35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
egész jó -
A pótskin csak átalakitás,a húzó az enyém.
-
:)ok de az nemsegít mer frissítettem már 1 hónapja de mind1 mer csak a kkor dobja ki mikor olyan kedve van -
MÉgse, mert az meg nem megy! -
Bocs, későn olvastam el vmit... -
És ez te hol olvastad? -
Jólvan.Elnézést kérek.......a láma kérdésért.....csak nekem nem sikerült berakni a pótot :S -

"Figyelem! A védett fájloknál a jelszó a fenti képen látható szöveg a Virtuális élet 18 keréken ... nélkül!" -
Vki nem mondja el nekem, hogy mi a kódja annak a haulinos turbostarnak?Már mindenhol kerestem. -
Jó lett, grat. -
-
Neked is sok eszed van,nem mondom.Töltsd le a pótot és OLVASD el a READMEjét.
És nem a levegőben van csak eléggé fos az árnyéka.xD -
Ez nem Gumikacsa Pótja?Gondolom de csak átfestetted :D :D
És volt rá engedéjed? :P -
ejnye! ez aztán a szép dolog! -
FAQ -
!!!HELP!!!játszok kb. fél órát és kivágja a prism 3d a hibát!!!HELP!!! -
nemtom.kb. 30 percig bírja a valódi időhöz képest.A játékban meg 24 óráig bírja -
tényleg a levegőbe van -
mennyi vezetés után fáradt el? én 12 órát mentem így alvás nélkül, aztán valamiért elszállt a játék
nem volt már kedvem úrjaindítani
-
Nekem nem müködik.Miért nem?Pedig nagyon idegesítő hogy fáradt,meg hogy ájak meg pihenni -
én is úgy látom mintha a levegőben lenne
-
a kamion repül? -
majd RaST-i rááll az ügyre, talán tudn émetül :D -
-
Elküldenéd privátban Luder mondandóját amellyet a topikban írt le? Lefordítattom valakivel.. -
figyelj nekem forog a kormány nemtudom a hibát -
Ne legyetek má balfaszok vazze...
Luderé a német fórum (sajnos, mert mr. luder-mert így hívja magát-köztudottan egy gyökér)
- Luder is csinál egy NÉMET mapot, de amekkora surmó, tuti privi lesz (de mégvalószínűbb, hogy soha sem fog elkészülni)
- Az EU mapot polog4 készíti, és ennek a topikját zárta be tegnap Luder. Meg is indokolta, de nem tudok mémetül, úgyhogy nem tudom, miért -
-
De kinem birja elviselni,hogy mások is csinálnak EU-modot? 
-
De miért, ezt nem ők csinálják?Az EU map-ot. -
Volvo FH12 6x4 converted by Mitch Blake, Volkswagen Constellatio by Robyx,Volvo FH16 model 500 by 3dartpol, Scania R580, Volvo NL12,Scania_r_500 Converted -ket hogy lehet betenni? :D
Mert én azt nem értem hogy mit kell átnevezni....és mire kell átnevezni!

-
Az a gyökér luder bezárta a német fórumon a Europa Mod topikot... A gyökér biztos nem bírja elviselni, hogy más is csinál eus pályát, és még sikere is van... -
fulcrum falcon #5953 az a TGa engem is érdekelne -
Gerob #5952 Köszi a segítséget!! A dolog részben bevált, átírtam a dolgot a scaniában úgy ahogy mondtad, erre egy teljesen másik kamionom lett!!!! Komolyan.
Ezután váltottam a MAN F2000-esre, abban a Scaniás műszerfal van, annyi szépséghibával, hogy a kormány nem forog!! Minden más okés a dologgal kapcsolatban! Erre tudsz-tudtok v.mi megoldást??? -
kertesztrans #5951 igen azt észrevettem én is,ha már ők is használják a te pótodat legalább a tga-t odathatnák cserébe. -
végre normális MAN TGA -
a két jobboldali az én pótom :P -
kertesztrans #5948 A külföldiek se szaroznak
-
megoldódni látszik a magyarosítással kapcsolatos elszállás dolog...
nemrég valaki nagyon ki akarta kapcsolni a fáradást, íme:
sort beszúrni a config.cfg-be:
uset g_fatigue "0"
-
ezt te csináltad Gumikacsa??
ha igen akkor atom jó lett grat