35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Vlala #5488
    A Prism3D engine kereshet valamit, amit nem talál meg.
  • tzsoltika
    Hát ha máshol irná ki, akkor ott kérdezném, különben ez van minden 18WoS játékkal (PTTM, Haulin, Convoy)a OK-ra megyek akkor újra előjön az az ablak
  • Vlala #5486
    "A driver (meghajtóprogram)-nál nem stimmelnek a fájlméretek. OK, ha ez nem baj, Cancel, ha igen."

Ezt ennél a játéknál írta ki, vagy miért itt kérdezed?
  • tzsoltika
    Hali! Valaki lécci segitsen mert újratettem a Windowst és a játékokat is, és kiir egy hibaüzit:
    "Driver component sizes mis-match. OK to keep going. Cancel to exit." Valaki pls forditsa le nekem. Előre is kösz
  • Neuman
    fuvaroznod kell egy cégnek, majd vehetsz fel söfőrt, ha tudsz alá rakni valamit gépet!
  • Redokee
    akkor én az AMD 64 3800+ al mit szóljak?:S

pedig más uj játékbol 2t is tok rajta 1x e futtatni szakadás nélkül, ez a kis tré grafikás gamma meg el se megy önmagába akadás nélkül :D
  • chriss21
    ebbe is lehet majd saját céget alapítani v csak saját söfőröket lehet alkalmazni? ha igen akkor mi kell a cég alapításhoz?
  • MAN TGA
    skacok amikor elmentem a mentésre vagy a mentés másként re kell menni?
    ha a mentésre megyek nem menti el ha meg a mentés áskéntre akkor meg elmenti de nem mrakja be a játékba!!HELP
  • eightmiles
    nem starlis és nem is starils, hanem STRALIS!

...
  • kertesztrans
    gondolom a scania interiörnél nektek se forog a kormány nem???
    megjegyzem a starlis tökéletes!
  • norbi56
    rast nemjó a starlis
  • fulcrum falcon
    de némelyik kamionhoz mellécsatolják, vagy töltsd le gumikacsa oldaláról a storage fájlt http://kamionszim.fw.hu
  • ricsa1
    de én nem raktam be semmi stroge filét
  • fulcrum falcon
    nem a starils storage fájlát mert ahoz nem volt hanem amit már egyszer beraktál a mod mappába.
  • ricsa1
    de hol van a storage?
  • norbi56
    köszi rast
  • RaST
    Stralis berakása a játékba .. Most először és utoljára !

A letöltött cs. fájlokat bemásolod a mod mappába, ezután a storage fájlt megnyitod. És bemásolod ezt a sort:
    @include "definition/stralis.sii"

Majd elmented. Ennyi a müvelet ..
  • ricsa1
    nekem nem sikeült berakni a starilst hogy kell berakni?
  • norbi56
    hogykell berakni a scania interirort??????
  • norbi56
    starlist hogy kell berakni????
  • garam93
    Na ebből semmit sem értek.Írd le hibák nélkül.
  • CoD23
    na bazd garam93 én kiszedtem a turck mappát teljesen na és van 1 olyan
    kamionom amit be szeretnék raki és azt nagnyitottom és ő azt mutatta hogy

eurostar.scs\vehicle\truck
    eurostar.scs\vehicle\wheel
    eurostar.scs\material\ui\truck

ezekre a helyekre berakatm így jó műxik az összes kamion amit így raktam be nem azzam a mod akármivel
  • garam93
    A 3dartpolon van egy scania interior.Nézzétek meg.Ja és bocsi h nem adok linket.hehe
  • garam93
    Nálam csak néha egy nagy polygonnal rendelkező kamion esetén szaggat, meg az autópálya elágazásoknál.Pedig 1.5 GHz-es Intel Pentium 4-es proci, Merucry, és ugyanilyen típusú P4-es alaplap.A videókártya elég gáz, geforce MX440, ram 316Mbés még csak nem is ddr.
  • gumikacsa
    régebben magyaráztak valami olyasmit, hogy a prism 3d motor a megjelenítés nagy részét a procival számolja, és a 2.4-es proci ugyan nem lenne kevés, csakhát celeron...

Amúgy nekem is szaggat néha, 2.8AMD 1Gb DDR400 Gf7300GT
  • Neuman
    és több pénzt kapsz ha saját póton viszed az árukat!
  • V43 1105
    aha
  • chriss21
    és ez amúgy mire jó? rendeltem egy autós trélert és ugye üres most... nekem kell találni vmillen céget aki autót szállít v ha lesz söfőröm akkor ő használja?
  • allock #5460
    tök mind1, aztse tudják h miaz
  • V43 1105
    Amikor megveszed,várnod kell 24órát,hogy kiszállítsák,azután a garázsodba elérhetőek lesznek!
  • chriss21
    ha rendelek egy trélert v egy kamiont akkor azzal mit tok csinálni v hol jelenik meg mert a telephelyemen nem találom?!
  • ricsa1
    vki tudsegiten mert nem iveszi be a kódokat pedig az uset g consolét is átirtam 0ról 1 re és mégsem ugy is probáltam hogy a cheat money után számot irok és semmi léci segits
  • davy
    nekem is inkább a városba szaggat. akkor ehhez kissebb kártya kell?
  • davy
    128mb a grafikát levettem de igy sem megy állandóan szaggatás nélkül meg amúgy ennek a kártyának birnia kellene, nem?
  • Redokee
    xar a grafikus motorja a gamenak, azér...

nekem is szaggat ha városba vok vagy autopályán elágazásvan, pedig 3ghz 1giga ram gef 7600GT :S

minden maxon 1024 be... ennyi :S
  • V43 1105
    MBramod mennyi?Vedd visszább a grafikát egy picit..
  • davy
    hi!
    nem tudjátok mért szaggat ez a játék egy 6600gt, 2.4cel- el? Pedig a grafika 1024*768 on van.De 800*600-nál is ez a helyzet! segitsetek!
  • V43 1105
    F.A.Q.!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • ricsa1
    de leho94 nekem nem veszi be a kódokat pedig az uset g consolét is átirtam 0ról 1 re és mégsem ugy is probáltam hogy a cheat money után számot irok és semmi léci segits
  • leho94
    pénz=cheat money-y=z
    sofőr=cheat driver
    térképcsinálás(azt neked nem ajánlom)=edit