35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
5265-ös hsz-től -
ezt már kitárgyaltuk,lejebb,tán vissza kéne olvasni -
Redokee #5286 Ez hülyeség... talán le van védetve a versenyhivatalnál? Ha valakifeltöri, feltöri, nem etikus de nem ütközik szabályba, szerintem :) Vagy különben is, ha saját célra csinálja...
mindenesetre miért vanien kevés kamcsi a haulinhez? busz meg 1 szál se... bezzeg a gaggy pttm... -
Nagyon király a DANCSI skin és a többi is -
Honnan tudom leszedni a photoshopot 

-
akkor nem szoltam.:D -
ne legyél telehetetlen mer vissza viszi a jézuska!!!!! 
-
király!!!
Léccy a Pttm-esek is kapjanak valami ajándékot. -
király! -
gyönyörű!!!jo kis ajándék!::D -
Ja,bódog karit:
Schwarzmüller rolóponyvás félpót
-
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!!!!!!!!!!!! -
bajusza #5276 Jómagam is Boldog Karácsonyt kívánok Mindenkinek! -
Boldog karácsonyt!!!! -
jaja BOLDOG KARÁCSONYT!!!!!
Sok nagy kamiont és sok fuvart az új évre..
-
BOLDOG KARÁCSPNYT!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
Boldog karácsonyt és sikeregben gazdag új esztendőt kivánok mindenkinek. -
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!!!! -
Lajti #5270 Hopsz! Lemaradt:
Telepítés: zipet kicsomagol, mod könyvtárba bemásol. A játék indításkor kiírja, hogy a mod nem támogatott, nem kell vele foglalkozni. -
Lajti #5269 Üdv a népeknek!
Schwarz 0.2 magyarításának felhasználásával továbbfordítottam a Haulint, most kb. 50% a készültségi állapot. Fontos változtatás, hogy a 640*480-as üzemmód kivételével minden felbontáson támogatott lett a magyar nyelv (azaz többek közt megy 1024*768-ban és 1280*1024-ben is).
Link: Haulin_hun_0.50beta.zip
Idézet:
"NEM reklamál, NEM ugat, NEM zúzza szét a topikokat hülye kérdésekkel, hogy ez meg az miért nem magyar!"
Boldog karácsonyt mindenkinek! -
Át lehet, de:
1.) A modell le van zárva (vannak gyökerek, akik feltörik, nem etikus)
2.) Nincs lezárva, de senki sem szereti, ha az ő modelljét konvertálja valaki máshova. (van aki még odáig is fajul, hogy a készítőnek saját magát tünteti fel.) Tehát érdemes előbb engedélyt kérni a módosításra, konvertálásra. (nekem pl. tele van pttm-ből konvertált eu-s cuccal, amik nem az enyémek, így nem adom ki (ne írjon senki privit, meg mailt, titokban sem küldök semmit...
))
-
jó,figyelj,én nem vok gyök LOL hogy nem olvasom el a FAQ-t :D
Csak ott azt írja hogy nevezzek át egy fájlt.........nah de mind1,a mod mappába kell bemásolni,ezt eddig is gondoltam csak az fájlt átnevezés vagy mi a tököm,nah jó haggyuk,nem akarok tiltást,meg egyéb dolgokat :D -
gratulálok! te vagy a hatmilliomodik aki megkérdezi egy hét alatt, hogy kell berakni bármit is a játékba. az scs fájlt másolod a mod mappába. amúgy ott a FAQ... alá meg írják már oda, hogy aki nem olvassa el annak kitiltás a nyeresége.
-
Hellosztok.A PTTM-ből esetleg valamit nem lehet átkonfigurálni a Hauline-ba?ha lehet akkor az tök jó lenne,Meg ha nem nehéz én is megcsinálnám. :) -
LOL -
Haulin #5263 ok bocs Newman csak idegesített hogy lassan tölti le a játékot........ -
Játszik még valaki a játékkal?
Mert én már meguntam. -
Nagggyon jó ez a kép!
Le is töltöm! -
Újrekkkk 
-
Én nem tudom te milyen idős vagy, mióta fórumozol az sg-n, de ahogy elnézem elég gyogyi vagy. Bocs a kifejezésért!
Jobb oldalt meg van jelölve hogy kinek szól a válaszom. -
Haulin #5258 NewMan
-
Haulin #5257 MAN meg majd ha valami megjegyzést teszel a másiknak oda kéne írni a felhasználó nevet nemgondolod!?
-
Haulin #5256 Nem neked írtam Newmen!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
Nézd meg hogy melyik hozzászóláshoz írtam. -
Haulin #5253 Kinek írtátok ?
-
Haulin #5252 ???? -
Rosszul alázkodsz, neki van igaza, te voltál a láma... (nem is kicsit) -
Te nagyon hülye vagy!Ezt most mire mondtad?Talán arra h új évet is kívántam?????
-
Haulin #5249 A neten láátam a játékról olyan képet ahol a kamion fükélyéböl volt kameraállás.Boldog ünnepeket mindenkinek.