35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Én már próbáltam, a convoyhoz is, meg a pttm-hez is. Sajna a dolog nem csak abból áll, hogy leteszem az utakat meg a tereptárgyakat. Illetve állhat csak abból, de akkor az összhatás olyan lesz, mintha az eredeti mapon mennél. A dolog ott kezdődik, hogy le kell hozzá gyártani a magyaros dolgokat, azt bevarázsolni a játékba, és azokat lepakolni a mapba. Én magyar térképet akartam építeni, a convoyban már faszán be is voltak mérve a városok, természetesen csak a nagyobb városok. Sajna a játék nem adja meg azt a szabadságot, hogy az utakat és a kereszteződéseket változtassuk, nem lehet bele újakat tenni. -
Valóban kéne egy.De én még nem próbáltam mapo csinálni, és időm sincs rá.Szóval vki más csinálja:). -
1. válasz gombot használni!
2. ezzel már én is találkoztam, úgy emlékszem valami video beállítási probléma miatt, úgyhogy video drivert frissíteni, shader qualityt, felbontást, egyebeket állítgatni az indításkor megjelenő ablakban -
Scholes1989 #5735 szia
eza hibaüzenet: 18 WOS Haulin és egy nagy piroshééterű fehér x :@:( -
én nekikezdtem volna, de egymagamnak azért nagy meló. -
hejesbítek én egyszer ilyenen szeretnék játszani!! nem pedig csinálni mivel nem értek hozzá -
Hajrá .. Állj neki .. -
jó lenne ha lenne -
nosza, rajta! -
Már csak egy fasza map kellene!! gondolok én egy európaira amiben persze magyarország is benne van,de nem lenne kifogásom egy full magyar mappal sem!!!! -
Ez. -
és pont a lényeget nem írod le, hogy mi a hibaüzenet? -
Attól függ miben. -
Melyik a legjobb része a sorozatnak szerintetek? -
Scholes1989 #5724 csáó
érdeklődnék h nekem nem indul el a játék..:(
kijön egy ablak a piros X-szel és utána kijön egy windows-os hiba jelentés.
a gépen: celeron 2.4, 768mb, ati 9200 128mb.
mi lehet a probléma?? nem kell crackelni?
köszi
-
stuka85 #5723 köszi -
innen -
stuka85 #5721 ezt honan lehet leszedni? ezt a kis merci csodát -
há igen szép és kicsi -
szép lett grat ;) -
kertesztrans #5718 -
3dpatroool.A FAQ-ban megtalálod a linket.Én még nem próbáltam...de naggyon kicsi eggyelőre a pálya de aki csinálja annak grat mert nagyon,de nagyon szép lett a képek alapján.Csak kár hogy béta.De várom a full.-t
-
nem tudom miért de beraktam a 2 db scs file-t a mod mappába és valamiért még mindig az alap modú mapot adja ki!!
Ez miért van?
-
bajusza #5715 Ez az Euro Map egészen jól fog majd kinézni, ha kész lesz. Már a megjelent beta verzió sem lett rossz. Egész nap csak ezzel játszottam. -
euro map -
És a bétát le lehet tölteni valahonan ???? -
én nemtudok,semmit énis várom(ha jön) -
Amúgy arról az Europa Mapp-ról tudtok valami infot?Mert bétája van,de full nem lesz vagy készülőben van? :D -
Hotelekbe kell menni, és az alvóidő alatt (ha van ott sofőr) lesz egy cucc, amin egy sofőr adatai lesznek, és lesz ott egy olyan h hide.(vagy show, már nem tudom).Arra kattints rá és fel van véve.Már csak kell neki venned egy kamiont és má viszi is a fuvarokat, meg a lóvét hozza neked.Amúgy Franco turbostárjának mi a kódja?Mert letöltöttem, de nem találtam meg.:( -
cheat driver
ha jólemlékszek persze kód nélkülis lehet
-
Akos1985 #5706 Sziasztok!
Még1 kérdésem lenne. Söfőrt, hogyan lehet felvenni, mert már össze gyűjtöttme 1millkát aztán saját céget szeretnék indítani és egyszerűen nem találom, hogy hol is lehetne. A régiekben megtudtam oldani, de most valahogy nem megy :(
Pls segítsetek. Köszi! -
jax -
Akos1985 #5704 Te most félre értelmeztél és elbeszélünk egymás felett-alatt.
Nekem nem a game kinézetét panaszoltam, hanem azt, hogy egy k betűs kormány nem lehet beconfigolni normálisan. Ráadás képpen egy eredeti játéknál, s ez a poén! -
ha nemtetszik a game nemkell játszani -
Akos1985 #5702 Ha ennél a game-nél nem tudom megoldani a problémám akkor tovább passzolom ezt a game-t az egyik barátomnak aztán részemről ennek a sorozatnak utolsó darabját kértem meg.
Az, hogy egy kormányt ne lehessen be confogolni egy nevetséges felépítésű gamebe az már röhej. Pedig jó lenne furikázni... billel meg nem feelinges... -
jó neked -
Akos1985 #5700 Van pár barátom aki külföldön dolgozik és kintről "ajándékba" hozta nekem mindig. -
18wos-okat hol vetted? -
Akos1985 #5698 bejöb=bejön -
Akos1985 #5697 Nézd ha teljes game bejöb én megveszem eredetiben is. Így van meg jóformán az összes 18 Wheels of Steel game eredetiben és még a King of the Road.