35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
a MAN F2000-et honnan lehet letölteni??? -
Nincs neked egy raktáron???:D 

-
Sziasztok!
Nem kérhetnék valakitől,egy VOS-os vontatót??
-
Nekem is csinált ilyesmit, de egy gf7300gt megoldotta a dolgot -
Lécci nézzétek már meg a galériámban a játékhibák albumban levő képet.Azt szeretném kérdezni, h az miért lehet, ami rajta van? De itt a link is: http://www.sg.hu/galeria.php?guid=1152785918&status=galeria&galeria=J%E1t%E9khib%E1k
Előre is kössz. -
Egyetértek, jól jött már!:) -
nagyon láma kérdést teszek fel de mien mappal mész?????? -
Ja, de hiába írkáljuk, csak nem szedik le... -
tzsoltika #5320 A banner alatti szövegben legalább javítsátok ki "Ha valaki még sem használja és megkérdezi..." mondatot, ugyanis helyesírási hiba van benne:
- még sem => mégsem (egybe kell írni)
- nem tetszik még nekem a "megkérdezi" szó sem, de nem nem tudok mit mondani helyette.
Ezeket a hibákat azért vettem észre, mert a Firefoxom aláhúzza a helytelen szavakat.
Bocs a tanító mesét, tudom hogy nem ide tartozik, de az a szöveg sem passzol ide (el is kéne onnan tüntetni már), azért fórum, hogy segítsünk egymásnak, és ha kell a adunk egy linket, ahonnan le tudja tölteni.
Nem? -
kertesztrans #5319 a CMR -emen rajt van minden és jó ,úgy hogy jöhetek -
2015 február 30 (Legyetek szivesek nem sürgetni a készítőt.) -
Kb.Mikorra lesz 100%-ra kész a magyarosítás?Előre is köszi a választ. -
Ilyen szerelvényt nem engenek be :D Vagy van engedélyed? -
kertesztrans #5315 /Hajnalba jövök be Rédicsnél/
-
boldog karácsonyt így utólag -
mondtam h jófejek és segítenek!! -
p2-es alaplapon 633-as proc???.... najó, mostmár megy az a lényeg
-
Nekem GeForce MX440-es videókarim van, de most kaptam karácsonyra egy mercury p4-es alaplapot 1500MHz-es procival, és nagyon megy.Eddig egy 633MHz-es procival volt egy P2-es alaplapom volt, nagyon beszaggatott.De mostmár nagyon jól megy, csak néhány igényesebb kamionnál szaggat be.Pedig videókari az ugyanaz.De nagyon örülök!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:D:D -
az valóban elég sovány lehet. a játék indításakor bejön egy konfigablak, ott lehet állítani a shader qualityt, azt állítsd a legkisebbre (safe fallback shaders, vagy ilyesmi) és úgy próbálkozz, vegyél mindent minimumra, úgy talán elindul. de ez a játék még izmosabb kártyákkal is képes beszaggatni, úgyhogy túl sokat ne várj tőle... -
laci1993 #5309 Inno3D GeForce2 MX\MX 400 -
az a baja hogy kevés a videó kari!!
hány megásvan?
vagy lehet hogy nincsen normálisan beálítva! -
laci1993 #5307 sziasztok van egy kis problémám beléopek a haulinba és a menüig betölt aztán kiírja ezt
Microsoft Visual C++ Runtime library
Runtime Error!
Program:C:\Program Files\18 Wheel of Steel Haulin\prism3d.exe
abnormal program termination
na itt nyomok egy ENTERT és bejön ez
18 WoS Haulin:prism3d.exe -Alkalmazáshiba
A "0x003ae89e" címen található utasítás a "0x00000000"
memóriacímre hivatkozott.A memóriacímen nem végezhető el a következő művelet:read".
A program befejezéséhez kattintson az OK gombra.
na itt nyomok még egy ENTERT és kilép a játékból nem tudjátok mi a baj? -
nem.. Az a baj hogy amiről én beszéltem az csak a Crackesnél mükszik. De utánna nézegettem és a haulin nem az. Ugyhogy az amit irtam nem jó. Másik Játéknál igy szoktam pl NR2003. De ennél sajna nem mükszik. -
nekem is ugyanaz a bajom mint a kisvigyorinak%vki segítseeeeeeeeeeen!Gordon24:mien cdről beszéltél?(lehet hogy én értettem félre) -
Jah bocsi :) -
mivel idéztem a hsz-ból, nem éreztem szükségét a válasz gombnak -
Jólvan,jólvan Rast..nyugi,ne lámázz le azért mert nem olvastam vissza.Én nem olyan mint a többiek.Kül.mindig azt mondjátok hogy használjátok a válasz gombot.Nah most Gumikacsa nem csináltam,azért kérdeztem rá.De ha ez is baj..... :S -
valki segitsen!!!!!!!!!!!!!! -
vegyél már fel msn re lécci [email protected] mer nem sikerült -
Nincs mit.. Megoldodott? -
#5286 -
köszi a segitséget -
Talán egyszerübb lenne néhány hsz-t visszaolvasni nem ?
-
Az 5289-es hsz-t kinek mondtad?????? :S -
Ez azt jelenti hogy rossz cd.
A következőt csináld:
Menj a cd-dre ott keresd meg azt az exe filet ami a cd-n van. Ird felül a Játék exe-jét. Igy nem fog müködni a játék de ez mind1. Majd rakd fel a Patchet. Amikor ez megvan másold be a Crack filet és kész.
Azért nem rakja fel mert az eredeti exet kersei a Patch. Ezért kell az eredeti exe. Nem tudom hogyha felrakod akkor menni fog-e de ez kiderül próba szerencse. -
hali lene egy kis bajom nem birok packot felteni 1.06-osnál ezt irja ki! mi lehet a baj?? lécci segitsetek köszi
-
bad boy 2 #5292 hellosztok a gamet hól lehet le tölteni a torntes cucon kivül
köszi elöre is a segitséget -
Ebbe igazad van. Én is igy gondolom. Viszont akkor valami olyan dolgot kellene kitalálni hogy ne tudja feltörni senki. Mertha azt nézzük akkor miért dolgoztál vele több hónapig ha csak te tudsz játszani vele? Igaz biztos jó hogy megtudod csinálni meg minden de akkor is..
Érted mire gondolok?
Egyébként pedig az egy rohadt nagy szemét dolog hogyha megszenved vele az ember és valaki lenyulja.. (de ez kisebb gonoszság mint például a warez játékok film stb) -
a pttm-hez már nem csinálok semmit -
"talán le van védetve a versenyhivatalnál?" - ehhh...
pont az ilyen gyökerek miatt nem osztanak meg mások semmit. Én is sokáig gondolkoztam, hogy publikus legyen-e, hisz nem azért csinálgattam több hónapig, hogy utánna valami gyökér feltörje.
Abban viszont nem vagyok biztos, hogy nem ütközik szabályba, inkább csak nem lehet tenni ellene.