35115
18 Wheels of Steel Haulin
-
Szóval akkor egy hét múlva lesz még 2-3 várossal több, azt annyi, ugye?XD -
Melyik játék?-mer talán tudok segíten. -
üdv skacok! nem akarom öntömjénezni magam, de sikerült megcsinálnom....na persze ez nem jött volna össze nélkületek :D ugyhyog ezért ezer hála és köszönet!!
de van egy kis bibi: mikor elindul a játék kékháromszögek/négyszögek vibrálnak a képpernyőn és gyakorlatilag nem sokat látok a játékból...~a képernyő fele (de persze minidg másik része...) remélem érthetően foglmaztam meg a problémát és tud nekem segíteni valaki...
lécci-lécci-lécciii további szép estét! -
bocs srácok, de ha a utorrent kicsomagolta a fájl-t akkor utána mit csináljak és hogyan ahhoz, hogy jáchassak már vagy azt is meg kell várni míg feltölti? plz help nekem! thx
-
Eppen a topikban Schwarz az isten, a megmentő 
-
Még nem letölthető az 1.3-as verzió, várnod kell egy hetet! -
MIVAN????1hét mulva lesz???vagy mi -
there are not yet to downloaden 1.3 version. you must still about waits until approx. 1 week -
Hali
Hallottam arról a részről is amelyikben versenyeken kell részt venni, pl, hogy ki húz el nagyobb súlyt meg ilyesmi. Nem tudja valaki, hogy a jópár rész közűl melyik ez a rész? Nagyon érdekelne. -
milyen játék -
hé srácok most télleg két és fél órát kell még szenvedneem hogy jáchassak?!:D
és kit lehet megötni ha nem siekrül?? magamon kívül :)
szép estét!
egyébként legalább gondolkodkik vki a kamion sofőri álláson?? -
Norbi Mond meg a kódját légyszi annak a játéknak amelyet lelehet tölteni a kamionszimulator.fw.hu-ról
Mert nekem nemjön be semelyikkel amit irtatok. -
kacsa tényleg neki kell mer nekem felvan rakva de a fájlt nemtalálom
-
Gerob #6134 Gumikacsa!
Valami fejlesztést nem tudsz az Eurpoa Moddal kapcsolatban? Még mindig az 1.2-es beta a legfrissebb??? -
hogyne tudnám, én csináltam
nem kell állítgatni!
b+ te látsz is, vagy csak nézel? olvasni tudsz?
LE VAN ÍRVA A TELEPÍTŐBEN, BAKKER! -
Zsolt01 #6132 itt találsz -
Fendt #6131 akkor adj 1 cimet léccy ahonnan le lehet tölteni d ne a demót mert miko megnyitom a F:A:Q akko nem jön be léccy ird le a cimetz!:) előre is kössz:D -
azt nemtudod hogy ez is olyan-e hogy bekell állitani és kilépéskor pedig visszakell állitani? -
Varga10 #6129 Hello!
A játékhoz hogyan lehet beállítani kormányt??Mert nekem csak a gázadást fékezést meg a kanyarodást nem engedi.....Ilyenkor mit lehet csinálni??? -
nos előre szólok, hogy a magyar még NINCS KÉSZ!
viszont béta állapotban van a segédprogram, tesztelni kéne...
letölthető innen. -
igen...............életed végéig játszható lesz :D :D :D :D
Az agyad tokj
ból lehet letölteni a demot...asszed átvágjuk az embereket? :)
Az a full már bocs!!!! -
jaja nem birja elviselni hogy nem tudja honann lehet letölteni a magyarositást -
Fendt #6125 innek a F.A.Q ból csak demót lehet letölteni?
-
jó duma ez a "van egy gyerek", meg "egy haveromnak" meg ilyenek... -
engedély nélkül nem linkelgetünk semmit sehova!
-
ja de -
ne legyen lusta regelni...bár......haggyad te is....aki hülye az maradjon hülye(haverodra értettem) :D
Most nincs igazam skacok? :) -
bocs a hülye kérdésé de van egy gyerek akminek kell a magyarítás és lusta reggelni szurtok nekem egy linketLÉGYSZI -
Nahh, kösz a jelszót, bocsi, h nem válasz gombozok, de sokmindenre válaszolok egyszerre.
Most veszem észre, hogy daf xf visszatért közénk!!!!!
Már várom a magyarosítást, jó lesz!Meg ha hozzárakjuk az EU mapot, akkor tuti jó lesz!!!XDXD -
A kerekeket hogyan lehet átcserélni? -
miért a káromkodásért nem bann-t kapunk? :D :D :D :D :D :D :D
Mondjuk az nem káromkodás :) -
most komolyan, ennyire nehezetekre esik kiírni azt a GY, mint GYökér, meg LY, mint hüLYe betűket? -
hát pl paint, az olyan naon alap, de ahoz kell egy dxtbmp nevű progi.
ha meg "profi" vagy photoshop...
egyebet nem tudok mondani..kérem kapcsolja ki -
én úgy tudom hgoy a Paint programmal -
HOGY lehet skint csinálni? -
húúú gyerekek ennyi lámát még sose látott a világ
Köztük én is
-
FAQ EMBEREK,FAQ ÉRTITEK???? -
CseNo #6110 Ha visszaolvasnál ott van a jelszó. De miért is néznéd a korábbi hozzászólásokat is
Kamionszimulator.fw.hu a jelszó az összes fájlnál
-
Fendt #6109 hellosztok én itt még ujj vok !azéért még sajna a játék sincs meg de non tetszik nem tudjátok hol hogy lehet megszerezni lehettőleg ingyen?
-
Fendt #6108 ű