35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • fernandez93
    jaja
  • Attila56
    Ezzel sokat mondtál.Mert ha csak azt csinálod akkor sem fog benne lenni a játékba.
  • leho94
    mod mappába
  • fernandez93
    Lenne 1 kérdésem hogy kell betteni a kamiont a játékba ert elolvastam a faq-ut de ott azt írja hogy amit letöltök olvassam el a readme-et.De bazhatom ha nem magyar lécci valaki írjí már le előre is köszönöm!
  • V43 1105
    Nem kapható Magyarországon szal nem..
  • tmartin
    és ti megvetétek a játékot?
  • Attila56
    !! A truck storage.sii, és a traffic storage.sii-t minden egyes ÚJ kamion esetén
    módosítani kell, különben nem jelenik meg a kamion, illetve kifagy a játék!!!

Ezt nem értem.Eltudnátok magyarázni????A Magnumos megvan....de a többi kamionhoz s ugyanazokat kell beírni amit eddig kellett?Pl.:@include "definition/integral_traffic.sii" és @include "definition/integral.sii"
  • Attila56
    FAQ és megtod..vagy torrent.De No Warez haver ;)
  • tmartin
    Ti innen töltötétek le ezt a játékot?
  • Attila56
    Bocs EU.A másik gondom az lenne hogyha fent van az összes patch akkor nem akarja használni a módot.Ez miért van?Mellesleg bocsánat hogy ide írom de a 18 Wheels of Actross Amercianhoz tudnátok adni egy olyan linket ahonnan le lehet tölteni az összes patch-jét mert a magyarosítását szeretném felrakni de ahoz meg az 1.4-es patch kéne asszem.És nagyon kéne.

Megértéseteket előre is köszönöm
  • Attila56
    1.1-es Au mappot is lekell szednem ahoz hogy müködjön?
  • garam93
    Én most kezdem tölteni, kiváncsi vagyok.De akkor új játékotkell kezdeni?És a régi mentés megmarad?
  • leho94
    az is levan írva..csak olvass vissza
  • Attila56
    Jajj bocsika.Én mindig vissza olvasok pedig.....de most úgy látszik vak voltam.Én kérek elnézést tőletek.De télleg bocsika :)
    Amúgy a 3dpatroolon még csak az 1.1-es van fent.Az 1.2-ben mi az újj? :D
  • V43 1105
    Ne menjen tönkre az a görgő.. xD

• gumikacsa
    Linkelhetsz be képet, csak ne köríts hozzá történetet, mint pl. "itt állaok bizbasz parkolójában, az előbb rakodtam, várom a kollegát" na, az ilyeneket mellőzzük, ha lehet.
  • istenostora03
    Görgesd lejebb az egér görgöt!
  • Attila56
    Ez melyik map? :D
  • Kisvigyori
    nem vettétek észre véletlen h va olyan mellék ut amin alig van forgalom v egyáltalán nincs??
  • gordon 24
    Oké ha erre gondolt rendben.. De ezek a képek abszolút nem zavarók. Sőt legalább ha idejön valaki aki nem ismeri a gémet lesz róla fogalma hogy mi ez..
  • Schwarz
    a "jáccós" képekre gondolt, amik játék közben készülnek csak úgy mindenféle újdonság bemutatása nélkül, a bemutatós képek nyilván jöhetnek ide...
  • gordon 24
    Rast!!

Ha nem lehet ide képet linkelni, és nem lehet kérdéseket feltenni, akkor minek ez a topik? Arról beszéljünk amit mindenki tud? Igen ez a játék jó. Hány HSZ-en keresztül irjuk ezt le? Ne legyél ennyire szögletes kérlek!!!
  • bajusza
    Szépen alakul ez az Euro Map. Előbb-utóbb bitang jó lesz. Nálam ez a favorit.
  • istenostora03
    És,engem is!
  • Gerob
    Ez a dolog engem is nagyon érdekelne!!!
  • RaST
    Ezek után a képeket a szokásos Galéria topicba sziveskedjetek linkelni ..
  • istenostora03
    Rakodás a hammburgi kikötőbe.:P
  • Kisvigyori
    meg lehetne azt csinálni h kiveni az amerikai kamionokat és csak europai kamionok legyenek benne meg pótok???
  • istenostora03
    Ez nagyon faja.
    Csak kár hogy vmért nekem nem akarjatölteni.:(
  • gumikacsa
    Jaja, épp most mentem el a Hamburgi kikötő mellett, Amsterdamba menet, gondoltam megnézem...
    Pár kép:
    Az Rostock-i kikötő madártávlatból:

A naplementében Rostock-Hamburg közt:

A Hamburgi kikötő (innen a nagyrésze nem látszik, pedig a látótávolság maxra van húzva):

Hamburgból kifelemenet Amszterdam felé:
  • Gerob
    Igen nagyon penge kis mod!! Ajánlom a figyelmetekbe a hamburgi kikötőt is, nah az eszméletlenül jóóóóó lett! Mikor megláttam majdnem lepetéztem...

Egy dolog, ami sztem nagyon negatív benne. Van 1-2 olyan útszakasz, mikor a 3 sávos autópálya 1 sávos közúttá válik, na eddig amikor elértem egy ilyen összetorlódáshoz nem volt még egy olyan alkalom sem, hogy a b*lfaszok össze ne ütköztek volna sajnos!!! Ez engem felidegesít eszméletelnül, de a többi dolog nagyon jól megvan csinálva!!!
  • Boconadi
    Tudnátok beszúrni egy-két képet? Légyszi
  • Schwarz
    és akkor is csak ez az egy shader path sor jött fel? nekem a laptopon van így ez az egy sor és irdatlan szar a kép, na de nem is várható egy ilyen integrált szartól több. az asztalin gef4 ti4200 van, ott asszem 3 sor jö fel
  • gumikacsa
    hát, én belenéztem, Rostock-ban kezdtem, a felvevők nagyon jól vannak megcsinálva, igazi kikötői ipari park, nagyon tetszik, tele parkoló póttal, és kamionnal...
  • leho94
    oké
    megpróbálom..ezer kösz
  • gumikacsa
    én úgy szoktam, hogy átvitetem egy msik városba, a parking lot-ba, majd vissza, ahol vagyok, de nem a főhadiszállásra, hanem a parkolóba, és akkor ott van.
  • tzsoltika
    régen is ez volt, és akkor nem volt gyenge! Akkor tudtam játszani vele. Azóta csak a windowsot cseréltem le... Akkor is SP2m volt és most is az van
  • leho94
    ja a kamionnal is ez a helyzet..
    bocs hogy 2 hszben írom le
  • leho94
    amikor veszek egy kamiont vagy pótot (EURO Map 1.1,1.2) akkor megvárom a 24 órát.. és nincs ott a garázsban a pót..mit csináljak??????
  • leho94
    jee...egyre jobb..cool