35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Schwarz
    ??? most kell az eső vagy nem? egyébként tökmindegy melyik kamion, mert mindegyikből ugyanúgy látszik az eső.
  • norbi56
    szabályosan közlekedek szal az nemkell azé kéne az eső mert a scania interiorba elég szarul van megcsinálva
  • Attila56
    WOW.Gratulálok.És még az 1.2-set is.WOW :D
  • Attila56
    Nem!Csak a rendőröket
  • norbi56
    valahogy kilehet kapcsolni az esőt,
  • ricsa1
    Amugy a nem normális kérdések elkerülése érdekében az 1.2-esen
  • ricsa1
    Én Eu mapon tolom ez edig nekem tetszik szerintem nagyon jo lesz
  • Attila56
    Bbiztos onnan jött az ötlet.Jártak itt és megtetszett nekik és beletették :D
  • Hajtos tibi
    Köszi szépen..
  • Schwarz
    új játékot kell kezdeni
  • Hajtos tibi
    Sikerült de mikor tölti be a fuvart akkor kilép és valami prims3d.exe.....hibaa
  • leho94
    kicsomagolod és lesz egy mappa: EU.Map.Beta.1.2>>abba bemész és ott lesz 2 scs. fájl.ezt berakod a mod mappába
  • Hajtos tibi
    sziasztok szeretném kérni a segitségeteket leszedtem az EU-MAP-Beta1.2.rar (Berlin,Hannover,Hamburg,Belzig,Warschau(PL) und neu Rostock,Striggow und Amsterdam(DK)) és mitkell csinálni vele?probálgattam de nemsikerült..:S
  • bajusza
    Igen, az. A legjobb map talán.
  • garam93
    Nagyon jól néz ki!!!!
  • fernandez93
    Ez a euro map?gumikacsa hm?
  • gumikacsa
    Ez a szakasz tiszta csorna -sopron :D

• bajusza
    Lehet hozzá drivert találni pl itt:

http://ati.amd.com/support/drivers/xp/integrated-xp.html

ATI Catalyst 7.1-es driver (ez a legfrissebb).
  • Beast Machine
    hol van erről a támogatásról valami infó?
  • Attila56
    Mountain Challenge V.2.1-et simán a mod mappába kell teni és úgy mükszik?Mert én betettem de semmi nem változott,és semmi sem történt
  • Attila56
    Akkor nemtudom.Támogatja a kártyádat a játék??(ez az utolsó megoldásom de ez hülyeség szerintem)
  • Beast Machine
    azzal próbáltam először. nem értem... a videókártyámhoz meg nem találok drivert, pedig egy Ati Radeon XPress 200M-ről van szó.
  • Attila56
    próbáld meg patch nélkül.
  • gumikacsa
    nem hiszem, hogy azal van a baj, nálam is sp2 van fent
  • Beast Machine
    jóvanna, megtaláltam ami kell nekem. akkor ezek szerint nem komálja az SP2-met..., hát akkor ez ajáték felejtős, pedig az 1.06-os peccset is felpakoltam, hiába.
  • norbi56
    megse nézik a faqut
  • Attila56
    Az biztos.Szerintem nem is látják csak írnak...... :D
    Vagy azt se tudják mi az.....
  • garam93
    Ilyenkor azt mondják, hogy "nincs benne", pedig benne van.Csak lusták még azt is elolvasni.
  • V43 1105
    Nem tudom, hogy nem veszitek észre az a rohadt F.A.Q.-t.. :D
  • Attila56
    FAQ
  • Beast Machine
    na megvan a játék, de nem indul el! a minimum gépigény bőven megvan, de egy hibaüzenetet ír ki, melynek szövege: 18 WoS. ezután pedig a Prism3D leáll, mert hibát észlel!! heeeelp!!!
  • Attila56
    Leírtam neki.Remélem nem gond :S
  • Schwarz
    döglődik a freeweb szervere, úgyhogy egyik oldal se megy, köztük Kacsáé meg az enyém se...
  • Attila56
    RENAULT MAGNUM AE INTEGRAL - 18 WHEELS OF STEEL HAULIN'

MAGYAR - HUNGARYAN

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

Eredeti modell: KPJ
    Módosította: Gumikacsa
    Textúratérkép: Gumikacsa
    Konertálta: Gumikacsa
    Skin: Gumikacsa

-----------------------------------------------------------------------------------------------------

A pmg fájl lezárva! A felnyitása lopásnak számít!
    A kamion bármilyen alakítása (a skineket kivéve) a készítők engedélye nélkül tilos!!!!

A kamiont csak a http://kamionszim.fw.hu és a http://trucksims.try.hu honlapokra lehet kirakni!
    Minden egyéb oldalra való feltöltés lopásnak számít!!!

Telepítés:

1.) A magnuminthaul.rar-t tömörítsd ki a C:\Documents and Settings\Username\
    Dokumentumok\18 WoS Haulin\mod - mappába

2.) Töltsd le a storagefile.rar-t

3.) Tömörítsd ki a storagefile.rar-t a C:\Documents and Settings\
    Username\Dokumentumok\18 WoS Haulin\mod - mappába (ha már megvan ez a file, akkor nem kell)

4.) Nyisd meg total commanderrel a C:\Documents and Settings\Username\Dokumentumok\
    18 WoS Haulin\mod\storagefile.scs\vehicle\truck\ truck_storage.sii

5.) Írd hozzá ezt a sort: @include "definition/integral.sii"

6.) Nyisd meg total commanderrel a C:\Documents and Settings\Username\Dokumentumok\
    18 WoS Haulin\mod\storagefile.scs\vehicle\truck\ traffic_storage.sii

7.) Írd hozzá ezt a sort: @include "definition/integral_traffic.sii"

!!! A truck storage.sii, és a traffic storage.sii-t minden egyes ÚJ kamion esetén
    módosítani kell, különben nem jelenik meg a kamion, illetve kifagy a játék!!!
  • leho94
    leszeded a www.3dartpol.da.ru -ról mongyuk a dafot..az telepítős.
    aztán feltelepíted..a telepítésnél majd kiírja hogy nincs ilyen mappa,akarod hogy létrehozzam??..és akkor rámész hogy ok..és már meg is van a 18 WoS Haulin mappa.
    ennyi lett volna
  • fernandez93
    kösz!De valamiért nem nyitja meg nekem gumikacsa oldalát hogy megnézzem a readmet hogy hogy kell betteni a kamiont a játékba elmondod lécci!
  • Attila56
    24 órát várjál.És abban a garázsban veheted át a kamiont ahol kezdted.
  • fernandez93
    télleg úh kösz9!De van még 1 próblémám az hogy meg veszem a kamiont újonann és nem cseréli le leveszi a pénzt és úgyan az a kamion marad
    miért?
  • Attila56
    Szedd le a Gumikacsa féle Magnumot és annak magyar a Readme-je.
  • fernandez93
    nah lécci valaki ííja már le!köszönöm