35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
nem adták még ki, el ne hidd már de ne offoljunk mán -
Akos1985 #5695 honnan, mert én nem találom torrenten :( -
persze, le lehet tölteni
-
Akos1985 #5693 Már kijött a game? -
szerintem az a haulin is király -
ring'n'roll
-
Akos1985 #5690 ez van... majd 1x kijön valami normális kamionos game :P -
sry -
Akos1985 #5688 Hát ez az, hogy én sem értem. Pedig nem vagyok hülye ezekhez csak reménykedtem, hogy itt van aki már találkozott hasonló problémával. Az elöző verzióknál meg miért müködött minden... nem értem ezt az egészet már... -
nem értem mert én még a joy-al is tudtam irányítani :\ -
Akos1985 #5686 Úgy, hogy kiválasztom a kormányomat a Controls menüben majd ott beállítom az érzékenységüket meg mindent. Ahol meg cuccokhoz hozzá kéne rendelni dolgokat hiába fordítom a kormányom vagy nyomom a gáz a fék pedálomat az istennek sem akar beállítodni.
Más pedállal játszott szimulátoroknál minden okés csak ennél a játéknál mindig beszívom ha kormánnyal akarnám játszani. -
hogy hogy nemtudod? MIhez nem értessz? -
Akos1985 #5684 Hát ilyen nincs a Logi kormányom nem tudom bekonfigurálni a játékban...
pls help valaki!
előre is köszi! -
Akos1985 #5683 Sziasztok!
Nekem szokásosan csak egy gondom van a gammel, hogy nem valami realisztikusak a fékek. Kicsit hosszabb fékutakra számítottam, mint amik a game-ben. Esetleg nincs valahol valami valósághű fék mod? -
czapi #5682 Kicsit kihalt mostanában ez a fórum -
nembay -
Gerob #5680 Jogos, bocsi!! -
gerob nem nekem van problémám hanem wanille-nak -
Gerob #5678 Meg minden scs-t ha jól vágom a dolgot.
Amúgy nagyon egyszerű, mert a legtöbb módosításban-pótkocsi-kamion tömörített fájlokban az scs fájl mellett szokott lenni Olvass el! v. Read me txt, és abban érthetően le van írva, hogy mit hova...
Szóval norbi56 (és a többiek akik hasonló cipőben járnak) ha telepítesz valamit, akkor csak figyelmesen a rar fájlok tartalmára...!! -
bizony, game uninstall, reinstall -
Itt igen. Ugyanis a nopolice.scs-t a mod mappába kell másolni .. -
szerintem vedd ki a nopolice modot, és vezess szabályosan!!!! -
Wanille #5673 Sziasztok
Simánjáccottam a gémmel,nem volt semmi gond.
Tegnapfelraktam a nopolice modot, és azóta prism3d hibaüzivel leáll.
Ami a nopolice.scs-ben volt, bemásoltam a base.scs-be, felülírva term.
Itt hibáztam volna vmit? -
folyamatban van... -
magyarítás -
valahonnan le lehetett tölteni, de nem volt teljes, valaki majd nyom neked egy linket, ha még elérhető -
volfika #5669 Csá kamionosok! Van-e már a HAULIN-hoz magyarositás??a segitséget elöre is köszönöm! ami kifér a csövön jo játékot!!!!!! -
tzsoltika #5668 EL! A Shader Quality-t nem tudom változtatni, mert csak minimum van, eddig volt minden. A videókártya frissités a legújabb! -
Ugye a faq-t már elolvastad? -
Thx!
Ez jól jött!
-
Haulin' link csak néhány napig van itt! -
tzsoltika #5664 Van egy nagyon nagy gondom most a 18 WoS sorozattal:
Nemtudom mitől, de csak minimum grafikán tudnák játszani rajtuk, de mindegyik játék (Haulin, PTTM, Convoy) prism3d hiba miatt kidob! Ugye tudtok segiteni?! -
apum pótját csinálod???? 
-
Az utakon!
Nézz visszább vagy a Faq-ba vannak linkek ott van egy pár autó és azt hiszem ez is ott van. -
tzsoltika #5661 Hol találok ilyen kamiont? Nagyon kellene! -
ha valakit érdekel: Rig'N'Roll map -
mire feltolnánk lent lenne a torrentedről. -
Hi!
Kis problémám van...
Letörlődött tegnap egy 160 as vinyóm, és azon volt a Haulin is...
Kérdésem az lenne, nem tudtok véletlen olyan oldalt amelyikről gyorsan szedhető? (Torrenten túl lassan csordogál...)
Valaki nem tolta esetleg fel valami tárhelyre?
-
sajnos nem! -
levi1989 #5656 A felvett soförök fejlődnek?