35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
EU-MAP-Beta1.2.rar (Berlin,Hannover,Hamburg,Belzig,Warschau(PL) und neu Rostock,Striggow und Amsterdam(DK)) -
1-2 oldalt visszaolvasol...
vagy a lenti keresőbe beírod hogy rapidshare -
fernandez93 #5821 Lécci adjatok már 1linket ahol lelehet szedni mert havernak kell!de ingyenesen -
amint a képen is látszik csak egy sor van, gyengusz a videovezérlő -
hja most azt nemlátom, mert másik gépen van :) -
Gerob #5818 Shared Qualityben nálad csak az az egy sor van? Mert ha nem, akkor válaszz egy másikat, én ezt tartom valószínűnek. -
Lajti #5817 Az naggyon jó lesz, már várom! Segítenék is, csak válaszolj végre a levelemre... :)
Magyarítás témához (mert úgy látom kicsit bonyolult):
-Schwarz-féle béta magyarítás 0.2
-Általam bővített, eredetileg Schwarz-féle, szintén béta magyarítás 0.5+szöveg1+szöveg2
Nnna... -
értem.. -
az, de kb fele van még csak fordítva... de már vége a vizsgaidőszaknak, úgyhogy nekiesek mostmár :)) -
de a szöveg az magyar a bétában ami az oldaladon van..vagy nem???? -
béta verzió meg sehogy se áll= nincs -
de nem úgy értette...
van már magyarosítás..amit te csináltál!! de abban még csak a szöveg a magyar.. -
NINCS még magyar baszki, #5804
miért írsz hülyeségeket? -
Bazsby FAQ-ban van leírva!
ITT -
Bazsby #5809 És megsugod hol? lécci -
tzsoltika #5808 de van -
Bazsby #5807 Nincs ehhez valami magyarosítás??? -
tzsoltika #5806 mostmár igen, de ugyanaz... :S, pedig olyan jó játék volt, és már elég jól fejlődött a cégem... -
Van már magyarosítás a játékhoz?- Már készülőben van Schwarz jóvoltából. Ha kész megosztjuk a fórumon és a FAQ-ban is. -
Desert #5803 elolvastam nah este van már nekem bocsi :( -
Desert #5802 sziasztok elvostam a FAQ-t de nincs benne hogy hol találom a magyarosítást :) valaki megosztaná velem hogy hol találom meg a magyarosítást köszönöm -
maalls #5801 Igen ezt én is észre vettem, okés akkor megbizonyosodtam róla mert nem volt semmi sem irva erröl ....
Köszönöm a segitségedet. -
davos80 #5800 Jóvanna,rossznapomvan. -
takarodj!
-
detail settings->minimumra, így próbáltad? -
neked mi bajod van??? -
tzsoltika #5796 Na ne mond! Régen ment! Elolvastam a FAKJÚT már többször is, a videókártya driver a legújabb, shader quality minimum, és csak az van
(lásd kép: #5794), igaz SP2-m van, de régen ment és akkor is az volt!
-
tzsoltika #5794
Segitséget kérek! És ha elinditom a játékot, akkor prism3d.exe hibával kidob... -
Vlala #5793 N gombot nyomd meg, és alul az "advance time" menüponttal tudod beállítani, meddig szeretnéd húzni a lóbőrt. :) -
maalls #5792 Heló
azt szeretném kérdezni hogyan kell adudni, mert kiállok az út szélére, leállitom a motort és bekapcsolom a féket ( space ) és hogyan tovább ???
-
Ok thx
Nem tankolnák meg álló motorral de nem tudtam mivel kell leállítani :P
Na remélem nem lesz több ilyen lÁmA kérdésem :D -
davos80 #5790 Egy autót megtankolnál járó motorral? -
Bennz #5789 Járó motorba nem tankolunk! 
Állítsd le a motort/"e" billentyű/ -
davos80 #5788 Stop the engine. -
Egy igen láma kérdés (még új vagyok a játékban)
Szóval a kérdés az lenne,hogy mért nem tudok tankolni??
kép -
fernandez93 #5786 Még 1 kérdés'Hogy a rig n roll az a hard trucktól van vagy mármint a ugyAn attóla gyártótól mint a többi? -
Vlala #5785 Az euro map egy új térkép lesz a Haulinhoz. A Rig 'n' Roll egy teljesen új kamionos játék, nem a Haulin folytatása. -
fernandez93 #5784 Sziasztok!!Lenne 2 kérdés'
1:Mi az a /eu/ro map?európa?
És mi az a Rig n Roll?Ez a haulin újabb része?Előreis köszönöm!Lécci válaszoljatok! -
FAQ -
A31 #5782 hy tudna valaki irni nekem olyan oldalt ahonnan le tudok tölteni haulinhoz kamcsikat meg potkocsikat? kössz