolok..
  • Attila56
    jólvan :D
    Lenne másik kérdésem.Most gondoom hülyének fogtok nézni :D De azt szeretném megkérdezni hogy miért nincsenek manapság értelmes mappok a 18 Wos-okhoz?A PTTM-óta eggyik 18 Wos-hoz sem csináltak olyan jó mappokat mint ami a PTTM-hez voltak.Ez miért van?Meglustultak az emberek vagy mi? :)
  • King of Roads
    majd ha akar

amugy melyik az?
  • Attila56
    Nem akarok chatelni de gumikacsát szeretném megkérdezni: Gumikacsa,mikor válaszolsz az üzenetemre?
  • gumikacsa
    Ki írta ki ezt a baromságot a F.A.Q. alá??? Szerintem vegyétek ki, nem kell az oda.
  • fulcrum falcon
    Vlala #5195-ben arra célzott h szeretné helyett szerezné van írva az F.A.Q alatt
  • Attila56
    Mikor válaszolsz az üzimre? :)
    Mellesleg nemtudjátok elmagyarázni hogy kamiont hogy kell berakni?Mert értem hogyátkell valamit nevezni,csak még nem sülyedtem odáig el hogy mit és igazából mi is van? :D
  • leho94
    az elező neked ment!bocsika
  • leho94
    kérdezze!oszt büntetőpont
  • Vlala #5195
    Itt fenn, a FAQ alatt: aki meg szere Z né kérdezni?
  • gumikacsa
    na, itt meg aztán van bőven mazsi
  • fulcrum falcon
    Én álltalában a talicskámmal olyan 130km/h-val nyomom meg egy tükör van bent. Több mint a semmi.
  • King of Roads
    ha nagyon olyanom van bekapcsolom a tükröt, bár szaggat, de legalább abban segít, h tudjam h kanyarodjak anélkül, h lecsapjak vmi mazsolát vagy egy oszlopot. igazából se tudsz neki ennél többet csinálni...
  • gumikacsa
    én is belső nézettel megyek, de az is csak akkor jó, ha látom, mit művel a hátulja. Valahogy át lehet írni a kameranézeteket, jó lenne ha tudnám, hogyan, az egyikből csinálnék hátranézős kamerát...

• bad boy 2
    hól tölthetném le a gamet?
  • King of Roads
    én már sajna kezdek leszokni a haulinról... :(
    lehet azért, mert túl sokat San Andreas-ozok XD
    viszont kormánnyal szivesen nyomnám továbbra is...
  • leho94
    pl.én!úgy az igazi!kormánnyal!
  • norbi56
    ki megy belső nézetből???
  • norbi56
    nekem autópályán mindegy mit viszek 90 km/h szélső sávba
  • Boconadi
    igen.
  • Attila56
    És csak hegyek+pussz híd aztán ennyi? :(
  • Vlala #5183
    Light tempó, attól függ, mit szállítok. Nem túl törékeny szállítmánynál 100-110, túlméretes, törékeny vagy dupla pótnál 60-70.
  • garam93
    Bocsi h 2x ment.
  • garam93
    A csordogálás alatt mit értesz?(km/h)
  • garam93
    A csordogálás alatt mit értesz?(km/h)
  • Vlala #5179
    Én is rallys stílusban kezdtem, de aztán rájöttem, ez nem az a játék. Azóta tempomat, csordogálás a szélső sávban, és vigyázni a "kicsikre" :)
  • norbi56
    én 90 vennel megyek tempomattal szép nyugisan
  • Bennz
    Atlantából kell indulni és akkor fogsz ott találni egy-két új útszakaszt,de arra figyelj hogy más map ne legyen a mod mappádban mert akkor nem fog müködni!
  • MAN TGA
    Csá kolega pl én 120 fölött szakitok a kecskémmel!!"TUNING"
  • Schwarz
    a valóságra :)))
  • Attila56
    Sziasztok.A 3Dpatrolon van egy Mounting Challenge mapp,azt valakinek sikerült esetleg beleraknia úgy hogy müködik is? :D :D
    Mert nekem benen van,és semmi változás nincs a térképben,vagy ez csak pár hegyet tesz bele aztán csá?
  • Neuman
    én speciel 120 fölött mentem, nem tudom mennyit de 2500ford/percnél kiakad a km/h mutató és a motor pörög tovább. :D
  • garam93
    Te a játékra vagy a valóságra gondolsz?
  • norbi56
    gumikacsa én a download.truckerfan.de oldalon találtam német mapot
  • norbi56
    a játékba ki megy 90km/h nál többet autópályán???
  • Schwarz
    uccsó kérdésre válaszolva, sebességtől meg a szélvédő dőlésszögétől függ, 50-60 km/h-nál már felfele szaladnak a cseppek :D