35115
18 Wheels of Steel Haulin
  • Attila56
    nem rossz.Jelenleg mennyinél tart a magyarositás?
  • Schwarz

• Attila56
    de jó lenne azért ha használnád a válasz gombot.......sokat segítene hidd el
  • Dragooons
    Attila56 üzéjére irtam csak nem nyomtam válasz gombot
  • Schwarz
    mi nem?
  • Bacsa11
    valahonnan lehet pótos szerelvény letölteni?
  • Dragooons
    Nem!
  • Attila56
    úristen....ez nekem bonyolult......Máshogy nem lehet megoldani??Kár hogy nem úgy megy már ez mint a PTTM-nél :(
  • gumikacsa
    hehe, megnézi a menetíró papírt :P
  • norbi56
    ez furcsa mer engem sose büntetett még meg azé mer túlvezettem
  • Schwarz
    igen, ez működik, #5947 :)
    csak a rendőr megbüntet, ha egy hete vezetsz folyamatosan :DD
  • KraZ
    Thx megnézem! Remélem a rendőr nem fog reklamálni.
  • gumikacsa
    nem próbáltam, de szerintem működik:
    config.cfg-ben van egy ilyen sor:
    uset g_fatigue "1"
    szerintem, ha ezt átírod 0-ra, akkor nem lesz álmos a pali
  • Schwarz
    be kell tolatni a piros ketrecbe, ha megjelenik bal oldalt, hogy lekapcsolhatod a pótot akkor ok :)
  • norbi56
    Betolod a pótot
  • rs1989
    Sziasztok. 1 kérdésem lenne. Elvittem életem első fuvarát és amikor megérkeztem akkor egy piros helyre kell betenni a fuvart. De hogy? Előre? Hátra? vagy hogy????? PLS HELP
  • Attila56
    tudom hogy ott vannak kamionok :)
    Onnan szedek le cuccokat mindig
    :D :D
  • KraZ
    Ez nekem egy kicsit bonyorult de azzal is kiegyeznék ha lassabban telne az idő,mert ez amúgy is túl gyors.
  • Dragooons
    www.3dartpol.da.ru it van egy két olyan a KAMION!
  • garam93
    Sztem azt nem leeht, ha meg aludni akarsz, vegyél alvós kamiont.:D
    De talán a mod mappába ha bemész egy nem alvós kamion mapájába, és a vehicle/truck/definition mappába, akkor ott megnyitod a kamin neve.sii fájlt, abba a sleeper:true-t írd át, ha meg más van, akkorazt írd erre, szóval érted.
  • Attila56
    jólvan,sorry :D :D
    én mindig végig olvastam....de msot ezt kihagyom,majd ma este........és megcsinálom,megszenvedek vele :D
  • Schwarz
    hát ezaz, hogy nem olvasod végig, mégis itt rinyálsz, h miért nem látszik a kamion a játékban...
  • TOPLINE
    Na ez viszont engem is érdekelne :D
  • KraZ
    Helló! Tudja valaki,hogy a nem sliperes gépeket hogy lehet sliperessé varázsolni? Legalább is hogy a gép úgy lássa,mert a sofőröm nem bírja ki a pihenők közti távot.
  • Attila889
    sokan nem olvassák végig......pl. én,de majd ha megcsináltam a weboldalamat akor majd elolvasom és megszenvedek vele,azért köszi ;)
  • Schwarz
    ne bénázzatok már ennyit, a \vehicle\truck\truck_storage.sii illetve traffic_storage.sii fájlokhoz kell hozzáírni egy-egy sort egy kamionnál, hogy mit azt a letöltött .scs-ből ki tudjátok nézni. a letöltött .scs-ben van a \vehicle\truck\definiton mappa, abban van két. sii kiterjesztésű fájl, a [kamionneve].sii nevűt a truck_sorage.sii a [kamionneve]_traffic.sii nevűt pedig a traffic_storage.sii-hez kell hozzáadni.

az eredeti a truck_storage.sii-t és a másikat célszerű kibányászni a base.scs-ből, majd egy új zipfájba berakva (megtartva a mappaszerkezetet! és 0 tömörítési arányt beállítva) lehet ezt a kettőt módosítani. az így elkészült zipfájlt ugyanúgy be kell másolni a mod mappába.

aki nem tudja mi az, hogy mappaszerkezet, meg nem találja meg a fájlokat az tanuljon előbb dos alapismereteket utána jöjjön vissza!

bocs ha hosszú lett...
  • Bacsa11
    hy!Tud valaki olyan oldalt mondani ahol forgózyámolyos pótkocsit lehet letölteni?
  • Attila56
    válasz gombot lécci használd.Sokat fog segíteni :DEzt nem is tudtam...és honnan szüljem meg hogy melyiknek nem kell az? :D
  • Dragooons
    De vannak olyan kamionok ahová nem kell beirni azt a szöveget!
  • Attila56
    jó de akkor sincs benne a játékba.............és minden kamionnál mást kell beírni,azt se tudom mit kell.....mert az angol readme meg nem írja le......egyedül a Magnumban találtam meg azt hogy mit kell beírni de az meg csak a Magnumra szól és a többi kamionra nem.A többi cuccost a Haulinhoz beraktam ami érdekelt
  • Dragooons
    De a F.A.Q is elmagyarázza !
  • Attila56
    jó,jó de aztán meg a fájlba bekell írni valamit hogy énis tudjam használni meg az AL-is.Nah és azt nem értem.Hogy mit kell beírni?Meg a Magnumnál is mindent úgy csináltam ahogy kellett és mégsincs benen a játékba. :(
  • Dragooons
    Egyszerübben C:\dokumentum and settings\A te neved\dokumentumok\18 WoS Haulin\mod\és a mod mappába másolod a kamionokat,de ha nincs mod mappa akkor CSINÁLJ!
  • norbi56
    nemtod berakni akkor elmondom hogykell letöltött fájlt berakod a mod mappába a mod a ott van ahol a mentések (a dokumentumokba)ha nincs mod mappa akkor csinálj
  • Attila56
    öhm.......én nem töltöttem le semilyen kamiont a Haulinhoz mivel még berakni se tudom :D :D :D :D
  • Dragooons
    Szép!Honnan töltötted a kamiont?
  • Schwarz
    http://www.valusoftsupport.com/library/patch/patch_1_10.zip
  • fulcrum falcon
    és megtod adni a final patch linkjét?
  • Attila56
    hmm az is igaz.....de viszont akkor nemtudok Haulinozni meg PTTM-zniÉs az már eléggé kellemetlen.Mellesleg ha 1 éhtig nem gépezek akkor az több mint egy sms ára :D :D
    Mert a mai villany drága....de ne merüljünk ebbe bele,maradjunk a témánál a 18 Wos Hauline-nál,és mégegyszer köszi a segítséget :)
  • Schwarz
    final... szerintem nem kell a korábbi, esetleg előkotorhatok néhány korábbit...
    hja, meg regelj te is vipjogot, nemkell 1 perc alatt 3 hsz...
    havonta egy napig nem gépezel és kijön az ára