35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Vlala #5488 A Prism3D engine kereshet valamit, amit nem talál meg. -
tzsoltika #5487 Hát ha máshol irná ki, akkor ott kérdezném, különben ez van minden 18WoS játékkal (PTTM, Haulin, Convoy)a OK-ra megyek akkor újra előjön az az ablak -
Vlala #5486 "A driver (meghajtóprogram)-nál nem stimmelnek a fájlméretek. OK, ha ez nem baj, Cancel, ha igen."
Ezt ennél a játéknál írta ki, vagy miért itt kérdezed? -
tzsoltika #5485 Hali! Valaki lécci segitsen mert újratettem a Windowst és a játékokat is, és kiir egy hibaüzit:
"Driver component sizes mis-match. OK to keep going. Cancel to exit." Valaki pls forditsa le nekem. Előre is kösz -
fuvaroznod kell egy cégnek, majd vehetsz fel söfőrt, ha tudsz alá rakni valamit gépet! -
Redokee #5483 akkor én az AMD 64 3800+ al mit szóljak?:S
pedig más uj játékbol 2t is tok rajta 1x e futtatni szakadás nélkül, ez a kis tré grafikás gamma meg el se megy önmagába akadás nélkül :D -
chriss21 #5482 ebbe is lehet majd saját céget alapítani v csak saját söfőröket lehet alkalmazni? ha igen akkor mi kell a cég alapításhoz? -
skacok amikor elmentem a mentésre vagy a mentés másként re kell menni?
ha a mentésre megyek nem menti el ha meg a mentés áskéntre akkor meg elmenti de nem mrakja be a játékba!!HELP -
nem starlis és nem is starils, hanem STRALIS!
... -
kertesztrans #5479 gondolom a scania interiörnél nektek se forog a kormány nem???
megjegyzem a starlis tökéletes! -
rast nemjó a starlis -
fulcrum falcon #5477 de némelyik kamionhoz mellécsatolják, vagy töltsd le gumikacsa oldaláról a storage fájlt http://kamionszim.fw.hu -
de én nem raktam be semmi stroge filét -
fulcrum falcon #5475 nem a starils storage fájlát mert ahoz nem volt hanem amit már egyszer beraktál a mod mappába. -
de hol van a storage?
-
köszi rast
-
Stralis berakása a játékba .. Most először és utoljára !
A letöltött cs. fájlokat bemásolod a mod mappába, ezután a storage fájlt megnyitod. És bemásolod ezt a sort:
@include "definition/stralis.sii"
Majd elmented. Ennyi a müvelet .. -
nekem nem sikeült berakni a starilst hogy kell berakni? -
hogykell berakni a scania interirort?????? 

-
starlist hogy kell berakni???? -
Na ebből semmit sem értek.Írd le hibák nélkül. -
na bazd garam93 én kiszedtem a turck mappát teljesen na és van 1 olyan
kamionom amit be szeretnék raki és azt nagnyitottom és ő azt mutatta hogy
eurostar.scs\vehicle\truck
eurostar.scs\vehicle\wheel
eurostar.scs\material\ui\truck
ezekre a helyekre berakatm így jó műxik az összes kamion amit így raktam be nem azzam a mod akármivel -
A 3dartpolon van egy scania interior.Nézzétek meg.Ja és bocsi h nem adok linket.hehe -
Nálam csak néha egy nagy polygonnal rendelkező kamion esetén szaggat, meg az autópálya elágazásoknál.Pedig 1.5 GHz-es Intel Pentium 4-es proci, Merucry, és ugyanilyen típusú P4-es alaplap.A videókártya elég gáz, geforce MX440, ram 316Mbés még csak nem is ddr. 

-
régebben magyaráztak valami olyasmit, hogy a prism 3d motor a megjelenítés nagy részét a procival számolja, és a 2.4-es proci ugyan nem lenne kevés, csakhát celeron...
Amúgy nekem is szaggat néha, 2.8AMD 1Gb DDR400 Gf7300GT -
és több pénzt kapsz ha saját póton viszed az árukat! -
aha -
chriss21 #5461 és ez amúgy mire jó? rendeltem egy autós trélert és ugye üres most... nekem kell találni vmillen céget aki autót szállít v ha lesz söfőröm akkor ő használja? -
tök mind1, aztse tudják h miaz -
Amikor megveszed,várnod kell 24órát,hogy kiszállítsák,azután a garázsodba elérhetőek lesznek! -
chriss21 #5458 ha rendelek egy trélert v egy kamiont akkor azzal mit tok csinálni v hol jelenik meg mert a telephelyemen nem találom?! -
vki tudsegiten mert nem iveszi be a kódokat pedig az uset g consolét is átirtam 0ról 1 re és mégsem ugy is probáltam hogy a cheat money után számot irok és semmi léci segits -
davy #5456 nekem is inkább a városba szaggat. akkor ehhez kissebb kártya kell?
-
davy #5455 128mb a grafikát levettem de igy sem megy állandóan szaggatás nélkül meg amúgy ennek a kártyának birnia kellene, nem? -
Redokee #5454 xar a grafikus motorja a gamenak, azér...
nekem is szaggat ha városba vok vagy autopályán elágazásvan, pedig 3ghz 1giga ram gef 7600GT :S
minden maxon 1024 be... ennyi :S -
MBramod mennyi?Vedd visszább a grafikát egy picit.. -
davy #5452 hi!
nem tudjátok mért szaggat ez a játék egy 6600gt, 2.4cel- el? Pedig a grafika 1024*768 on van.De 800*600-nál is ez a helyzet! segitsetek! -
F.A.Q.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! -
de leho94 nekem nem veszi be a kódokat pedig az uset g consolét is átirtam 0ról 1 re és mégsem ugy is probáltam hogy a cheat money után számot irok és semmi léci segits -
pénz=cheat money-y=z
sofőr=cheat driver
térképcsinálás(azt neked nem ajánlom)=edit