35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
nem rossz.Jelenleg mennyinél tart a magyarositás? -
-
de jó lenne azért ha használnád a válasz gombot.......sokat segítene hidd el -
Attila56 üzéjére irtam csak nem nyomtam válasz gombot -
mi nem? -
valahonnan lehet pótos szerelvény letölteni?
-
Nem!
-
úristen....ez nekem bonyolult......Máshogy nem lehet megoldani??Kár hogy nem úgy megy már ez mint a PTTM-nél :( -
hehe, megnézi a menetíró papírt :P -
ez furcsa mer engem sose büntetett még meg azé mer túlvezettem -
igen, ez működik, #5947 :)
csak a rendőr megbüntet, ha egy hete vezetsz folyamatosan :DD -
Thx megnézem! Remélem a rendőr nem fog reklamálni
.
-
nem próbáltam, de szerintem működik:
config.cfg-ben van egy ilyen sor:
uset g_fatigue "1"
szerintem, ha ezt átírod 0-ra, akkor nem lesz álmos a pali -
be kell tolatni a piros ketrecbe, ha megjelenik bal oldalt, hogy lekapcsolhatod a pótot akkor ok :) -
Betolod a pótot -
rs1989 #6052 Sziasztok. 1 kérdésem lenne. Elvittem életem első fuvarát és amikor megérkeztem akkor egy piros helyre kell betenni a fuvart. De hogy? Előre? Hátra? vagy hogy????? PLS HELP -
tudom hogy ott vannak kamionok :)
Onnan szedek le cuccokat mindig
:D :D -
Ez nekem egy kicsit bonyorult de azzal is kiegyeznék ha lassabban telne az idő,mert ez amúgy is túl gyors. -
www.3dartpol.da.ru it van egy két olyan a KAMION!
-
Sztem azt nem leeht, ha meg aludni akarsz, vegyél alvós kamiont.:D
De talán a mod mappába ha bemész egy nem alvós kamion mapájába, és a vehicle/truck/definition mappába, akkor ott megnyitod a kamin neve.sii fájlt, abba a sleeper:true-t írd át, ha meg más van, akkorazt írd erre, szóval érted. -
jólvan,sorry :D :D
én mindig végig olvastam....de msot ezt kihagyom,majd ma este........és megcsinálom,megszenvedek vele :D -
hát ezaz, hogy nem olvasod végig, mégis itt rinyálsz, h miért nem látszik a kamion a játékban...
-
Na ez viszont engem is érdekelne :D -
Helló! Tudja valaki,hogy a nem sliperes gépeket hogy lehet sliperessé varázsolni? Legalább is hogy a gép úgy lássa,mert a sofőröm nem bírja ki a pihenők közti távot. -
sokan nem olvassák végig......pl. én,de majd ha megcsináltam a weboldalamat akor majd elolvasom és megszenvedek vele,azért köszi ;) -
ne bénázzatok már ennyit, a \vehicle\truck\truck_storage.sii illetve traffic_storage.sii fájlokhoz kell hozzáírni egy-egy sort egy kamionnál, hogy mit azt a letöltött .scs-ből ki tudjátok nézni. a letöltött .scs-ben van a \vehicle\truck\definiton mappa, abban van két. sii kiterjesztésű fájl, a [kamionneve].sii nevűt a truck_sorage.sii a [kamionneve]_traffic.sii nevűt pedig a traffic_storage.sii-hez kell hozzáadni.
az eredeti a truck_storage.sii-t és a másikat célszerű kibányászni a base.scs-ből, majd egy új zipfájba berakva (megtartva a mappaszerkezetet! és 0 tömörítési arányt beállítva) lehet ezt a kettőt módosítani. az így elkészült zipfájlt ugyanúgy be kell másolni a mod mappába.
aki nem tudja mi az, hogy mappaszerkezet, meg nem találja meg a fájlokat az tanuljon előbb dos alapismereteket utána jöjjön vissza!
bocs ha hosszú lett... -
hy!Tud valaki olyan oldalt mondani ahol forgózyámolyos pótkocsit lehet letölteni? -
válasz gombot lécci használd.Sokat fog segíteni :DEzt nem is tudtam...és honnan szüljem meg hogy melyiknek nem kell az? :D -
De vannak olyan kamionok ahová nem kell beirni azt a szöveget! -
jó de akkor sincs benne a játékba.............és minden kamionnál mást kell beírni,azt se tudom mit kell.....mert az angol readme meg nem írja le......egyedül a Magnumban találtam meg azt hogy mit kell beírni de az meg csak a Magnumra szól és a többi kamionra nem.A többi cuccost a Haulinhoz beraktam ami érdekelt -
De a F.A.Q is elmagyarázza ! -
jó,jó de aztán meg a fájlba bekell írni valamit hogy énis tudjam használni meg az AL-is.Nah és azt nem értem.Hogy mit kell beírni?Meg a Magnumnál is mindent úgy csináltam ahogy kellett és mégsincs benen a játékba. :( -
Egyszerübben C:\dokumentum and settings\A te neved\dokumentumok\18 WoS Haulin\mod\és a mod mappába másolod a kamionokat,de ha nincs mod mappa akkor CSINÁLJ! -
nemtod berakni akkor elmondom hogykell letöltött fájlt berakod a mod mappába a mod a ott van ahol a mentések (a dokumentumokba)ha nincs mod mappa akkor csinálj -
öhm.......én nem töltöttem le semilyen kamiont a Haulinhoz mivel még berakni se tudom :D :D :D :D -
Szép!Honnan töltötted a kamiont? -
http://www.valusoftsupport.com/library/patch/patch_1_10.zip -
fulcrum falcon #6030 és megtod adni a final patch linkjét? -
hmm az is igaz.....de viszont akkor nemtudok Haulinozni meg PTTM-zni
És az már eléggé kellemetlen.Mellesleg ha 1 éhtig nem gépezek akkor az több mint egy sms ára :D :D
Mert a mai villany drága....de ne merüljünk ebbe bele,maradjunk a témánál a 18 Wos Hauline-nál,és mégegyszer köszi a segítséget :) -
final... szerintem nem kell a korábbi, esetleg előkotorhatok néhány korábbit...
hja, meg regelj te is vipjogot, nemkell 1 perc alatt 3 hsz...
havonta egy napig nem gépezel és kijön az ára