35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
fernandez93 #5864 jaja -
Ezzel sokat mondtál.Mert ha csak azt csinálod akkor sem fog benne lenni a játékba. -
mod mappába -
fernandez93 #5861 Lenne 1 kérdésem hogy kell betteni a kamiont a játékba ert elolvastam a faq-ut de ott azt írja hogy amit letöltök olvassam el a readme-et.De bazhatom ha nem magyar lécci valaki írjí már le előre is köszönöm! -
Nem kapható Magyarországon szal nem.. -
és ti megvetétek a játékot?
-
!! A truck storage.sii, és a traffic storage.sii-t minden egyes ÚJ kamion esetén
módosítani kell, különben nem jelenik meg a kamion, illetve kifagy a játék!!!
Ezt nem értem.Eltudnátok magyarázni????A Magnumos megvan....de a többi kamionhoz s ugyanazokat kell beírni amit eddig kellett?Pl.:@include "definition/integral_traffic.sii" és @include "definition/integral.sii" -
FAQ és megtod..vagy torrent.De No Warez haver ;) -
Ti innen töltötétek le ezt a játékot? -
Bocs EU.A másik gondom az lenne hogyha fent van az összes patch akkor nem akarja használni a módot.Ez miért van?Mellesleg bocsánat hogy ide írom de a 18 Wheels of Actross Amercianhoz tudnátok adni egy olyan linket ahonnan le lehet tölteni az összes patch-jét mert a magyarosítását szeretném felrakni de ahoz meg az 1.4-es patch kéne asszem.És nagyon kéne.
Megértéseteket előre is köszönöm -
1.1-es Au mappot is lekell szednem ahoz hogy müködjön? -
Én most kezdem tölteni, kiváncsi vagyok.De akkor új játékotkell kezdeni?És a régi mentés megmarad? -
az is levan írva..csak olvass vissza -
Jajj bocsika.Én mindig vissza olvasok pedig.....de most úgy látszik vak voltam.Én kérek elnézést tőletek.De télleg bocsika :)
Amúgy a 3dpatroolon még csak az 1.1-es van fent.Az 1.2-ben mi az újj? :D -
Ne menjen tönkre az a görgő.. xD
#5824 -
Linkelhetsz be képet, csak ne köríts hozzá történetet, mint pl. "itt állaok bizbasz parkolójában, az előbb rakodtam, várom a kollegát" na, az ilyeneket mellőzzük, ha lehet. -
Görgesd lejebb az egér görgöt! -
Ez melyik map? :D -
nem vettétek észre véletlen h va olyan mellék ut amin alig van forgalom v egyáltalán nincs??
-
Oké ha erre gondolt rendben.. De ezek a képek abszolút nem zavarók. Sőt legalább ha idejön valaki aki nem ismeri a gémet lesz róla fogalma hogy mi ez.. -
a "jáccós" képekre gondolt, amik játék közben készülnek csak úgy mindenféle újdonság bemutatása nélkül, a bemutatós képek nyilván jöhetnek ide... -
Rast!!
Ha nem lehet ide képet linkelni, és nem lehet kérdéseket feltenni, akkor minek ez a topik? Arról beszéljünk amit mindenki tud? Igen ez a játék jó. Hány HSZ-en keresztül irjuk ezt le? Ne legyél ennyire szögletes kérlek!!! -
bajusza #5842 Szépen alakul ez az Euro Map. Előbb-utóbb bitang jó lesz. Nálam ez a favorit. -
És,engem is!
-
Gerob #5840 Ez a dolog engem is nagyon érdekelne!!! -
Ezek után a képeket a szokásos Galéria topicba sziveskedjetek linkelni .. -
Rakodás a hammburgi kikötőbe.:P
-
meg lehetne azt csinálni h kiveni az amerikai kamionokat és csak europai kamionok legyenek benne meg pótok??? -
Ez nagyon faja.
Csak kár hogy vmért nekem nem akarjatölteni.:( -
Jaja, épp most mentem el a Hamburgi kikötő mellett, Amsterdamba menet, gondoltam megnézem...
Pár kép:
Az Rostock-i kikötő madártávlatból:
A naplementében Rostock-Hamburg közt:
A Hamburgi kikötő (innen a nagyrésze nem látszik, pedig a látótávolság maxra van húzva):
Hamburgból kifelemenet Amszterdam felé:
-
Gerob #5834 Igen nagyon penge kis mod!! Ajánlom a figyelmetekbe a hamburgi kikötőt is, nah az eszméletlenül jóóóóó lett! Mikor megláttam majdnem lepetéztem...
Egy dolog, ami sztem nagyon negatív benne. Van 1-2 olyan útszakasz, mikor a 3 sávos autópálya 1 sávos közúttá válik, na eddig amikor elértem egy ilyen összetorlódáshoz nem volt még egy olyan alkalom sem, hogy a b*lfaszok össze ne ütköztek volna sajnos!!! Ez engem felidegesít eszméletelnül, de a többi dolog nagyon jól megvan csinálva!!! -
Tudnátok beszúrni egy-két képet? Légyszi -
és akkor is csak ez az egy shader path sor jött fel? nekem a laptopon van így ez az egy sor és irdatlan szar a kép, na de nem is várható egy ilyen integrált szartól több. az asztalin gef4 ti4200 van, ott asszem 3 sor jö fel -
hát, én belenéztem, Rostock-ban kezdtem, a felvevők nagyon jól vannak megcsinálva, igazi kikötői ipari park, nagyon tetszik, tele parkoló póttal, és kamionnal... -
oké
megpróbálom..ezer kösz -
én úgy szoktam, hogy átvitetem egy msik városba, a parking lot-ba, majd vissza, ahol vagyok, de nem a főhadiszállásra, hanem a parkolóba, és akkor ott van. -
tzsoltika #5828 régen is ez volt, és akkor nem volt gyenge! Akkor tudtam játszani vele. Azóta csak a windowsot cseréltem le... Akkor is SP2m volt és most is az van -
ja a kamionnal is ez a helyzet..
bocs hogy 2 hszben írom le -
amikor veszek egy kamiont vagy pótot (EURO Map 1.1,1.2) akkor megvárom a 24 órát.. és nincs ott a garázsban a pót..mit csináljak?????? 

-
jee...egyre jobb..cool