35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Haulin
    Schwarz:már akkor megváltoztattam amiután belépett azonnal amikor észre vettem.
  • Neuman
    Te valamit nagyon elnéztél, de én kérek elnézést helyetted! :D
    Elvégra Karácsony van nem sokára!
  • gumikacsa
    Nem lehet az interiorokat változtatni.
  • norbi56
    V 8 LETT VOLNA
  • norbi56
    \ _ /
    \ / \ /
    \ \ / /
    \ / \ /
    \\ //
    \²/
  • MAN TGA
    kamiont be tom rakni a játékba csak nem tom h kell a man f2000 interiorját át teni a dafxf 105 be.meg mondanád lécci!
  • allock #5242
    ha tudsz modellezni meg kamiont berakni akkor semmi akadálya...
  • garam93
    Ha már mindenki offtopicol akkor:Boldog karácsonyt és sikeres új esztendőt mindenkinek!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Attila56
    Szia.Nemtudod elmagyarázni nekem hogy kell a Hauline-ba betenni a kamionokat?Milyen fájlt kell felulírni vagy mi? :)
    Üzenetben ha tudod írd le lécci,mert nem vágom.Vagy egyszerüen a mod mappába kell beletenni aztán kész?
  • MAN TGA
    csá skacok!!1 kérdésem lenne kilehet cserélni valahogy a kamionok interiorját??
  • dragon11
    Boldog ünnepeket mindenkinek ha már eltértünk a témától.
  • Schwarz
    na jóvan, nem kell a duma, változtasd meg a jelszavad aszt annyi...

amúgy ha már ennyire offtopic hullám van, akkor Boldog Karácsonyt mindenkinek!
  • Haulin
    még írni se tu mi az a híras.
  • Haulin
    Ez miatt el is küldtem a .....-ba nemtudom miért kellett írogatnia.
  • King of Roads
    intelligens haverod van. már nagycsoportos?
  • gordon 24
    Gratula!!
  • Haulin
    Elnézést igaz hogy nem ide tartozik de a ...haverom írkált ide 8-kor.köszönöm a megértést.Amúgy a 18 wheels of steel pttm szerintm jó és a topic sincs kihalva boldog ünnepeket.
  • Haulin
    És még haolyan híras a 18Wos pttm akkor miért halt ki a topic??????????????????
  • Haulin
    Nemtudom ennek az oldalnak az egyik fóruma a 18 wheels of steel haulin de már nem a játékról szól a játék!
  • garam93
    Minek akarod kirakatni ha egyszer mindenki most mondja h szedjék le????Normális vagy???És sztem is le kell venni mert egy rakás kaki.
  • dragon11
    hülyeség az a szöveg a faqua alatt,mert szerintem is azért van a fórum hogy megbeszéljünk dolgokat de mondjuk nem toom hanyadik ember megkérdezi hogy honnan lehet leszedni ez is valamennyire idegesítő,de én válaszoltam.
  • Neuman
    Sziasztok. Tudnátok segíteni? Légyszi.
    ide kéne a FAQ-s szöveg alá a következő, hasonló képpen mint ahogy a faq szövege van:
    "Aki meg szerezné kérdezni, hogy honnan lehet letölteni a játékot, annak szíves figyelmébe ajánljuk a lap alján található keresőt. Ha valaki még sem használja és megkérdezi, annak nem válaszolunk."

előre is köszönöm szépen, viszlát.

Bonochardi rakatta fel, de már szedeti le.
  • Neuman
    úgy hogy megnyomod az n betűt ott rá kattintasz a térképre és azon belül lehet x-getni! Nem tudom melyiket kell azt találd ki.
  • Attila56
    nekem megvan a Trucker,egész jópofa.El lehet vele hülyülni,csak körverseny van,meg időre megy :(
  • gumikacsa
    EZ egy rakás szar
  • geri777
    Nekem az a kérsdésem meg van a játék es elválalok egy muinkát akkor azt honan kell tudnom hogy pl.: New York bol hogyan jutok ell xxx be ha a térképen csak utakat jelöl ?????? nincsen nagyobb térkép?
  • King of Roads
    hmm...ezt most találtam...ismeri vki? szerintetek?
  • leho94
    kiírta azt oda????
  • King of Roads
    "meg szerezné kérdezni"??
  • Schwarz
    szerintem se kell az oda...
  • gumikacsa
    Vegyétek már le ezt a szar szöveget a fejlécből plíííz.
  • Neuman
    Persze de nem mindenki olyan "fejlett" mint mi!

Köszi, de én már ki éltem magam.
  • fulcrum falcon
    igen azért van h kérdezzenek de tudod egy idő után elég idegesítő mikor egy kérdést felraknak hatmilliószor miközben a válaszért csak vissza kéne olvasni pár sort
  • dragon11
    bocs ez neked ment
  • dragon11
    Innenletöltheted a torrentet ott van,hogy,download this torrent" beteszed pl:uTorrentbe és megvárod míg letölti,amúgy megy a játék crack nélkül ehez nincs crack de megy.
  • sapkafej
    de
  • Neuman
    Honnan lehet letölteni a játékot?

Ki tette ki ezt a baromságot? Ez fórum basszus, azért van ha kérdeznek akkor válaszoljunk, nem?
  • King of Roads
    és ezt most kit érdekel?
  • Vlala #5210
    Igen, erre akartam kilyukadni.
  • Haulin
    Haulinban eléggé elnyomó néhol a környezet............