35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Haulin #5248 Schwarz:már akkor megváltoztattam amiután belépett azonnal amikor észre vettem. -
Te valamit nagyon elnéztél, de én kérek elnézést helyetted! :D
Elvégra Karácsony van nem sokára! -
Nem lehet az interiorokat változtatni. -
V 8 LETT VOLNA -
\ _ /
\ / \ /
\ \ / /
\ / \ /
\\ //
\²/ -
kamiont be tom rakni a játékba csak nem tom h kell a man f2000 interiorját át teni a dafxf 105 be.meg mondanád lécci! -
ha tudsz modellezni meg kamiont berakni akkor semmi akadálya... -
Ha már mindenki offtopicol akkor:Boldog karácsonyt és sikeres új esztendőt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!! -
Szia.Nemtudod elmagyarázni nekem hogy kell a Hauline-ba betenni a kamionokat?Milyen fájlt kell felulírni vagy mi? :)
Üzenetben ha tudod írd le lécci,mert nem vágom.Vagy egyszerüen a mod mappába kell beletenni aztán kész? -
csá skacok!!1 kérdésem lenne kilehet cserélni valahogy a kamionok interiorját??
-
Boldog ünnepeket mindenkinek ha már eltértünk a témától. -
na jóvan, nem kell a duma, változtasd meg a jelszavad aszt annyi...
amúgy ha már ennyire offtopic hullám van, akkor Boldog Karácsonyt mindenkinek!
-
Haulin #5236 még írni se tu mi az a híras. -
Haulin #5235 Ez miatt el is küldtem a .....-ba nemtudom miért kellett írogatnia. -
intelligens haverod van. már nagycsoportos? -
Gratula!! -
Haulin #5232 Elnézést igaz hogy nem ide tartozik de a ...haverom írkált ide 8-kor.köszönöm a megértést.Amúgy a 18 wheels of steel pttm szerintm jó és a topic sincs kihalva boldog ünnepeket. -
Haulin #5231 És még haolyan híras a 18Wos pttm akkor miért halt ki a topic?????????????????? -
Haulin #5230 Nemtudom ennek az oldalnak az egyik fóruma a 18 wheels of steel haulin de már nem a játékról szól a játék! -
Minek akarod kirakatni ha egyszer mindenki most mondja h szedjék le????Normális vagy???És sztem is le kell venni mert egy rakás kaki. -
hülyeség az a szöveg a faqua alatt,mert szerintem is azért van a fórum hogy megbeszéljünk dolgokat de mondjuk nem toom hanyadik ember megkérdezi hogy honnan lehet leszedni ez is valamennyire idegesítő,de én válaszoltam. -
Sziasztok. Tudnátok segíteni? Légyszi.
ide kéne a FAQ-s szöveg alá a következő, hasonló képpen mint ahogy a faq szövege van:
"Aki meg szerezné kérdezni, hogy honnan lehet letölteni a játékot, annak szíves figyelmébe ajánljuk a lap alján található keresőt. Ha valaki még sem használja és megkérdezi, annak nem válaszolunk."
előre is köszönöm szépen, viszlát.
Bonochardi rakatta fel, de már szedeti le. -
úgy hogy megnyomod az n betűt ott rá kattintasz a térképre és azon belül lehet x-getni! Nem tudom melyiket kell azt találd ki. -
nekem megvan a Trucker,egész jópofa.El lehet vele hülyülni,csak körverseny van,meg időre megy :( -
EZ egy rakás szar -
Nekem az a kérsdésem meg van a játék es elválalok egy muinkát akkor azt honan kell tudnom hogy pl.: New York bol hogyan jutok ell xxx be ha a térképen csak utakat jelöl ?????? nincsen nagyobb térkép? -
hmm...ezt most találtam...ismeri vki? szerintetek? -
kiírta azt oda???? -
"meg szerezné kérdezni"?? -
szerintem se kell az oda... -
Vegyétek már le ezt a szar szöveget a fejlécből plíííz. -
Persze de nem mindenki olyan "fejlett" mint mi!
Köszi, de én már ki éltem magam. -
fulcrum falcon #5216 igen azért van h kérdezzenek de tudod egy idő után elég idegesítő mikor egy kérdést felraknak hatmilliószor miközben a válaszért csak vissza kéne olvasni pár sort -
bocs ez neked ment -
Innenletöltheted a torrentet ott van,hogy,download this torrent" beteszed pl:uTorrentbe és megvárod míg letölti,amúgy megy a játék crack nélkül ehez nincs crack de megy. -
de -
Honnan lehet letölteni a játékot?
Ki tette ki ezt a baromságot? Ez fórum basszus, azért van ha kérdeznek akkor válaszoljunk, nem? -
és ezt most kit érdekel? -
Vlala #5210 Igen, erre akartam kilyukadni. -
Haulin #5209 Haulinban eléggé elnyomó néhol a környezet............