35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
??? most kell az eső vagy nem? egyébként tökmindegy melyik kamion, mert mindegyikből ugyanúgy látszik az eső. -
szabályosan közlekedek szal az nemkell azé kéne az eső mert a scania interiorba elég szarul van megcsinálva -
WOW.Gratulálok.És még az 1.2-set is.WOW :D -
Nem!Csak a rendőröket -
valahogy kilehet kapcsolni az esőt, -
Amugy a nem normális kérdések elkerülése érdekében az 1.2-esen -
Én Eu mapon tolom ez edig nekem tetszik szerintem nagyon jo lesz
-
Bbiztos onnan jött az ötlet.Jártak itt és megtetszett nekik és beletették :D -
Köszi szépen.. -
új játékot kell kezdeni -
Sikerült de mikor tölti be a fuvart akkor kilép és valami prims3d.exe.....hibaa 
-
kicsomagolod és lesz egy mappa: EU.Map.Beta.1.2>>abba bemész és ott lesz 2 scs. fájl.ezt berakod a mod mappába -
sziasztok szeretném kérni a segitségeteket leszedtem az EU-MAP-Beta1.2.rar (Berlin,Hannover,Hamburg,Belzig,Warschau(PL) und neu Rostock,Striggow und Amsterdam(DK)) és mitkell csinálni vele?probálgattam de nemsikerült..:S 
-
bajusza #5892 Igen, az. A legjobb map talán. -
Nagyon jól néz ki!!!! -
fernandez93 #5890 Ez a euro map?gumikacsa hm? -
Ez a szakasz tiszta csorna -sopron :D
-
bajusza #5888 Lehet hozzá drivert találni pl itt:
http://ati.amd.com/support/drivers/xp/integrated-xp.html
ATI Catalyst 7.1-es driver (ez a legfrissebb). -
hol van erről a támogatásról valami infó? -
Mountain Challenge V.2.1-et simán a mod mappába kell teni és úgy mükszik?Mert én betettem de semmi nem változott,és semmi sem történt
-
Akkor nemtudom.Támogatja a kártyádat a játék??(ez az utolsó megoldásom de ez hülyeség szerintem) -
azzal próbáltam először. nem értem... a videókártyámhoz meg nem találok drivert, pedig egy Ati Radeon XPress 200M-ről van szó. -
próbáld meg patch nélkül. -
nem hiszem, hogy azal van a baj, nálam is sp2 van fent -
jóvanna, megtaláltam ami kell nekem. akkor ezek szerint nem komálja az SP2-met..., hát akkor ez ajáték felejtős, pedig az 1.06-os peccset is felpakoltam, hiába. -
megse nézik a faqut -
Az biztos.Szerintem nem is látják csak írnak...... :D
Vagy azt se tudják mi az..... -
Ilyenkor azt mondják, hogy "nincs benne", pedig benne van.Csak lusták még azt is elolvasni. -
Nem tudom, hogy nem veszitek észre az a rohadt F.A.Q.-t.. :D -
FAQ -
na megvan a játék, de nem indul el! a minimum gépigény bőven megvan, de egy hibaüzenetet ír ki, melynek szövege: 18 WoS. ezután pedig a Prism3D leáll, mert hibát észlel!! heeeelp!!! -
Leírtam neki.Remélem nem gond :S -
döglődik a freeweb szervere, úgyhogy egyik oldal se megy, köztük Kacsáé meg az enyém se... -
RENAULT MAGNUM AE INTEGRAL - 18 WHEELS OF STEEL HAULIN'
MAGYAR - HUNGARYAN
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
Eredeti modell: KPJ
Módosította: Gumikacsa
Textúratérkép: Gumikacsa
Konertálta: Gumikacsa
Skin: Gumikacsa
-----------------------------------------------------------------------------------------------------
A pmg fájl lezárva! A felnyitása lopásnak számít!
A kamion bármilyen alakítása (a skineket kivéve) a készítők engedélye nélkül tilos!!!!
A kamiont csak a http://kamionszim.fw.hu és a http://trucksims.try.hu honlapokra lehet kirakni!
Minden egyéb oldalra való feltöltés lopásnak számít!!!
Telepítés:
1.) A magnuminthaul.rar-t tömörítsd ki a C:\Documents and Settings\Username\
Dokumentumok\18 WoS Haulin\mod - mappába
2.) Töltsd le a storagefile.rar-t
3.) Tömörítsd ki a storagefile.rar-t a C:\Documents and Settings\
Username\Dokumentumok\18 WoS Haulin\mod - mappába (ha már megvan ez a file, akkor nem kell)
4.) Nyisd meg total commanderrel a C:\Documents and Settings\Username\Dokumentumok\
18 WoS Haulin\mod\storagefile.scs\vehicle\truck\ truck_storage.sii
5.) Írd hozzá ezt a sort: @include "definition/integral.sii"
6.) Nyisd meg total commanderrel a C:\Documents and Settings\Username\Dokumentumok\
18 WoS Haulin\mod\storagefile.scs\vehicle\truck\ traffic_storage.sii
7.) Írd hozzá ezt a sort: @include "definition/integral_traffic.sii"
!!! A truck storage.sii, és a traffic storage.sii-t minden egyes ÚJ kamion esetén
módosítani kell, különben nem jelenik meg a kamion, illetve kifagy a játék!!! -
leszeded a www.3dartpol.da.ru -ról mongyuk a dafot..az telepítős.
aztán feltelepíted..a telepítésnél majd kiírja hogy nincs ilyen mappa,akarod hogy létrehozzam??..és akkor rámész hogy ok..és már meg is van a 18 WoS Haulin mappa.
ennyi lett volna -
fernandez93 #5869 kösz!De valamiért nem nyitja meg nekem gumikacsa oldalát hogy megnézzem a readmet hogy hogy kell betteni a kamiont a játékba elmondod lécci! -
24 órát várjál.És abban a garázsban veheted át a kamiont ahol kezdted. -
fernandez93 #5867 télleg úh kösz9!De van még 1 próblémám az hogy meg veszem a kamiont újonann és nem cseréli le leveszi a pénzt és úgyan az a kamion marad
miért? -
Szedd le a Gumikacsa féle Magnumot és annak magyar a Readme-je. -
fernandez93 #5865 nah lécci valaki ííja már le!köszönöm