35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
fulcrum falcon #5408 letudnád nekem írni magyarul h h kell berakni az ivecot? -
atesz11 #5407 már nincs kitöröltem -
neked benn van a magnum???? -
atesz11 #5405 bazz..énis leirás szerint be rakom a stralist azt semmi lehet h vmi oylan kamion van benne ,most nekem aminek a helyére rakná csak nem birja mert benn van vagy mi? .. nem értem.. pls help -
Na, rákukkantottam erre az interior témára... Na, sok időm nem volt, így a készülő rábám készülő belsőterét raktam be a játékba. A kormány és az ablaktörlő jó helyen van, de a műszerek miatt a műszerfalat kicsit át kell majd dolgozni, de megoldható, hogy minden működjön. MÉGEGYSZER HANGSÚLYOZNÁM, CSAK TESZTELTEM, HOGY MEG TUDOM-E CSINÁLNI
-
Ricő:
-
nekem nem sikerül berakni a gammába:P
lehet h én vagyok béna! -
Iveco stralis -
Maxi99 #5400 Na ez van, majd kitalálok vmit, Sziasztok! -
egyébként mi ez? sry, de semmit nem tölt be, be van lassulva... -
Maxi99 #5398 Észrevettem, de nálatok nem volt ilyen probléma? -
FAQ -
Maxi99 #5396 Sziasztok! Lenne egy kérdésem.
Letöltöttem a Haulint, felraktam a gépre, de mikor elinditom a Launcher után kiirja a Prism3d Engine hibaüzenetet. Mit lehetne tenni? Volt nektek ilyen problémátok?
-
hát, mert nem kicsit nem egyszerű berakni -
kiscsanesz #5394 Emberek!Miért nincs a Haulin kamionokhoz (az Európaiakhoz) normális saját interior? -
Na ezekbe meg mi ütött ? :D -
Valaki lefordítaná?:
Interior can be converted like normal truck, but we can change only 'static' parts, Steering wheels, gauges and rest animated things are from original interior, same here: scania r interior with steering wheel from peterbilt. We need pulgin for 3ds max or something like that to edit animations -
KIRÁLY!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
LETÖLTÉS
-
A mod mappába.
-
Azt a béta magyarítást hova kell másolni? -
akkor nem ugye ?? 

-
Privát, de igen , van a pttmhez is .. -
RaST és le lehet valahonnan tölteni ? Vagy a pttmhez is van ilyen skined ?
a igen akkor áruld el lécci hogy honnan lehet letölteni mert nagyon teccik -
íez Scania? Nem Magnum akar lenni? -
átirtam de egyszerüen nem akarja elmenteni!!
-
az alap kamiont nem tudom változtatni csak amit beletettem -
hello manci amit beraktál kamiont megnyitod total commanderrel utána vehicle/truck/definition/p320.sii ebben alul találsz egy sort ez áll ott:interior_data:interior.freight1 írd át freight2-re mentsd el índítsd a játékot és lám olyan belselye van mint az agressornak(remélem működik neked is ha nem akkor írj ez a 3 tengelyes scania highline esetében ilyen valamelyik máshogy van az a lényeg hogy vehicle/truck -
Én .. -
#5342,#5349 elég mókás a sofőr ugy néz ki mint 1 apáca 

-
hehe jah arra gondolzam fr ki csinálta a skint? grat elég facca 
-
szerzői jogvédelem alatt áll -
Kérdezhetek valamit?Ezt valamilyen törvény védi vagy ilyesmi?Nem piszkálódásnak írom.. -
Ha a skinre fáj a fogad, nem ajánlom, hogy átfabrikáld vagy a pttmbe átszabd .. -
hali
#5349 ezt a pótot honnan lehet letölteni?? -
csá koleg LE TUDNÁD PONTOSAN IRNI HOGY TOM KICSERÉLNI AZ INTERIOROKAT! -
és hol találom azt a fájlt? mert az a járgány alapból benne van a játékban. -
ezt a scaniat honnan lehet tölteni(ha lehet)
-
még csak a 3 tengelyes scania highline fos belsejét csináltam olyanra mint az agressorban van
-
beletenni nem tudok csak a játékban lévőket tudom cserélni